• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama syoss altın karamel vee bayramda hayran bırakan saç rengim ( resimli )

saçının uzunluğu muhteşem saçlarında çok canlı maşallah ne kadar sürede bukadar uzadı arkadaşım?

son 3 yıldır kestirmiyorum arada uçlarından aldırdım saçlarım ondan önce yanmıştı açıcı ile sonra tövbe ettim ve bol bol bakım yaptım hergün yağlı kafa ile yatıyordum sonunda böyleyim :nazar:

cok hos olmus cnm bayildim :) güle güle kullan..

iyi bayramlar herkesee :)

beğenmenize sevindim artık kuaförlere çanta dolusu para harcamaktan kurtulduk boyalar çeşit çeşit ve birazda tecrübe tamamdırr:21:

bende altın karamele boyadım saçımı :1: gittikçe renk daha da oturdu saçımda :16: ve bana syoss marka çok iyi geldi saçlarım daha bir esnek ve parlak oldu :nazar:

aynen saçlarım yumuşacık oldu boyarken yanma yapmadı kokusuda harika syoss bundan sonra favorim

kızlar bende biraz önce saçımın ucunda denedim boyayı önce 35 dk fln tuttum hiç bi değişiklik olmadı sonra başka bi yerinde nerdeyse 1 saate yakın tuttum ama yine yok ne bi açılma var ne de koyulma saçım karamel şuan kutudakinden koyu kutudaki gibi olsun istiodum %9 luk oksidan aldım o yüzden moralim bozuldu çok fena ümitlenmiştim :5::5::5::5::5:

benimde saçım karamel tonlarındaydı ancak çok güzel tuttu rengim ilginç

bu renk açık bi renk değil zemin eğer açıcı ile açılırsa ancak kutudaki renk öyle tutar boya boyayı açmaz diye bi atasözü var artık :) ancak bir arkadaşım platin sarı ile bu rengi karıştırdı harika açık bir karamel oldu

bu renk açık bi renk değil zemin eğer açıcı ile açılırsa ancak kutudaki renk öyle tutar boya boyayı açmaz diye bi atasözü var artık :) ancak bir arkadaşım platin sarı ile bu rengi karıştırdı harika açık bir karamel oldu

hangi marka platinle karstrdi? bende garnier ekstra acik sariyla karstrmyi dusunuyorum

palette ile karıştırdı 9 numara oksidan kullandı çok tatlı açık bi karamel oldu

uzun zaman uğraşıp bu saçlara bende sahip olmuştum ama gidip bir günde simsiyah boyattım ve hala siyah:1: niye yaptıgım hakkında hala bir fikrim yok :6:

Back