Saç Rengi ve Saç Boyama syoss altın karamel vee bayramda hayran bırakan saç rengim ( resimli )

bugun gittim markete 2 kutu syoss altin karamel aldim. bide dayanamadim ekstra acik dogal sari aldim. sariyi katip katmama konusunda kararsizim onumuzdeki hafta boyucam sacimi

bugun gittim markete 2 kutu syoss altin karamel aldim. bide dayanamadim ekstra acik dogal sari aldim. sariyi katip katmama konusunda kararsizim onumuzdeki hafta boyucam sacimi

sarıyı mutlaka karıştır pişman olmazsın bizimlede paylaş canım

ozaman palettenin açık küllü sarı ile karıştır tatlım ya da bir ucunda dene saçının bakalım nasıl olucak :44:

bayramda kaç kişi syoss altın karamel boyamış ya favori renk bu galibaa .. ama güzel tutmuşş bende boyadm ii tuttu bnmkde resm koyarm yaknda kutudan ble acık tuttu nerdeyse :) cok sevdm ben bu rengiii

yaa bende çok istiyorum böyle bir renge boyamayı ve bu tona bayıldım ama dipleri açıldıkça ugrasmayı sevmiyorum
bide cesaret edemiyorum bi türlü

çok tatlı çok hoş rengi.ilk fotoyu daha çok beğendim.yaptığın bakımlarıda paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…