Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss Altın Karamel (resimli)

Sağ üstteki rengi çok hoş duruyor.Hangi renk acaba?

Soru yagmuruna tutabılırım senı:)
Bugun nıyeyse cok guzel geldı gozume bu renk.
4 aydır sureklı aynı renge mı boyadın?
Ve kac kere boyadın?
Koyu kahve olan saclarında boya mıydı?
Senınde mı boya markan syoss?
...

cnm bn kuafore boyattm ılk kahve olan sacm boya degldı bn ılk defa dun aksm kndm syoss ıle boyadm tuttu guzel oldu artk syossla kndm dıp boymı yapıcm

ne demkk cnnnm senın sacın da boya varmı varsa ne renk yoksa kendı rengın ne renk dusunuyousun yapmayı

Benim saçlarım açk kmral ve altın sarısı karısımı canım.bak soyle bır sey Dünde boyalarımı degıstırdım açık kumral ve cok acık kumral aldım 9 luk oksıdanla bıde ıcıne sarı(normal yada cok acık) katmayı dusunuyorum.senın sacların evde boyanmıs olsaydı altın karamelle degıstırıcektım rengı ama kuaforde yaptırmısın :)

ya kızlar banada yardım etsenıze sacım konu sahibi arkadaşın renginden bıraz acık .bugün boya almaya gittim syoss kumral aldım.1 kutusunu acıp sacımı kıyıdan boyadım hoş bi renk oldu ama bende altın karamel istiyordum,2-3 gün önce baktım bu konuya.alıp boyasım mı değiştirsem mı ton farklılığı olmuyo demı kendı dip rengim kumral.:S kestane kebap banada acele cevap.olmazsa yarın değişritip altın karamele mı boyasdam dıyorum.

Son düzenleme:

canım yenı boyadıysan bıraz boyadıgın aksın bı bıraz zaman gecsn rengı solsun oyle yap sacın yıpranmasın:)

canım yenı boyadıysan bıraz boyadıgın aksın bı bıraz zaman gecsn rengı solsun oyle yap sacın yıpranmasın:)

canım en son 2 ay önce boyadım.dün sadece bir tutamını kumrala boyadım.bugün değiştiricem.altın karamel alıcam ama sen içindekı oksidanı mı kullandın yoksa 9 luk mu aldın canım çok hoş bu arada sacın

arkadaşlar bizim yengedeki şebnem bozuklunun şaç rengini bilen var mıııııııııııııııııııııııı çok hoş bi renk:97: :97: :97:

kızlar dün sacımı boyadım syoss altın karamel boyadım okadar korktumkı diplerim acıldı dedım saclarım 2 renk olucak.35 dk tuttum ve yıkadım.ama sizin paylaştığınız resımindenlerdekı sac renginden acık oldu kızlar yanı sacım acıldı Allahtan tek renk oldu dip rengim koyu değil diğer taraflarda acıktı.memnunıyet dersenız eh fena değil güsel oldu.biraz yabancılık cekıyorum suan yenı olduğu için.yıkadıkca daha da acılırsa sanırım bu sefer başka bır boya kullanıcam.daha önce sacımı neva organıc kumral ve karamel kumralla boyamıştım ve 2 ayda oldukça acılmıştı belki tekrar aynı renge dönerım.en kısa zamanda fotoğraf eklıcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…