Swv

dfoli01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
76
8
1
37
Herkese merhaba,
Kendimi cok mutsuz hissediyorum.evliyim 6 aylim bir bebegim var.esimle ailelerden birilerinin araci olmasiyla tanistik birbirmizi begendik sevdik evlendik.ozellikle esim bana karsi cok heyecan dolu cok istekliydi.2.5 yillik evliyiz.asamadigimiz sorunlar var.
Ben surekli temas halinde olmayi seven biriyim.yani esimden beni opmesi istiyirum sarilmasini istiyorum durduk yere mesela bunlar olmayinca mutsuz oluyorum.2.5 senelik evliligimizde bircok tartismamiz oldu zaman zaman saygi sinirlarini astik. Belki bu sebeple toparlanmiyor bilmiyorum.esimin beni sevdgini cogu zaman dusunuyorum genel olarak sessiz duygularini icinde yasayan biridir evine baglidir.ama ben ilgisizlikten cok yiprandim artik.guzel giyindigim zaman bir tatli soz soylememesinden surekli beklentilerimin bosa cikmasindan cok uzuluyorum.bu surecte zaman zaman ona olan sevgimi dile getiriyorum ben sariliyorum opuyoru vs.ama karsiligi yok denecek kadar az.bgnvisey dikkatimi cekti bana cok cabuk sinirleniyor en ufak birseyde.en sonunda isyan ettim ofkeni ne kadar kolay yansitiyorsunda sevgin nerde dedim aglamaya basladim.hic onemsemedi aglamami ve bu duruma sen getirdin dedi.ben daha fazla konusmaya aglamaya basladim soylendimce soylendim o susarmisn tv izlemek istiyorum dedi.odama geldim.bana bir akil verin ne olur tekrar onun ilgisini sevgisini kazanmak istiyorum boyle aglamak uzulmek beklenti halinde olmak beklenti halinde oldgunu dile getirmek hicbir ise yaramiyor.eskisi gibi mutlu olmak istiyorum.bir kere yiprattik bir daha mutlu olamaz miyiz yoksa:(

Zorunlu haller disinda konusmayin hic.sessiz olun sanki birsey dusunuyormus gibi olun onun yaninda.yaklasmayin bi sure..bakalim napacak

Zorunlu haller disinda konusmayin hic.sessiz olun sanki birsey dusunuyormus gibi olun onun yaninda.yaklasmayin bi sure..bakalim napacak
Bende kendi kabuguma cekilmek istiyorum aslinda dedigin gibi.surekli aman kus kalmayalim aman araya sogukluk girmesin diye diye karsimdaki benden son derece emin hale geldi sanirim.oturma odasinda uyumus mesela su an...hicbise umrunda degil saka gibi.konusmak isteyince sus oluyor.ilgi gostermiyorsun mutsuz oluyorum deyince sikayet oluyor cok konusuyorsun oluyor adi...yoruldum artik

2.5 senede bu duruma alismaliydin sanirim ki evlilimlerin cogu boyle evlenince hic birsey oyle olmuyor gecim derdi ev derdi yorgunluk birde 6 aylik bebek varmis benim kizim 10 aylik birak esimle oynasmayi oturup dinlenmek icin cocugu birbirimize satip lavaboya kaciyoruz en guzel ilgi cesidi bence siz biraz bunalmissiniz sanirim disari falan cikiyormusunuz hic bebege bakima arada yardima gelen kimse varmi

2.5 senede bu duruma alismaliydin sanirim ki evlilimlerin cogu boyle evlenince hic birsey oyle olmuyor gecim derdi ev derdi yorgunluk birde 6 aylik bebek varmis benim kizim 10 aylik birak esimle oynasmayi oturup dinlenmek icin cocugu birbirimize satip lavaboya kaciyoruz en guzel ilgi cesidi bence siz biraz bunalmissiniz sanirim disari falan cikiyormusunuz hic bebege bakima arada yardima gelen kimse varmi
Benin bahsettgim cok zaman alan segler degil.ornegin ise giderken icten gelen bir opucuk.ornegin tv karsisindayken icten gelen bir sarilma ornegin gun icinde atilan 2 kelimelik bir msj sevdgini dile getiren ama yok.bende cok yoruluyorum ama her firsatta esimi de goruyorum.bebegmizle ilgli degl bence bu durum zaten bende calisiyorum.

Benin bahsettgim cok zaman alan segler degil.ornegin ise giderken icten gelen bir opucuk.ornegin tv karsisindayken icten gelen bir sarilma ornegin gun icinde atilan 2 kelimelik bir msj sevdgini dile getiren ama yok.bende cok yoruluyorum ama her firsatta esimi de goruyorum.bebegmizle ilgli degl bence bu durum zaten bende calisiyorum.
cok birsey istemiyoruz aslinda evet ama erkekler romantizmin aziciginin bile kenarindan gecmiyor iste

cok birsey istemiyoruz aslinda evet ama erkekler romantizmin aziciginin bile kenarindan gecmiyor iste
Tamam ama bir kadinin hic gonlunu oksamazsan olur mu?surekli bana surprizler yapsin cicekler getirsin degil benim bekledgim ronantizm bile denemez belki tam olarak.sadece ofkesini degil sevgisini gormek istiyorum kucucuk biseyle bile olsa.cok degersiz hissediyorum kendimi bu sekilde yaptikca...

Back
X