• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sweety27 Meme Estetiği Ameliyatı

arkdaşlar benim merak ettiğim dikiş izi kalıoyor mu? cevaplarınıı bekliyorum!

Canım selam, diger taraftaki cevabını okudum, ben de dogumdan korktum simdikaydirigubbakcemile3 naniknanik İzlerin kalmaması imkansız cnm cunku dunyanın hicbiyerinde nester izini tamamen geciricek bi teknoloji yok, oyuzden en uygununu secmek lazım iste, gogus ucu izi en az belli olanmıs, orası kahverengi oldugu icin bi bakıma gizleniyormus yani, eger bekar olmasaydım ve ileride cocuk dusunmeseydim kesinlikle gogus ucunu secerdim mesela ben..Koltuk altı da cok az kalıyormus, o bolge kıvrımlı oldugu icin orda da iyi gizleniyormus, ama iyileşme sureci daha zor ve uzun iste..Meme altında ise; benim suan 2 ay oldu, sertlik hala var ama hergecen gun siliklesiyor, hatta bazen ilk haline gore okdr silik geliyor ki iz kalıcagını bilmesem ay bunlar tamamen gecicek derim, ama 1sene sonra nasıl gozukucek bilemiyorum tabi, inş çatlak gibi durur:Saruboceq:hihoyyyt Grsz canım, sevgiler..

Canım selam, diger taraftaki cevabını okudum, ben de dogumdan korktum simdikaydirigubbakcemile3 naniknanik İzlerin kalmaması imkansız cnm cunku dunyanın hicbiyerinde nester izini tamamen geciricek bi teknoloji yok, oyuzden en uygununu secmek lazım iste, gogus ucu izi en az belli olanmıs, orası kahverengi oldugu icin bi bakıma gizleniyormus yani, eger bekar olmasaydım ve ileride cocuk dusunmeseydim kesinlikle gogus ucunu secerdim mesela ben..Koltuk altı da cok az kalıyormus, o bolge kıvrımlı oldugu icin orda da iyi gizleniyormus, ama iyileşme sureci daha zor ve uzun iste..Meme altında ise; benim suan 2 ay oldu, sertlik hala var ama hergecen gun siliklesiyor, hatta bazen ilk haline gore okdr silik geliyor ki iz kalıcagını bilmesem ay bunlar tamamen gecicek derim, ama 1sene sonra nasıl gozukucek bilemiyorum tabi, inş çatlak gibi durur:Saruboceq:hihoyyyt Grsz canım, sevgiler..

tesekkür edrim tatlımgercekten tecrübelerine inanılmaz önemsiyorum.bakalım ne olacak... işte biz kadınlar herseyin kusursuz olmasını isteriz ya... ondan sordum.. okadar da iz kalıversin yani.dimi! bişi olmas!doğum konusunda sen bana bakma o benim tek fobim!aslında hep diolar korkulacak bişi yok! sonra nekadar zor hamilelik de gecirsen, doğumun nekadar zor daolsa... bebeğinin yüzünü görünce, onun küçüçük ellerinle parmağını sardığını hissetmek herseye değer!a.skendine çok ii bak!

tesekkür edrim tatlımgercekten tecrübelerine inanılmaz önemsiyorum.bakalım ne olacak... işte biz kadınlar herseyin kusursuz olmasını isteriz ya... ondan sordum.. okadar da iz kalıversin yani.dimi! bişi olmas!doğum konusunda sen bana bakma o benim tek fobim!aslında hep diolar korkulacak bişi yok! sonra nekadar zor hamilelik de gecirsen, doğumun nekadar zor daolsa... bebeğinin yüzünü görünce, onun küçüçük ellerinle parmağını sardığını hissetmek herseye değer!a.skendine çok ii bak!

Allah bagıslasın canım bebisini, sen de kendine iyi baka.s.

samyeli 2009 teşekkürler cnm ben şu an 1 ayı yeni doldurdum ve unuttum ameliyat olduğumu hiç bir hareketimde kısıtlama yok gayet rahat yatabiliyorum ve yumuşuyolar:) cnm 3 gün dinlenmen lazm istesende pazartesi gidemezsin gitsende sıkıntı yaşarsın çnkü ilk 3 gün özellikle yatıca protezlerin yerleştiğini hissediyorsun ve oh çekiyorsun. kasaltı daha uzun iyileşme süreci kasüstünde kollarını ilk gün bile hareket ettirebilirsin ama bu alternatifler tabiiki senin göğüs yapına bağlı. ayrıca arkadaşlar yazmış çok küçüldü diye ama ben ameliyatın ertesi günü ölçmüştüm ve bugunde ölçtüm hala aynı hiç bir değişme yok ki 1 ay oldu dediğim gibi.
doktor seçimi çok önemli ben doktorumu İsmail Kuran'ı tavsiye ederim. ne morluğum oldu ne kapsül ne başka birşey ve kendi göğüsümü büyüttü resmen aynı şeklim duruyor yuvarlak taktırmama rağmen. umarım biraz bilgi verebilmişimdir:)

canım çok teşekkür ederim yardımın için
sanırım Tunç Tiryaki'de olacağım bende hafta sonu gittim görüştüm herşeyi anlattı içim rahatladı benimde bir tek iz konusunda düşüncelerim var
ben biraz takıntılı bırı olduğum için umarım sorun yapmam o konuda kendimden korkuyorum

meraba arkadaşlar bende 2005 te silikon yaptırdım ve yuvarlak olandan yaptırdım kas altı ve meme ucundan kestirdim gayet doğal ve güzel duruyor 75 bedendi şimdi 85 beden oldu yalnız bir sorun var ben protez büyüklüğünü seçerken hata yaptım ve 90 beden olmasını istiyordum en büyüğü sarkacak dedi doktorum orta olanını seçtim ve amelyat sonrası 6 ay bir sene kadar şişkinlik olduğu için ölçüden gayet memnundum ama şimdi göğüslerim istediğimden küçük duruyor ve doktor bana keşke bir büyüğünü yaptırsaydın diyor o ara karar vermek zor oluyor ve kesinlikle kim ne derse desin kendi istediğinizi yapın arkadaşlar sonra benim gibi pişman olmayın
kaç cc takıldı size ?

ben de 2 gün önce oldum, sakın bekletmeyin derim ben de arkadaşlar. sadece biraz cesaret...

Merhaba arkadaşlar;
Ben de bir ay önce ameliyat oldum. Şu anda süperim, ilk bir hafta biraz ağrılı tabii. Arkadaşlar meme başı mı? meme altı mı? diye tereddüt etmişler. Benim doktorum meme altından koydu. Yeni trend buymuş. 4 cm kesti meme altından, izim gözükmüyor bile. Doktorum 300 cc anatomik protezi subfasyal denen metodla koydu. Ama 300 cc bile az gibi geliyor. O kadar memeye hasretmişim ki. Ameliyat olmayı düşünenler kesinlikle bekletmeyin, insan çok mutlu oluyo[/QUOTE

Senihatoran öncelikle geçmiş olsun diyorum sana
beğendiğine sevindim darısı bizim başımıza diyorum:)
senın doktorun kım acaba?

arkadaşlar merhaba,
forumu hep okumama rağmen aranıza yeni katıldım. birbirinize olan desteğinize ve verdiğiniz bilgilere hayran kaldım. ben de estetik açıdan çok dertliyim ve tecrübelerinizle bana yardım etmenizi rica ediyorum. ben çok minyon ve ince bir bayanım, gögüslerim hiç bir zaman büyük olmadı ama son iki senedir olduğu gibi de degildi. son iki senede erimeye ve sarkmaya başladı, meme ucu nun etrafında çatlaklar oluştu. özelliklede sol gögsüm sağ gögsüme göre iyice düz kaldı. bu durum beni çok üzüyor ve kendime güvenimi çok sarsıyor, kendimi hasta gibi görüyorum. izmirde oturuyorum ve büyük bir ihtimalle ameliyatım izmirde olmalı bu nedenle izmirde önericeğiniz doktor varsa çok sevinirim ama istanbuldaki doktorlarınızdan cok memnun kalırsanız onu da bilmek isterim. ayrıca hem ugun fiyata hem de iyi sonuclarla karşılasan arkadaşlar beni haberdar ederlerse ailem hem ameliyata karşı hem de masraflarını tamamen ben karşılamak durumun da kalıcam bu nedenle fiyatı beni cok ilgilendiriyor. gögüslerimin çok doğal görünmesini ve komplikasyonların en az olmasını istiyorum bildiğiniz,ameliyat olduğunuz ve memnun kaldığınız bir doktor var mı? Lütfen yardım edin bana durumum artık keyfi olmaktan çıktı kızlar!!!
Ben de normal bir vücudum olsun istiyorum!
Şimdiden hepinize teşekkür ederim!!!

arkadaslar merhaba,
Ben dun koltuk altindan ameliyat oldum...Hastaneden oldugum gun ciktim..Fakat agri kesicilere ragmen cok agrim var...
Sormak istedigim, 225 CC taktirdim...Doktorum aslinda 250 CC nin daha ii olacagini soylemisti...fakat simdi okudugum yorumlardan goruyorum ki baya bir kuculme gosteriyor gogusler ameliyattan bir kac ay sonra...225 CC yapmakla ii mi yapmisim? Yoksa kucuk bir olcu mu? acikcasi moralim bozuldu...Bu kadar agri cekerken ve bu kadar masraf yapmisken biraz daha mi buyuk yaptirmaliydim? ne dersiniz?simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin...

225 ile 250 arasında çok büyük fark yok ki zaten..
ağrıların olması normal ağrı kesici iç mutlaka..
gerçekten bir süre sonra ödemler falan geçince küçülüyorlar yapacak birşey yok..

Bence kücük bir ölcü cünkü bikac ay icinde gercekten ciddi anlamda kücülme oluyor en azindan ben de oldu

cok tesekkur ederim cevaplar icin...Fakat benim boyum 1.69 ve kilom 48...dogal gozuksun dedim fakat yorumlari okuyunca pisman olucam gibi :(

Pikolata, hastanade istersen 1 gün kalabiliyorsun istersen çıkıyorsun ama ben kalman taraftarı olurum çünkü tansiyonunun fln sürekli kontrol ediyorlar..sonuçta narkoz alıyorsun 1 gece kalmak en iyisi...
Protez kayma olayı da tamamen doktor beceriksizliğinden kaynaklanan birşey, memeye tam olarak oturtulmayıp boşluk bırakarak memeye yerleştirilen silikonlar dönebiliyormuş..tabi yuvarlak silikonda böyle bir itimal yok..dönse bile nolcak sonuçta zaten yuvarlak...:)
(bu arada yuvarlak protezlerin fiyatı damla protezlerden daha ucuz)Yarın dikişlerimin alınması için tekrar doktoruma gidicem, bu soruları tekrar sorar size geri dönerim arkadaşlar...umarım dikişlerim kapanmıştır

merhaba yazdıkllarını okudum da bende bişeyler paylaşmak istedim...
benim ist. daki arkadaşımda yaptırdı cok iyi bi dr.
onun silikonları yuvarlak koltuk altından yapılmış... damla hakkında ise kayma oluyor demiş beceriksizle alakası yok bence cunku silikon yerleştirildiğinde masaj gerekiyor cunku silikonun alanının daralmaması için daraldığı zaman sorunlar oluyor 1 ay masaj öneriliyormuş... ve fiyatıda aynı 3500euro yaptırmıştı oda birde göğüs ucundan yapılanda görsellik bozuluyormuş yani dikiş izi kalıyor ister istemez....

Damla silikonun kaymasının sebebi dr cebi iyi açamamasıyla ilgili ii ve bu konuda tecrübeli bir cerrehta böyle bir problemle karşılaşılmaz. yani dr un açtığı cep küçük olmıcak ki silikon sıkışmasın buyukte olmamalı ki
kaymasın. Masaj da dr kararı yani ameliyat durumuna göre dr öneriyor kimiside önermiyor.
ist da arkadaşlarının yaptırdığı dr bizle paylaşırsan sevinirma.s.

bu arada ben anlamıyorum neden bütün drlar 300 cc den aşagısını tercih ediyorlar.? Bilerek mi yapıyorlar acaba büyütmek için bir daha gelelim diye mi?CADIARZU ben o kadar riske giricem azcık bir fark için mi.?Gerçi daha doğal durduğu kesin ama büyükte doğal durabilir.

walla ben doktoruma dedim kesinlikle küçük istemiyorum diye..o da tamam sana olabilecek en büyüğü yapıcam dedi ama 300 çok olur dedi..280 önerdi bana,tekrar gittiğimde 300 deniycem

Arkadaşlar,aşağıda gnderdiğim sayfayı okumanızı tavsiye ederim.Protez büyüklüğü neye göre karar veriliyor Naci bey cok güzel anlatmış.Benim dr.um kendisi değil ama bende protezime cok küçük olmaz mı dediğimde dr.um bana bu sayfada yazılanlarn hepsini anlatmıştı.Şu an içim rahat.Göğüsme uygun olmayan bir protezi taktırıp çok acı çekip sorunlar yaşamak istemiyorum.

Op.Dr. Naci ÇELİK - Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi

Damla silikonun kaymasının sebebi dr cebi iyi açamamasıyla ilgili ii ve bu konuda tecrübeli bir cerrehta böyle bir problemle karşılaşılmaz. yani dr un açtığı cep küçük olmıcak ki silikon sıkışmasın buyukte olmamalı ki
kaymasın. Masaj da dr kararı yani ameliyat durumuna göre dr öneriyor kimiside önermiyor.
ist da arkadaşlarının yaptırdığı dr bizle paylaşırsan sevinirma.s.

Plastik Cerrahı | Estetik Cerrahı | Operatör Dr. Nuri M. Battal | Plastik ve Estetik Ameliyatları | Estetik Plastik Cerrahi | Op. Dr. Nuri Battal | Estetik Ameliyatı | Istanbul Estetik Cerrah
burdan bakabilirsin :delphin:

http://www.istanbulplast.com/video/operator-doktor-nuri-battal-medya-merkezi/
buda medyadan nuri battal.....

Son düzenleme:
Back
X