canım öncelikle cok gecmiş olsun,bende düşünüyorum hatta bu hususta 1 kac yerle bile görüştüm buradaki arkadaşların ameliyat sonrası durumlarını okuyunca acıkcası geri cekilmiştim ama senin yazdıklarına bakarak yeniden cesaretimi topladım 1 şey merak ediyorum damla silikonda kayma oluyormuş dogrumu canım kayabiliyormuş bu konuda bilgin varmı tşk
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sweety27 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi sweety27
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Pikolata, hastanade istersen 1 gün kalabiliyorsun istersen çıkıyorsun ama ben kalman taraftarı olurum çünkü tansiyonunun fln sürekli kontrol ediyorlar..sonuçta narkoz alıyorsun 1 gece kalmak en iyisi...
Protez kayma olayı da tamamen doktor beceriksizliğinden kaynaklanan birşey, memeye tam olarak oturtulmayıp boşluk bırakarak memeye yerleştirilen silikonlar dönebiliyormuş..tabi yuvarlak silikonda böyle bir itimal yok..dönse bile nolcak sonuçta zaten yuvarlak...:)
(bu arada yuvarlak protezlerin fiyatı damla protezlerden daha ucuz)Yarın dikişlerimin alınması için tekrar doktoruma gidicem, bu soruları tekrar sorar size geri dönerim arkadaşlar...umarım dikişlerim kapanmıştır
Protez kayma olayı da tamamen doktor beceriksizliğinden kaynaklanan birşey, memeye tam olarak oturtulmayıp boşluk bırakarak memeye yerleştirilen silikonlar dönebiliyormuş..tabi yuvarlak silikonda böyle bir itimal yok..dönse bile nolcak sonuçta zaten yuvarlak...:)
(bu arada yuvarlak protezlerin fiyatı damla protezlerden daha ucuz)Yarın dikişlerimin alınması için tekrar doktoruma gidicem, bu soruları tekrar sorar size geri dönerim arkadaşlar...umarım dikişlerim kapanmıştır
Pikolata, hastanade istersen 1 gün kalabiliyorsun istersen çıkıyorsun ama ben kalman taraftarı olurum çünkü tansiyonunun fln sürekli kontrol ediyorlar..sonuçta narkoz alıyorsun 1 gece kalmak en iyisi...
sweety,yuvarlak silikon ile damla silikon arasında ne kadar fiyat farkı var öğrenebilir misin.
Benim ölçüler şimdilik iyi...ilerde bende düşünüyorum, bir de bir belgeselde seyretmiştim protezi göbek deliğinden yerleştiriyorlardı, türkiyede bunu yapan dr varmı acaba:uhm:
Çokçok yeni bir yöntem...uygulamayı tavsiye etmiyorlar yaygın değil...ıykk bana da bi tuhaf geldi :)
sweety27 çok güzel memnun kalman ondan güzel 50 milyar bile versin bu kadar mutlu ve rahatsan herşeye değer ama çok merak ettiğim bişey varfiyatı abartı pahalıymış taa2077 de yaptırmışsın ve 7000 ytl hangi cerraha sorarsan sor 3500 den başlıyor 7000 korkunç fazla geldi bana tabiki her anlamda güzel bi ameliyat geçirmek herşeye bedel ama bu fiyat meselesinde biraz aydınlatırsan beni sana şükranlarımı sunacağım neden 7000 ytl teşekkür ederim şimdiden
ben teoman doğana 5,5 milyara ameliyat oldum.ve çok memnunumtavsiye edebilirim.yerimsenibenmerhaba,bütün yazıları okudum ancak hangi doktora ameliyat olunduğunu, hangi hastaneler tam olarak anlayamadım. bende istiyorum ancak istanbulda doğru doktor kimdir bilemiyorum. ltf memnun kalanınız varsa doktor ismi tavsiye edebilir misiniz.
merhaba,bütün yazıları okudum ancak hangi doktora ameliyat olunduğunu, hangi hastaneler tam olarak anlayamadım. bende istiyorum ancak istanbulda doğru doktor kimdir bilemiyorum. ltf memnun kalanınız varsa doktor ismi tavsiye edebilir misiniz.
merhaba canımm ben 5 gün önce İSMAİL KURAN'A central hospital'da ameliyat oldum. tek kelimeyle mükemmel bir doktor. bana kas zarı altına yani en iyi sonuç veren ve risksiz yere konuldu protezlerim. tabii bu çok hassas bir yer 1mm'lik bir zarın altına yerleştiriliyor. yani bu doktorun becerisine bağlı. ben şu an göğüslerimden çok memnum. kesinlikle sana tavsiye ederim.
E
EU1
Ziyaretçi
merhaba canımm ben 5 gün önce İSMAİL KURAN'A central hospital'da ameliyat oldum. tek kelimeyle mükemmel bir doktor. bana kas zarı altına yani en iyi sonuç veren ve risksiz yere konuldu protezlerim. tabii bu çok hassas bir yer 1mm'lik bir zarın altına yerleştiriliyor. yani bu doktorun becerisine bağlı. ben şu an göğüslerimden çok memnum. kesinlikle sana tavsiye ederim.
cnm cok gecmıs olsun darısı basıma dıyorumkaydirigubbakcemile2 bahsetıgın hastahaneyle benım evımın arası 1 dakıka a.s bende bu amelıyatı olmak ıstıyorum hıc central ı dusunmemıstım nekdra oldun amelıyatını suan nasılsın?? benı aydınlatırsan cok sevınırım....
cnm özelden yazdım ama burayada yazmak istedim diğer arkadaşlarda görsün diye. bugun 11.günüm ve ben 5.günümde uçağa binip bodruma geldim yılbaşında sabaha kadar dans ettim hiç bir hareketim kısıtlı değil. tabii abartı hareketler yapmadıkça. şu an bile göğüslerim yumuşamaya başladı ve bana doktor masaja bile gerek olmadığını söyledi çünkü elleri sihirli :).. central hospitalle anlaşmalı ama kendi muaynanesi nişantaşında. ameliyatlarını centralde gerçekleştiriyor. şu an dikişim olmasa kimse inanmaz silikon olduğuna o kadar doğal
meraba arkadaşlar bende 2005 te silikon yaptırdım ve yuvarlak olandan yaptırdım kas altı ve meme ucundan kestirdim gayet doğal ve güzel duruyor 75 bedendi şimdi 85 beden oldu yalnız bir sorun var ben protez büyüklüğünü seçerken hata yaptım ve 90 beden olmasını istiyordum en büyüğü sarkacak dedi doktorum orta olanını seçtim ve amelyat sonrası 6 ay bir sene kadar şişkinlik olduğu için ölçüden gayet memnundum ama şimdi göğüslerim istediğimden küçük duruyor ve doktor bana keşke bir büyüğünü yaptırsaydın diyor o ara karar vermek zor oluyor ve kesinlikle kim ne derse desin kendi istediğinizi yapın arkadaşlar sonra benim gibi pişman olmayın
X
xxdenizxx
Ziyaretçi
meraba arkadaşlar bende 2005 te silikon yaptırdım ve yuvarlak olandan yaptırdım kas altı ve meme ucundan kestirdim gayet doğal ve güzel duruyor 75 bedendi şimdi 85 beden oldu yalnız bir sorun var ben protez büyüklüğünü seçerken hata yaptım ve 90 beden olmasını istiyordum en büyüğü sarkacak dedi doktorum orta olanını seçtim ve amelyat sonrası 6 ay bir sene kadar şişkinlik olduğu için ölçüden gayet memnundum ama şimdi göğüslerim istediğimden küçük duruyor ve doktor bana keşke bir büyüğünü yaptırsaydın diyor o ara karar vermek zor oluyor ve kesinlikle kim ne derse desin kendi istediğinizi yapın arkadaşlar sonra benim gibi pişman olmayın
Ben ameliyat olali tam 2 ay oldu ve simdiden kücük bulmaya basladim umarim daha fazla kücülmezler,6 aya kadar kücülme oluyor mu ya :1shok:
cnm özelden yazdım ama burayada yazmak istedim diğer arkadaşlarda görsün diye. bugun 11.günüm ve ben 5.günümde uçağa binip bodruma geldim yılbaşında sabaha kadar dans ettim hiç bir hareketim kısıtlı değil. tabii abartı hareketler yapmadıkça. şu an bile göğüslerim yumuşamaya başladı ve bana doktor masaja bile gerek olmadığını söyledi çünkü elleri sihirli :).. central hospitalle anlaşmalı ama kendi muaynanesi nişantaşında. ameliyatlarını centralde gerçekleştiriyor. şu an dikişim olmasa kimse inanmaz silikon olduğuna o kadar doğal
canım oncelikle geçmiş olsun
bende yakın zamanda ameliyatı düşünüyorum şuan doktor konusunda araştırmalar içerisindeyim
şuan senın durumun nasıl?
benim ameliyattan sonra yatma dinlenme gibi uzun bir sürem olmayacak
cumartesi ameliyatı olurum pzar dinlenirim pazartesi tekrar iş başına dönücem acaba kötü bir süreçmı bekler beni
bu konuda da kararsızım sen ne düşünüyorsun?
samyeli 2009 teşekkürler cnm ben şu an 1 ayı yeni doldurdum ve unuttum ameliyat olduğumu hiç bir hareketimde kısıtlama yok gayet rahat yatabiliyorum ve yumuşuyolar:) cnm 3 gün dinlenmen lazm istesende pazartesi gidemezsin gitsende sıkıntı yaşarsın çnkü ilk 3 gün özellikle yatıca protezlerin yerleştiğini hissediyorsun ve oh çekiyorsun. kasaltı daha uzun iyileşme süreci kasüstünde kollarını ilk gün bile hareket ettirebilirsin ama bu alternatifler tabiiki senin göğüs yapına bağlı. ayrıca arkadaşlar yazmış çok küçüldü diye ama ben ameliyatın ertesi günü ölçmüştüm ve bugunde ölçtüm hala aynı hiç bir değişme yok ki 1 ay oldu dediğim gibi.
doktor seçimi çok önemli ben doktorumu İsmail Kuran'ı tavsiye ederim. ne morluğum oldu ne kapsül ne başka birşey ve kendi göğüsümü büyüttü resmen aynı şeklim duruyor yuvarlak taktırmama rağmen. umarım biraz bilgi verebilmişimdir:)
doktor seçimi çok önemli ben doktorumu İsmail Kuran'ı tavsiye ederim. ne morluğum oldu ne kapsül ne başka birşey ve kendi göğüsümü büyüttü resmen aynı şeklim duruyor yuvarlak taktırmama rağmen. umarım biraz bilgi verebilmişimdir:)