• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sweety27 Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba sweety27, ve diğer arkadaşlar, bayram sonrası Ankara'da Ruşen Kapucu'ye gögüs büyütme ameliyatı olacağım. Şu an da 70/75 A balenli sütyen kullanıyorum gögüslerim oldukça küçükler. Boyum 1.73 kilom 50. Dr ile konuştuğumuzda 215-235 arası sana uygun dedi damla pütürlü silikon kullanacak. Konuştuk, ben hem zayıf olduğumdan hem de doğal durması açısından 215 diye düşündüm ama bana 235 i de düşün dedi. Açıkcası çok kararsız kaldım ameliyattan sonra küçülüyor diye okudum. Sen 175 taktırmışsın ameliyat sonrasında da memnun kaldın mı kararından ? 235 olmasın derken çekincem aslında derimin ince olması, bu kiloyla bile kalçamda çatlaklar var büyük olursa korkum gügüsümde çatlaklar olabileceği ve ilerde sarkma olması. 215 mi 235 mi daha uygun olur sizce kızlar?

Merhaba sweety27, ve diğer arkadaşlar, bayram sonrası Ankara'da Ruşen Kapucu'ye gögüs büyütme ameliyatı olacağım. Şu an da 70/75 A balenli sütyen kullanıyorum gögüslerim oldukça küçükler. Boyum 1.73 kilom 50. Dr ile konuştuğumuzda 215-235 arası sana uygun dedi damla pütürlü silikon kullanacak. Konuştuk, ben hem zayıf olduğumdan hem de doğal durması açısından 215 diye düşündüm ama bana 235 i de düşün dedi. Açıkcası çok kararsız kaldım ameliyattan sonra küçülüyor diye okudum. Sen 175 taktırmışsın ameliyat sonrasında da memnun kaldın mı kararından ? 235 olmasın derken çekincem aslında derimin ince olması, bu kiloyla bile kalçamda çatlaklar var büyük olursa korkum gügüsümde çatlaklar olabileceği ve ilerde sarkma olması. 215 mi 235 mi daha uygun olur sizce kızlar?

174 boyunda ve 67 kılodayım kılo olarak senden fazlayım ve derım esnek oldugu ıcın 375 e 350 cc hıgh profıl yuvarlak cohensıve jel kullndı doktorum...gogus yapını bılmem ama boyuna gore bana kucuk geldı..bence olabıldıgının en buyugunu ıste.yaptırdıgına degsın..

Derim pek esnek değil benim ama dediğin gibi olabileceğin en büyüğü sanırım daha mantıklı olacak tamam 215 le eskisine göre gögüsüm olur ama tatmin edici bir boyut daha iyi olacak sanki. Tip olarak da minyon olduğum için füze gibi durmasın istiyorum kalça küçük gögüs büyük :))

Bugün tam 1 ay oldu ameliyat olalı.Ve kasaltı yuvarlak protez konuldu.Sizin tarif ettiğiniz gibi 2 tane top şeklinde durduğunu söyleyemeyeceğim açıkçası.Tam aksi gayet doğallar ve yaşım itibariyle sarkmış bir meme görüntüsü yok.Genç olduğum içinde kesinlikle damla nın sonraki sonuçlarını öğrendikten sonra doktorumunda tavsiyesiyle vazgeçtim.Ve böyle bir yorum yapmanızı gerçekten yadırgadım.Nedenine gelince sonuç itibariyle herkesin vücut yapısı damlaya uygun değil veya herkesin vücut yapısı yuvarlağa uygun değil.Bu konuda bizler daha doğrusu ameliyat olanlar olarak doktorlarımız neyi uygun gördüyse onda karar verdik.Ve lütfen bu tarz yorumlar yaparken biraz daha bilgili olarak ve kişileri düşünerek düşüncelerinizi ortaya koyarsanız bence daha iyi olur.Bu arada Ben sahne sanatçısı değilim ve sık sık gece kıyafetide giymiyorum yani bu anlayışınız da çok hoş:)))Sevgilerr:nazar:

sana tam destek katılıyorum cnm,,ben ameliyat olalı yaklaşık 2 buçuk ay oldu ve kas altı yuvarlak uygulandı..bu nemim ve doktorumun ortak kararıydı..şimdi yaptırsam yine kas altı ve yuvarlak derim..çok fit duruyolar top gibi asla değil..yuvarlak görüntü ilk zamanlarda evt vardı ama şuan kesinlikle yok dolgun damla modelini aldı,,çok memnunum gerçekten çok iyi bi karar verdiğime inanıyrum..bişey daha belirtmek istiyorum kasların kesilme durumu yok lütfen emin olmadan konuşmayın..bu durumu özellikle doktoruma sordum hemde her seferinde sordm asla öle bişey yok koltuk altından ameliyatım olduu için direk kas altına kanal varmış sadece biraz alanı genişletiyolarmış oı kadar..siz damla yaptırdınız die inanın en iyi protez o değil yada siz kasüstü yaptrdınız die en iyi yöntemde o değil..bu tamamen kişilere kişilerin bedeni durumlarına ve doktorların tecrübelerine kalmış bi durum..son bişey daha sadece ilk saatler aman aman bi ağrım oldu 4. gün dışarı çıkıp gezdim saatlerce...bilgineze,,yapacak insanlar lütfen iki yönlü araştırın..çünkü kimse en iyi protez bu en iyi yöntemde bu diyemez..tamamen size ve doktorunuza kalmış bi durum

Merhabalar ben dun ameliyat oldum mentor puturlu yuzey yuvarlak. High profil 275cc takildi dun kollarimi oynatamadim hic bugun daha iyi ama yine agrim var sol gogsum sisti bakalim nasil olucak sormak istediginz bisey olursa sorabilirsiniz sicagi sicagina

Merhabalar ben dun ameliyat oldum mentor puturlu yuzey yuvarlak. High profil 275cc takildi dun kollarimi oynatamadim hic bugun daha iyi ama yine agrim var sol gogsum sisti bakalim nasil olucak sormak istediginz bisey olursa sorabilirsiniz sicagi sicagina

Canikom Çoookkk Geçmişler olsun umarım iyisindir günden güne daha iyi olacaksın kollarını yorma Hareket ettirme mümkün olduğunca bu zaten Klasik bu operasyondan sonra Kollarının Hareketini bir süre Kısıtlayacaksın olan Herkes için geçerli Dinlen keyfini Çıkart Yaz Geliyor Az Kaldı :nazar: :71: tekrar geçmiş olsun..

Arkadaşlar merhaba, 18/08/2007 Cumartesi günü bende malum silikon ameliyatı oldum.. açıkçası ameliyata girmeden bir kaç gün önce bu siteyi buldum ve bu operasyonu geçiren arkadaşların tecrübeleri birçok konuda fikir edinmeme yardımcı oldu, herkese teşekkürler.
Yaklaşık 2 senedir bu ameliyatı, olması gerekenleri, sonuçlarını çok araştırdım. Kendimi psikolojik olarak çok iyi hazırladığım için ameliyatımın öncesi de sonrası da tahminimden daha kolay geçti. İğne fobisi bile olan biri olarak hala nasıl bu kadar sakin olabildiğime inanamıyorum :)
Ameliyatım Ankara Bayındır Hastanesi'nde, Prof.Dr. Ruşen Kapucu tarafından meme ucundan kesiyle yapıldı. 7.000 YTL ücret ödedim, 1 gece hastanede yattım. 1.67 boy ve 47 kilo olduğum için doğal görünmesi açısından 175 CC pütürlü yüzeyli damla silikon kullanıldı. Ameliyattan çıkmadan önce memelerime lokal iğne de yapıldığı için uyandığımda hiç ağrı hissetmedim, sadece narkozun sersemliği vardı üzerimde.. Takılan silikonlar büyük olmadığı halde, şişlik ve ödem olduğu için kocaman geldiler gözüme..önce baya bi füze biçiminde duran bu nesnelere gözüm alışamadı :) Üzerinde ince bandaj vardı.Meme ucu bölgesinde de yine kalın olmayan ince ayrı bi bandaj vardı. Dren takılmadı. Koluma takılan kelebek şeklinde ucunda 2 tane girişi olan iğne olduğundan ağrı kesiciyi burdan, başka bir yere iğne yapılmadan verdiler ama dürüst olmak gerekirse dayanılmaz bir ağrım olmadı yatarken, sadece ayağa kalktığımda onları düşcek korkusuyla tutup duruyordum :) inanılmaz ağır geldiler... 1 gece hastanede mışıl mışıl uyudum narkozun etkisiyle.. Ertesi gün öğlende eve çıktım..ağrılarım sızılarım ameliyat olduğum günle aynı orandaydı..en önemlisi de kollarım çok ağrıdığı için yataktan kalkarken çok zorlandım. 3. gün uyandığımda kollarımdaki ağrı nerdeyse sıfır'a indi...beynimde bu silikonları benimsemiş olmaya başlamış demek ki, kambur yürür halimde kendini dik bir yürümeye bıraktı :) Bugün daha iyiyim, ağrım sızlama olduğu zaman da ilaç alıyorum hemen..ama açıkçası bu nadir oluyor artık.. Antibiyotik kullanımı da yarın son olmakla beraber, pazartesi günü dikişlerim alınacak. Şişlerim hafifledi, morluk hiç yok.. özel sutyen kullanmama da gerek yokmuş.. yani benim doktorum kullandırmıyor. Masaj yapmam gerekli mi diye sordum, pütürlü yüzeyli silikonlarda masajın bir anlamı yokmuş arkadaşlar, masaj gereksiz bir uygulama dedi. Eskiden düz yüzeyli silikon takıldığında yapılıyormuş.
Şimdi en büyük merakım dikişler alındıktan sonrası :) Bu arada bilmek isteyen olabilir, his kaybım yok.. meme ucuma şu anda dokunduğumda bile gayet hissedebiliyorum. Sizlere tek tavsiyem gerçekten doktorunuzu iyi seçip araştırın. Merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz, kendinize iyi bakın.

merhaba seninle msn üzerinden konuşma imkanımız warmıdır acaba burayı kullanmayı bi beceremedim.ameliayt hakkında bilgi almak istiyorum. serap_kilic_6130@msn.com eklersen çok seviiniriim

hadı bakalım hayırlı olsun hemen hemen hergun bır meme buyutme amelıyatımız var nerdeyse cok mutlu ol yenı cıcılerınle

geçmiş olsun bende olmayı düşünüyorum ama çok ağrı oluomu ağrı kesicilerle geçiomu merak ediyorum ayrıca ameliyattan çıktığında ayılırken nası bi his oluo ben burun ameliyatından çıkarken nefes alamadığım için zor ayıldım o yüzden soruyorum

Back
X