diğer sorularına burdan cevap wereyim canım =))
önümzdeki salı günü tam 3 haftayı geride bırakmış olacağım inşalalh
benim hiç wücudumda ödem filan olmadı, Allah'a şükürler oslun! memelrimde öyle çook büüyk değildi, doktoruma da sordum küçülürler mi die çok fazla küçülme olmaz dedi, çnkü hiiç ödemim yoktuu=) ölçmüştüm göğüs ölçüm 88cm di, bugün ölçtüm 86 cm olmuş. demek ki 2cm lik bir şişkinlğim warmış. göğüs aramda yaptığım masjlarla 1,buçk cm yaklaştılar
şu an çok sert değiller, ilk günlere nazaran tabiki dha yumuşaklar, ama daha oturmadılar , 2-3 ayı bulurmuş tam şekil alması oturması.
izlerim çok çook iyi iyileşiyor şükürler olsunn =)) doktorumda çok memnun durumumdan
baya izlerim pembeleşmeye başladı. kolumu kaldrmadığm sürece izler belli olmuyor.
geçen gün sordum bu yıl denize gireblr miyim güneşleneblr miym diye
tabiikii girbilrsn, artık bu senede gir yani dedii
ayyy çok sewindimm
deniz tuzu yakmaz mı fln dedim, hayır kesinlkle dedi, sadece bol bol güneş kremi sür koltuk altına we çok fazla güneşe werme dedi. bnde zaten kollarımı kaldrmam dedim
benim erkek arkadaşım yok canım =) anneme ellettiriyorum
zaten erkek arkadaşım olsada bırak elletirmeyi göstermem bile ewlenmeden
masajlarımı annem yapıyor. doktorumda bu son görüşmemizde göğüslerinle korkmadan oynayablrsn dedi.
doktorum kesinlikle bu konuda uzmanlaşmış bir doktor zaten ilk yorumlarımda da uzunca bahsettim kendisinden. sitesine de gir bak iyice oku canım. Kendisi İstanbul Cerrahi Tıp fakültesinden mezun, yurt dışnda bir çok ameliyatalr yapmış, hocalarla çalışmış. bir çok makaleleri war, ben kendisine we bilgisine hayranım =)
bir an önce randewu alıp kendisiyle görüşmen en sağlıklı kararı almanı sağlıcaktır canım. bütün sorularını hiç çekinmeden sor, aklına yatmazsa başka doktorlara da gidersin. tabiki bri tek doktora odaklanma bir kaç doktorla görüş, karşılaştrma yap, hangi doktorlar en çok sana hangi yöntemi uygun görüyor. kolay gelsin tatlımmm inşallah sen de bizim kerwanımıza katılırsn
yaz geliyoorr aceleeee eeettttt
soruların olursa yine yanıtlarım kendine iyi bak