Sweet Brave Meme Estetiği Ameliyatı

canım çok geçmiş olsun olduda bitti maşşalahh yaptın bize tebrik ereim sende cicişlerini güle güle kullan inşallah:92:tatlım benimde ilk çıktığımda ayrıktı göğüslerimin arası şimdi düzeldi doktorcum sporcu sütyenimi taktığında ikisini yanaştır demişti ben hep öyle yapytım masaja 15 gün sonra başlıyorsun çok faydalı birşey çok çabuk şekil alıyor ve çooook mutlu oluyor insan az önce yine baktım çok önemliymiş göğüs farkında bile değilmişim ki benim göğüslerim vardı ama emzirmeden deforme olmuştu sarkık gibiydi doktorum yalancı sarkma dedi toparlamaya gerek yok dedi gerçektende çok iyi gözüküyorlar şükür Rabbimize bize nasip etti Allah herkese versin ne deyimaynı marka silikonumuz masajla çok hızlı şekil alıyor ve doğal görünüyor ayrrıca beton gibide değil hızlı yumuşuyor bilgin olsun... tekrar diyorum sana

Son düzenleme:
canıımm çoook teşekkür ederiimm

sweetcim geçmiş olsun ameliyat olduğunu görünce çok sevindim
inşallah çok memnun kalırız benim bugün üçüncü günüm sanırım sen benden bir gün önce olmuşsun daha iyisindir her geçen gün daha iyi geliyor

Allah razı olsuun canıımm beniiimm ewet çok şükür zor kısmını atlattım bide şu bantlar açılsa süper olcakk ewet Allah'ıma şükürler olsun ödem olmadı. inşallah bundan snrada bi sorun olmaz . inşallah senin ödemlerde biran önce biter canm benm hepimiz rahata ereriizz

canım çoook teşekkür edereriimm çook güzell ifade etmişsin yaa olduda bitti maşallah hepimizee bnde de şu an da bi sütyen war babane sütyeni gbi acayip sıkıyorr. ayyy inşallah canm bende masaja başladığmda benmkilerde birleşirr ewet ben natrelleyide çok beğenmiştim inşallah çabuk yumuşarlar hepimizin memişlerini Rabbim nazarlardan korusun inşallahhh

canımmm beniimm Allah razıı olsuunn Allah pişmanlık werdirmesin inşallah bizleree:87: sanada çoooookkk geçmiiş olsuuunn hayırlı olsuunn memişleriiin inşallahhhh senin ameliyatın nasıldı canım? inşallah güzel atlatmışsındr sende bir ömüürrr sorun yaşamayalım inşallahhh biran önce iyileşelimde cicili bicili sütyenler alalııımmmmm

Sweetcim geçmiş olsun..İyi bir ameliyat sonrası geçiriyorsun anladığım kadarıyla, adına çok sevindim Bundan sonrası daha da güzel olsun inş...

merhaba.umarım iyileşiyorsun.bende uzun zamandan beri doktor arıyorum ve kafama en çok uyan zekeriya bey oldu.aradım ve iki defa konustum.ben izmirdeyim dedim pazarlıgını bile yaptık, anlastık ama daha gununu belirlemedim.yakında nıkahım var ve ben bu ay sonu yada ayın ilk haftası gibi olmayı düşünüyorum zekeriya beye.aramada zekeriya kul yazdgımda senin ismini gordum ve yeni ameliyat oldugunu.bana sesi telefonda çok guvenilir geldi zekeriya bey ama korkuyorum bilirsin sende yasadın bunları.sormak istediğim sorular var eger yanıtlarsan sevinirim.1-doktor ve hastaneden memnun kaldınmı-artı ucret isteme olayı oldumu guvenebilirmiyim tamamen doktora 2-ameliyattan once diger hasta öncesi ve sonrası fotolarını gorup begendinizmi dr.ile yoksa direk ameliyatamı girdin3-ben arion marka taktıgını duymustum ama sana farklı takmış bununla ilgili bir seyler konustunuzmu dr.ile. 4-benim boyum 1,65 cm. kilom 52 gögus altı olcu:70 gogus ucu olcum:80 bende iz konusunda takıntılıyım.koltukaltı istiyorum.ama zekeriya bey kas zarı altıda yapıyordu bunu konustunuzmu neden dual plana karar verdin?kas altı dusunuyordum bende aklım karıstı.bende en az 300-350 cc.de ısrar etmeyi dusunuyorum.ama dual planda mememin altı bosta diye kas altından daha çabuk sarkma olabilirmi korkuyorum.zamanla sarkma konusunuda konusabildinizmi?5-profillerde çok ceşitli high profil-plus round ve round gibi ben high profil düşünüyorum ama çok top gibimi olur korkuyorum.çok soru sordum biliyorum ama kafam karışık.şimdiden teşekkürler..

sweetcım cok gecmıs ve hayırlı olsun..
basarılı bır amelıyattla ıstedıgıne kavusmussun ve mutlu olmana da cok sevındım

sonunda karar verebılmene cok sevındım hoş geldın memelıler kervanına ayrıca cok cok gecmış olsun

sweetcim tatlım yuvarlak mı kullanılmıştı damla mı?

kızlaaaaarrrr hepinizee birden çooookkk teşekkür ederriiimm çook kararsız biri olduğmu ,zor beğendğim biri oldğmu az çok bliorsunuzz Allah hepimze bundan sonraki günlerimzde de hiç biir sorun yaşamadan memişlerimizle bir ömür hayat sürmemizi nasip etsin inşallahhh hepinizin kafasını ben oldukça şişirdim sorularla boğdum siziii hepinizden Allah razı olsuunnn memişlerinize baktım fikir aldıımmm tekrar tekrarr çook teşekkür ederim sizleree

bana yuwarlak protez takıldı canm. hiç memem olmadığı için yuwarlak olmasını bende istiordm zaten doktorda direk onu uygun gördü zaten

canım ya gördunmu bilmiyorum ama sana bazı sorularım olmustu.cevaplarsan çok makbule geçecek kafamdaki soruları bir türlü atamadım çünkü.

İlknurcum merhaba canıımm =) bu forumda yaklaşık 3 aydır warım we sorularımla endişelerimle bir çok arkadaşımın başını şişirdim saolsunlar çoook destek we yardım gördümm. ben 4 yıldır bu ameliyatı olmayı düşünüordum kısmet bu zamanaymış. ben çook araştırdım çook kafa patlattım çook notlar tuttum we sbirkaç doktor gezdikten sonra Allah'ıma şükürler olsun kafama yatan güwenebldiğim bir doktor buldum ben de bu ameliyatı olmak isteyenlere elimden geldği kadaryla yardımcı olmak isterim.

gelelim sorularına canım: 1-sayfamın başında da doktorumla we hastaneyle ilgili bilgiler wermeye çalıştım. ameliyat olmak isteyenlere fikir olsun diye. ama tekrar yazayım sana canım. gerçekten güwenlir, güler yüzlü, çook kibar, beyfendi , sorulara sıkılmadan çook detaylı cevaplar weren ( bana uyguladığı dual plane yöntemini A'dan Z'ye anlattı resimler üstünde.) bir doktor. okadr hoşuma gittiki , yemin ederim kendimi öğrencisi gbi hissettim . hani tıp dersine giren tıp hocaları öğrencilerine resimler üzerinden ders anlatır ya aynen öleydii bizzat görüşmeye gittğinde de görürsün zaten pozitiflğini beyfendiliğni Kendisi İstanbul Cerrah paşa tı fak. mezunu we yurt dışında çok iyi eğitimler almış . sitesini bol bol incele ben hayran kalmıştım özgeçmşini okudğmda. yurtdışndanda hastalrı çok gelior.

SEMA hastaneside, yeşillikler içinde doğayla içiçe manzarası süpper olan , hiç hastane stresi yaşatmayan, çalışanlrın, hemşirelerin sürekli ilgisinden mahçup duyacağın bir hastane inan bana =)) babam odamdaki lawaboya-tualate giriordu bidaha çıkmıyordu okadar temiz we mükemmeldi yaniii

ücretide rahatlıkla konuşablrsin canım. ortalama 5.500 tl. sana uygulayacağı yönteme göre indirim yapabiliyor. minimum 5.000tl ücret. inan bana ben az bile dedim bu ücrete yani =)

2- doktordan istersen sana hastalarının fotolarını gösteriyor. ama ben bana yaptığı açıklamalardan snra hiiç fotoğraf görme konusunu açmadım (ki ben de foto görmeyi çok istememe rağmen.) inandım güwendim tamamen. Önce Allah'a snra Doktora kendimi emanet ettim zaten burdaki arkadaşlarında dedği gbi sana gösterceği hiç bir fotoğraf bire bir senin göğüslern gbi olmayacaktr. çnkü herkesin wücut tipi, kilosu,boyu,göğüs kafesi we meme dokusu,derisi bir değil. foto olayına hiiç takılma ben çook takılmıştm sen başını ağrıtma =)

3- Zekeriya bey, 2 markayı çok beğenerek uyguluyormuş. biri bildğin gbi Arion, diğeri Natrelle. Ben zaten 3 markayı çok beğeniordum, Arion, nagor, Natrelle. hangini doktorumn uygun görürse onu taktrcaktım. Natrelle de içime çok snmişti we kabul ettim. elleyip incelemştim başka bir doktora gttğimdede. çook beğenmştim.

4- boyun we kilona göre çok zayıf değilsin bence iyisin ben 1.75 boy we 52 kiloyum. (1-2 kilo aldım) benm meme dokum sıfırdı az ucu wardı. senin memişlerin yine warmış çok şanslısın. sana kas zarı yöntemi uygun olablir. ben o yöntemle olmayı çok istemştim ama çoğu doktor kas altına uygun oldğmu söyledi. Zekeriya beyde kas altı-dual plane'a uygunsun deyince kararımı werdim. Bu arada Dual plane, kas altı yönteminin bir parçası. Klasik kas altında kaslarının tamamı kesilirken, dual planda kaslarının hepsi kesilmior, bu awantajını çok beğendim. daha da awantajlarını söylicektr sana. eğer sana bunu uygun görürse. benmde kafam çok karışmştı. doktor inan bana çook ayrıntılı bilgi werecek sana.

cc olayınıda konuşrsun ortalama bi sayı werior, diledğin cc'leri sölersin ameliyatta deniyor. bana en fazla 270-280 cc olablceğni sölemşti. ben 300 olamazmı demştim, ameliyatta denerim 300'e kadr dedi, hangisi doğal olursa onda karar kılarsnz dedim we 300cc'yi takınca doğal bulmş çok beğenmş we yapmış saolsun çook iyi yapmış sarkma konusunuda konuşrsunz senin wücuduna göre yoruym yapıcaktır. senin wücuduna göre kolay kolay sarkma olmaz, dedi bnde inşallah dedim =)

5- bana yuwarlak,high profili uygun gördiki bende kendime bunları uygun görmüştüm. sana hangilerini uygun görürse nedeniyle söylicektir.

inşallah sana istedğin gbi cevaplar wereblmişimdr canım. yine soruların olursa yanıtlarım Allah seninde gönlüne göre wersin inşallah

canım o kadar ayrıntılı anlatmıssınki kafamdaki soru işaretlerinin çoğunu giderdin.kendimi çok iyi hissettim ve gerçekten dogru seçim yaptığıma daha çok güven duymaya başladım.çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinde insallah olduktan sonrada bende sizin aranıza göğsümü gere gere katılmış olurum.sevgiler..

rica ederim canım benim bende bu forudmaki suddenly arkadşmzdan çok yardım gördüm. kendisi Zekeriya beye ameliyat olmştu we ,inan senden dha çok sorular sormuştum ona , Saolsun sıkılmadan tüm sorularımı içtenlkle cevaplamıştı inşallahh bnde sana yardımcı oablmşsem ne mutlu bana. ayrın doktorduğmla randewum war bantalrımı açıcak masajı nezmn nasıl yapcağmı söylicek. çok ilgilis saolsun. bugünde aradı hal hatrımı sordu, dakikalarca ne yapmam gerektğini söyledii =)) inşallah en kısa zamanda gider görüşürsn canım benim. nikahın gelmeden elini çabuk tutt

sweet brave inanamıyorumm :)
çok şaşaırdım gercekten..
gelmiş geçmiş olsun..
ohh kurtuldun artık sende..agrısız sızısız atlatman dılegıyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…