merhaba.umarım iyileşiyorsun.bende uzun zamandan beri doktor arıyorum ve kafama en çok uyan zekeriya bey oldu.aradım ve iki defa konustum.ben izmirdeyim dedim pazarlıgını bile yaptık, anlastık ama daha gununu belirlemedim.yakında nıkahım var ve ben bu ay sonu yada ayın ilk haftası gibi olmayı düşünüyorum zekeriya beye.aramada zekeriya kul yazdgımda senin ismini gordum ve yeni ameliyat oldugunu.bana sesi telefonda çok guvenilir geldi zekeriya bey ama korkuyorum bilirsin sende yasadın bunları.sormak istediğim sorular var eger yanıtlarsan sevinirim.1-doktor ve hastaneden memnun kaldınmı-artı ucret isteme olayı oldumu guvenebilirmiyim tamamen doktora 2-ameliyattan once diger hasta öncesi ve sonrası fotolarını gorup begendinizmi dr.ile yoksa direk ameliyatamı girdin3-ben arion marka taktıgını duymustum ama sana farklı takmış bununla ilgili bir seyler konustunuzmu dr.ile. 4-benim boyum 1,65 cm. kilom 52 gögus altı olcu:70 gogus ucu olcum:80 bende iz konusunda takıntılıyım.koltukaltı istiyorum.ama zekeriya bey kas zarı altıda yapıyordu bunu konustunuzmu neden dual plana karar verdin?kas altı dusunuyordum bende aklım karıstı.bende en az 300-350 cc.de ısrar etmeyi dusunuyorum.ama dual planda mememin altı bosta diye kas altından daha çabuk sarkma olabilirmi korkuyorum.zamanla sarkma konusunuda konusabildinizmi?5-profillerde çok ceşitli high profil-plus round ve round gibi ben high profil düşünüyorum ama çok top gibimi olur korkuyorum.çok soru sordum biliyorum ama kafam karışık.şimdiden teşekkürler..
İlknurcum merhaba canıımm =) bu forumda yaklaşık 3 aydır warım we sorularımla endişelerimle bir çok arkadaşımın başını şişirdim
saolsunlar çoook destek we yardım gördümm. ben 4 yıldır bu ameliyatı olmayı düşünüordum kısmet bu zamanaymış. ben çook araştırdım çook kafa patlattım çook notlar tuttum we sbirkaç doktor gezdikten sonra Allah'ıma şükürler olsun kafama yatan güwenebldiğim bir doktor buldum
ben de bu ameliyatı olmak isteyenlere elimden geldği kadaryla yardımcı olmak isterim.
gelelim sorularına canım: 1-sayfamın başında da doktorumla we hastaneyle ilgili bilgiler wermeye çalıştım. ameliyat olmak isteyenlere fikir olsun diye. ama tekrar yazayım sana canım. gerçekten güwenlir, güler yüzlü, çook kibar, beyfendi , sorulara sıkılmadan çook detaylı cevaplar weren ( bana uyguladığı dual plane yöntemini A'dan Z'ye anlattı resimler üstünde.) bir doktor. okadr hoşuma gittiki , yemin ederim kendimi öğrencisi gbi hissettim . hani tıp dersine giren tıp hocaları öğrencilerine resimler üzerinden ders anlatır ya aynen öleydii
bizzat görüşmeye gittğinde de görürsün zaten pozitiflğini beyfendiliğni
Kendisi İstanbul Cerrah paşa tı fak. mezunu we yurt dışında çok iyi eğitimler almış . sitesini bol bol incele ben hayran kalmıştım özgeçmşini okudğmda. yurtdışndanda hastalrı çok gelior.
SEMA hastaneside, yeşillikler içinde doğayla içiçe manzarası süpper olan , hiç hastane stresi yaşatmayan, çalışanlrın, hemşirelerin sürekli ilgisinden mahçup duyacağın bir hastane inan bana =)) babam odamdaki lawaboya-tualate giriordu bidaha çıkmıyordu okadar temiz we mükemmeldi yaniii
ücretide rahatlıkla konuşablrsin canım. ortalama 5.500 tl. sana uygulayacağı yönteme göre indirim yapabiliyor. minimum 5.000tl ücret. inan bana ben az bile dedim bu ücrete yani =)
2- doktordan istersen sana hastalarının fotolarını gösteriyor. ama ben bana yaptığı açıklamalardan snra hiiç fotoğraf görme konusunu açmadım (ki ben de foto görmeyi çok istememe rağmen.) inandım güwendim tamamen. Önce Allah'a snra Doktora kendimi emanet ettim
zaten burdaki arkadaşlarında dedği gbi sana gösterceği hiç bir fotoğraf bire bir senin göğüslern gbi olmayacaktr. çnkü herkesin wücut tipi, kilosu,boyu,göğüs kafesi we meme dokusu,derisi bir değil. foto olayına hiiç takılma ben çook takılmıştm sen başını ağrıtma =)
3- Zekeriya bey, 2 markayı çok beğenerek uyguluyormuş. biri bildğin gbi Arion, diğeri Natrelle. Ben zaten 3 markayı çok beğeniordum, Arion, nagor, Natrelle. hangini doktorumn uygun görürse onu taktrcaktım. Natrelle de içime çok snmişti we kabul ettim. elleyip incelemştim başka bir doktora gttğimdede. çook beğenmştim.
4- boyun we kilona göre çok zayıf değilsin bence iyisin
ben 1.75 boy we 52 kiloyum. (1-2 kilo aldım
) benm meme dokum sıfırdı az ucu wardı. senin memişlerin yine warmış çok şanslısın. sana kas zarı yöntemi uygun olablir. ben o yöntemle olmayı çok istemştim ama çoğu doktor kas altına uygun oldğmu söyledi. Zekeriya beyde kas altı-dual plane'a uygunsun deyince kararımı werdim. Bu arada Dual plane, kas altı yönteminin bir parçası. Klasik kas altında kaslarının tamamı kesilirken, dual planda kaslarının hepsi kesilmior, bu awantajını çok beğendim. daha da awantajlarını söylicektr sana. eğer sana bunu uygun görürse. benmde kafam çok karışmştı. doktor inan bana çook ayrıntılı bilgi werecek sana.
cc olayınıda konuşrsun ortalama bi sayı werior, diledğin cc'leri sölersin ameliyatta deniyor. bana en fazla 270-280 cc olablceğni sölemşti. ben 300 olamazmı demştim, ameliyatta denerim 300'e kadr dedi, hangisi doğal olursa onda karar kılarsnz dedim we 300cc'yi takınca doğal bulmş çok beğenmş we yapmış saolsun çook iyi yapmış
sarkma konusunuda konuşrsunz senin wücuduna göre yoruym yapıcaktır. senin wücuduna göre kolay kolay sarkma olmaz, dedi bnde inşallah dedim =)
5- bana yuwarlak,high profili uygun gördiki bende kendime bunları uygun görmüştüm. sana hangilerini uygun görürse nedeniyle söylicektir.
inşallah sana istedğin gbi cevaplar wereblmişimdr canım. yine soruların olursa yanıtlarım
Allah seninde gönlüne göre wersin inşallah