Sweet Brave Meme Estetiği Ameliyatı

maşşallah maşaallaaaah 4.günden itibaren yatıp kalkarken yardım almana gerek kalmıyor demek! bu harikaaaa zaten sürekli yatmak esas sırt ağrısı yapıyormuş canım, benim doktorum da aktif dinleneceksin dedi.. grçi benim canım tatlıdır herhalde gezemem ameliyat öncesi masaj falan yaptırdın mı? yani ameliyat sonrası süreci kolaylaştıracak bişeyler var mı önceden acabaaa :92: bu arada amiiiin inşaallah ben de ağrısız çabucak atlatırım

canimmmmm uzun zmndir giremedimmm cok mutlu ettin beni okuyuncaaa harikaaa :)))) biliomusun benim 1 ay oldu suan cok yumusadilar ve yanlarima yatiorum ve ayrikligida gitti 1 ay gecsin bak daha da cok hayran kalacaksin tatlim :)) hayirli ugurlu olsunn cnm optum

maşallahh maşallahh sanada canımmm 1 ayı doldurmak üzeresin inşallah süüüpeeeerrr

saol bitanemmm artık destek almadan kalkıyorum flan ama tabi biraz zorlanma war hala. ewet çook yatmak sırt ağrısı yapıyor feciii.. ben 1 gün yatmama rağmen kopuyordu sırtım yaaa.

bu arada ben hareket işini fazla abarttım dün kolumu fazla yordum akşam iş yaptım mutfakta baya bulaşıkları raflara dizdim kaldrdım indrdim filan sonra bulaşık yıkadım. bu sabah ağrılı uyandım . göğsüm we kollarım ağrıyor şuanda da. ağrı kesicilerimi iştim dinlenmeye bırakcam bugün kendimi . hareket işini fazlada abartmamak gerekiyormuş

ameliyat öncesi masaj yok. ama benm bugünden itibaren masaja başlamam lazım. bugnde göğsüm ağrıyor nasıl yapcam blmiorum belki akşam yaparak başlarım. Ameliyat öncesi ağrını sızını stresini yok edecek en güzel formül , DUA canım benimm namazını kıl çooookk dua ett. bak Rabbim nasıl yardımcı oluyorr

teşekkür ederiim bitaneeemmmm maşallahh sanada canımmm ooohh 1 ay dolduu miss gbii seninde ben de yan yatacağım günleri bekliorum özlemlee

we şu ayrıklığıda gitse tam süüpeerr olacaakk inşallahh sen nasıl masajlar yaptın canım?? doktorum bu hafta için, kenarlardan dekolte bölgene doğru ittir we üsttende aşağıya doğru ittirerek masaj yap dedi.

hepimizin hayırlı uğurlu olsun canııımmm

Son düzenleme:

haklısın canım benim terapi yerine de geçer maneviyat hem ben hep ediyorum zaten, çaresiz olup bizim gibi fırsatı olmayanlara da bi çare bulsun Rabbim fırsatlar doğursun inşaallah.. bu eksiklikle yaşaması zor.. şu ezan vakti inşaallah benim de ameliyat sonucum içime siner siz de dua edin bana ne olur

insanın özellikle başkası için ettiği dualar reddedilmezmiş :) hepimiz sorunsuz atlatmak için bu operasyonları dua edelim birbirimize :)

çok geçmiş olsun canım. sonunda hayaline kavuştun,bundan sonra cicişlerinle sorunsuz güzel bir hayat diliyorum.

kızlaarrr bu gün 10. günümdeyim şaka gbi yaaa ne zaman yan yatacağım yaaww çok özledim yan yatmayıııı :84:

kızlaarrr bu gün 10. günümdeyim şaka gbi yaaa ne zaman yan yatacağım yaaww çok özledim yan yatmayıııı :84:

bende çok özledimmm arada yan yatamasamda yan yatmaya yelteniyorum tam yan değil ama yanla düz arası bişekilde yatıyorum eşim sen böyle nasıl uyuyorsun yahu diyip duruyor normalde yatağın dörtte üçü benimdi şimdi dörtte birini bile dolduramıyorum

karamelim gecmiş olsun canım...olduk bitti işte..nasıl umarım iisindir.ben sırt üstü yatmaya alıştım tam beş yastıla yatıyrum..oturur vaziyette eşimle yatamıyorum bu yüzden...oğluma ve eşime sarılıp uyumayı çok özledim...

şekilleri nasıl kızlar benimkiler çok şişler bu yüzden büyük gelio banakaslarrım şişmiş yarın kontrolüm var medikalden bi bant sipariş etti doktorum onu yapıştırcak protezler aşağı doğru incekmiş hemde kasların şişliği iki hafataya iner dedi..masaja başla:26:madım ben siz başladınızmı?

evet cnm bitti seninde iyi olmana çok sevindim
benimde baya şişlerdi ama çok çabuk indiler bu sadece ameliyattan değilmiş adet zamanıda olduğundan onunda şişliği varmış dün anladım ameliyattan dolayı sanırım biraz erken oldu :44:
ben eşimle yatıyorum 2 gündür ama adam korkudan zor uyuyor ben artık düz yatıyorum 2 yastıkla olsada eşim korkuyor yanlışlıkla dönerken canımı acıtır diye benim gibi oda tedirgin yatıyor
dün de oğlumla yattım rahatsızdı biraz ateşine bakabiliyim diye yanına yattım çok şükür kazasız atlattım oğluşum baya deli yatarda benim dikişlerin üstünde hala ameliyattaki bantlar var ddoktorum eğer dikişlerde kanama falan olmadıysa kalabilir demişti haftaya gidicem bakalım
bende masajlara başlamadım ama yanlardan itiyorum ortaya doğru birazda mıncıklıyorum baya yararı oldu göğüs etrafı çok sertti biraz yumşadı ama çok bastıramıyorum cnm acıyor
inşallah görüşmen güzel geçer eşinle oğluşunla yatmaya başlarsın

Canım benim çok çok geçmiş olsun... Şükür atlattın sende... Darısı benim başıma inş. Siteye bu aralar giremiyordum bu sabah biraz bakıyım derken senin başlığında doktoruna karar verip ameliyatını olduğunu okuyunca çok sevindim. Bundan böyle gayet mutlu ve güven dolu günler önünde...Dilerim tüm bu süreci yaşayacak olan arkadaşlarım aynı heycanı ve mutluluğu yaşarlar...MEMELİLER KERVANINA HOŞGİTTİN ÖYLEYSE:):):)

karamelciim çook hoş anlatmışsın yatma pozisyonunuu aynenn bnde dedğin gbi, yanla düz arası bi şekilde uyuyorum 2 yastıkla. ama warya dün uyku tutmadı beni yaaaa çooookk özlediiiimm yan yatmayııı

aresyacım benm hiç bi yerimde ödem olmadı ,galiba memişlerimde de ödem olmadı. belki hafif şişlik wardı ama ben her gün memelerime baktığm için anlayamıyorum indiler mi inmediler mi benm de doktorum ince bir bant werdi böyle şeffaf gbi onunla bantlamıştım. ama terliyorum ya ister istemez bant kalktı hep yaaa , benm eczaneden gdip almam lazım o banttan inşlh bulablirim adınıda bilmiyorum ki :44:

doktorum masaj olarak, memişlerimi kenardan içe doğru bastırarak masaj yapmamı we yukardan aşağıya doğru yapmamı söyledi. sabah akşam yapıyorum. çok fazla yapamıyorum bu aralar göğüslerim baya ağrıyor dokunamıyorum, regl olcam günüm geçiyor hatta..

Allah razı olsuunn canıım bniimm çok şükür doktoruma da hastanemede karar werdim oldum kurtuldum halaa rüya gibi geliyoorr inşallah sen de en yakın bir zamanda doğru karar alıp, doğru doktora ameliyat olursun canıım beniimm en kısa zamanda seninde memeliler kerwanına katılmanı diliyoruumm Rabbim hepimizi mutlu etsiin , pişmanlık werdirmesin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…