- 4 Şubat 2011
- 368
- 4
-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
Allah'a şükürler olsunn doktorumda sürekli Maşallah dedirtiyor banabugün 4.günüm doktoruma kontrole gittim snra alışwerş merkezinde gezdim tozdum benmiyim ameliyat olan wayy beee
dedğim gbi ilk gece ağrılı geçti benm sabah direnler çıktı ağrıkesici iğne oldum we öğleyn çıktm hastaneden. ewe geldğimden beri doğru düzgün yatmadım,doktorumda hep hareketli ol dedi, kasların çalışsın dedi dha çabuk iyileşrsin. bnde öle yaptım. sadece yatarken we kalkarken yataktan, destek aldım annemden flan. okadr, inşlh bugnden snra desteğede ihtiyacım olmayacak
yalnız koltuk altımdan oldğum için, kollarımı yukarıya kaldıramıyorum we çok ağır bişey kaldırmıyorum.bugün tekrar ilaç sürüp bantladı doktorum. yani kısacası dual plane yöntemi gerçekten güzel bir yöntemmişşinşallah sende az ağrıyla çabuk toparlanmayla atlatrsın canımm
evettt aynen oyle dıyordum ıcıme dogan gerceklestı :) bena artık allaha sukur cok ıyıyım canım yanı amelıyat olmusum gıbı hıssetmıyorum hıc.zaten 3 hafta oldu sayılır artık.nerdyse 1 ay olacak :) cok sevındım yazdıklarını okuyunca ıyı olmana.ohh kurtulduk artık.oldu bıttı..
darısı tum ısteyenlerın basına..
sweetcım sana da mutluluklar dılıyorumm ınanılmaz bır duygu oldugunu bılıyorumm :)
maşşallah maşaallaaaah4.günden itibaren yatıp kalkarken yardım almana gerek kalmıyor demek! bu harikaaaa zaten sürekli yatmak esas sırt ağrısı yapıyormuş canım, benim doktorum da aktif dinleneceksin dedi.. g rçi benim canım tatlıdır herhalde gezemem ameliyat öncesi masaj falan yaptırdın mı? yani ameliyat sonrası süreci kolaylaştıracak bişeyler var mı önceden acabaaa :92: bu arada amiiiin inşaallah ben de ağrısız çabucak atlatırım
canimmmmm uzun zmndir giremedimmm cok mutlu ettin beni okuyuncaaa harikaaa :)))) biliomusun benim 1 ay oldu suan cok yumusadilar ve yanlarima yatiorum ve ayrikligida gitti 1 ay gecsin bak daha da cok hayran kalacaksin tatlim :)) hayirli ugurlu olsunn cnm optum
saol bitanemmmartık destek almadan kalkıyorum flan ama tabi biraz zorlanma war hala. ewet çook yatmak sırt ağrısı yapıyor feciii.. ben 1 gün yatmama rağmen kopuyordu sırtım yaaa.
bu arada ben hareket işini fazla abarttım dünkolumu fazla yordum akşam iş yaptım mutfakta baya bulaşıkları raflara dizdim kaldrdım indrdim filan sonra bulaşık yıkadım. bu sabah ağrılı uyandım . göğsüm we kollarım ağrıyor şuanda da. ağrı kesicilerimi iştim dinlenmeye bırakcam bugün kendimi . hareket işini fazlada abartmamak gerekiyormuş
ameliyat öncesi masaj yok. ama benm bugünden itibaren masaja başlamam lazım. bugnde göğsüm ağrıyor nasıl yapcam blmiorum belki akşam yaparak başlarım. Ameliyat öncesi ağrını sızını stresini yok edecek en güzel formül , DUA canım benimmnamazını kıl çooookk dua ett. bak Rabbim nasıl yardımcı oluyorr
haklısın canım benim terapi yerine de geçer maneviyat hemben hep ediyorum zaten, çaresiz olup bizim gibi fırsatı olmayanlara da bi çare bulsun Rabbim fırsatlar doğursun inşaallah.. bu eksiklikle yaşaması zor.. şu ezan vakti inşaallah benim de ameliyat sonucum içime siner siz de dua edin bana ne olur
çok geçmiş olsun canım. sonunda hayaline kavuştun,bundan sonra cicişlerinle sorunsuz güzel bir hayat diliyorum.
kızlaarrrbu gün 10. günümdeyim şaka gbi yaaa ne zaman yan yatacağım yaaww çok özledim yan yatmayıııı :84:
bende çok özledimmmarada yan yatamasamda yan yatmaya yelteniyorum tam yan değil ama yanla düz arası bişekilde yatıyorum eşim sen böyle nasıl uyuyorsun yahu diyip duruyor normalde yatağın dörtte üçü benimdi şimdi dörtte birini bile dolduramıyorum
karamelim gecmiş olsun canım...olduk bitti işte..nasıl umarım iisindir.ben sırt üstü yatmaya alıştım tam beş yastıla yatıyrum..oturur vaziyette eşimle yatamıyorum bu yüzden... oğluma ve eşime sarılıp uyumayı çok özledim...
şekilleri nasıl kızlar benimkiler çok şişler bu yüzden büyük gelio banakaslarrım şişmiş yarın kontrolüm var medikalden bi bant sipariş etti doktorum onu yapıştırcak protezler aşağı doğru incekmiş hemde kasların şişliği iki hafataya iner dedi..masaja başla:26:madım ben siz başladınızmı?
bende çok özledimmmarada yan yatamasamda yan yatmaya yelteniyorum tam yan değil ama yanla düz arası bişekilde yatıyorum eşim sen böyle nasıl uyuyorsun yahu diyip duruyor normalde yatağın dörtte üçü benimdi şimdi dörtte birini bile dolduramıyorum
karamelim gecmiş olsun canım...olduk bitti işte..nasıl umarım iisindir.ben sırt üstü yatmaya alıştım tam beş yastıla yatıyrum..oturur vaziyette eşimle yatamıyorum bu yüzden... oğluma ve eşime sarılıp uyumayı çok özledim...
şekilleri nasıl kızlar benimkiler çok şişler bu yüzden büyük gelio banakaslarrım şişmiş yarın kontrolüm var medikalden bi bant sipariş etti doktorum onu yapıştırcak protezler aşağı doğru incekmiş hemde kasların şişliği iki hafataya iner dedi..masaja başla:26:madım ben siz başladınızmı?
Canım benim çok çok geçmiş olsun... Şükür atlattın sende... Darısı benim başıma inş. Siteye bu aralar giremiyordum bu sabah biraz bakıyım derken senin başlığında doktoruna karar verip ameliyatını olduğunu okuyunca çok sevindim. Bundan böyle gayet mutlu ve güven dolu günler önünde...Dilerim tüm bu süreci yaşayacak olan arkadaşlarım aynı heycanı ve mutluluğu yaşarlar...MEMELİLER KERVANINA HOŞGİTTİN ÖYLEYSE:):):)