Sweet Brave Meme Estetiği Ameliyatı

sweet brave inanamıyorumm :)
çok şaşaırdım gercekten..
gelmiş geçmiş olsun..
ohh kurtuldun artık sende..agrısız sızısız atlatman dılegıyle :)

:KK66::KK66: Allah razı olsun mayacımmm:KK54: bak diyordun sen. benden sonra çok geçmeden sende ameliyat olacaksın içime doğuyor diordun :KK52: aynen öle olduu:KK54: wallaa oldu bittii bnde hala inanamıyoruummm:KK52:
okadar araştırmalarımdan kafa patlatmalarımdan sonra doktorumu bulduğma we ameliyat oldğma inanamıyorum hala yaaaa rüya gbi geldi geçtiii:21: bi ara gerçekten wazgeçiyordum çook sinir olmuştum ama sonra kendimi toparladım bu sene ya bu ameliyatı olucam ya olucam dediimm! Durmak yok arayışa dewam dedim! dualarımla dewam ettim we Rabbim yüzümü güldürdü çook şüküürr:KK16:

senin şu an ki durumun nasıl canım baya toparlanmışsındr artık sen di mi maşallahh:nazar: :KK61:

Son düzenleme:
sweetim senin ağrıların ne durumda? hareket edebilme durumun ne durumdaaa? ne kadar sürede kendine geliyor acaba dual planlı hastalar :KK19:

sweetim senin ağrıların ne durumda? hareket edebilme durumun ne durumdaaa? ne kadar sürede kendine geliyor acaba dual planlı hastalar :KK19:

dual plantlı olaraktan söyleyim 3 günde hiç bişeyin kalmıyor sadece ödem ve şişlikler oluyor yeni örnek olarakta clara83 oldu onunla olduğu günden bu yana konuşuyoruz gecen hafta cuma oldu şuanda süper yani 3günden sonra agrılarıda kalmadı zaten ayakta hep en yeni örnekte odur sanırım msnde benide gördü dahada rahat şuandaa darısı sizlere fıstıklar:KK66:

canımmm beniiiimmmm sana ben mail attım aldın mı?? Allah senden tekrar tekrar razı olsuunn fıstığıımmm:KK19: :KK54::KK54: Zekeriya beyi we Sema hastanesini seçmemde senin çoook katkın olduu bitanemmm:KK71: sana ne kadar teşekkür etsem azdırr :KK16: burda bu forumda bana çok yardım eden arkadaşlarımn hepsine çooook teşekkür ediyorum sana da ayrııca ediyoruumm:KK16:

irtibatı kesmeyelim canıımm beniimm :KK54: sana sorularım war yine :KK1: sende ödem oluşmuş muydu? ben de ödem yok galiba çünkü burda çok kişi göbeğinin kolunun yüzünün heryerinin şiştiğinden bahsediolardı. benim hiç bir yerim şişmedi yaa çook şüküürrr:KK66: acaba memişlerde azalma olur mu yani küçülme olur mu? sende küçülme olmuş muydu? inşallah azalma olmaz yaa...en azından çok azalmasın:KK34:

Rica ederim canım benim,ne demek burda birbirimize yardım etmek için yazmıyormuyuz sonuçta,iyi olmana sevindim çok..Hemen sorulara geçeyim ben :KK60: hayır canım bende ödem olmadı çok şükür az çok biliyorsun zaten neredeyse hiç sıkıntısız atlattım umarım bundan sonrada herhangi bir sıkıntı yaşamam..Bunun dışında boyutlarda da küçülme olmadı ilk gün biraz gergin ve şişti sonra nasılsa şimdide öyle çok bir küçülme olacağını sanmıyorum heleki ödemin yoksa..Bu arada senin adına ayrıyeten çok sevindim bende koltuk altı istemiştim ama sana anlattığım nedenlerden dolayı meme altı kesisiyle oldu gerçi izler yavaş yavaş azalıyor yani sonuç olarak,herşey yolunda..Allaha şükürler olsun tabi karizmatik ve kibar insanda sağolsun :KK52: Bu arada mailini şimdi gördüm irtibatı koparmayalım öptüm çok :KK71:

cnm benimde kolumda,karnımda hiç biyerimde ödem olmamıştı.göğüslerde ödem oluyor ama genelde.söylemiştim ya sana cnm benim ameliyat sonrası göğüs çevrem 97 cm idi.şimdi 93 cm de.bugün 39.günüm.doktor fazla ödemim olmadığını söylemişti son kontrolde.inşallah seninde göğüslerinde fazla ödem yoktur cnm.senin şuan kaç cm cnm çevresi?endişelenme çok fazla küçülme olmaz bence..

Son düzenleme:
dual plantlı olaraktan söyleyim 3 günde hiç bişeyin kalmıyor sadece ödem ve şişlikler oluyor yeni örnek olarakta clara83 oldu onunla olduğu günden bu yana konuşuyoruz gecen hafta cuma oldu şuanda süper yani 3günden sonra agrılarıda kalmadı zaten ayakta hep en yeni örnekte odur sanırım msnde benide gördü dahada rahat şuandaa darısı sizlere fıstıklar:KK66:

amin, ağrısız sızısız inşaallah :81: kızlar size de sorayım ya iyice rahat etsin içim.. hissedilmiyor değil mi protezleriniz?

merhaba.umarım iyileşiyorsun.bende uzun zamandan beri doktor arıyorum ve kafama en çok uyan zekeriya bey oldu.aradım ve iki defa konustum.ben izmirdeyim dedim pazarlıgını bile yaptık, anlastık ama daha gununu belirlemedim.yakında nıkahım var ve ben bu ay sonu yada ayın ilk haftası gibi olmayı düşünüyorum zekeriya beye.aramada zekeriya kul yazdgımda senin ismini gordum ve yeni ameliyat oldugunu.bana sesi telefonda çok guvenilir geldi zekeriya bey ama korkuyorum bilirsin sende yasadın bunları.sormak istediğim sorular var eger yanıtlarsan sevinirim.1-doktor ve hastaneden memnun kaldınmı-artı ucret isteme olayı oldumu guvenebilirmiyim tamamen doktora 2-ameliyattan once diger hasta öncesi ve sonrası fotolarını gorup begendinizmi dr.ile yoksa direk ameliyatamı girdin3-ben arion marka taktıgını duymustum ama sana farklı takmış bununla ilgili bir seyler konustunuzmu dr.ile. 4-benim boyum 1,65 cm. kilom 52 gögus altı olcu:70 gogus ucu olcum:80 bende iz konusunda takıntılıyım.koltukaltı istiyorum.ama zekeriya bey kas zarı altıda yapıyordu bunu konustunuzmu neden dual plana karar verdin?kas altı dusunuyordum bende aklım karıstı.bende en az 300-350 cc.de ısrar etmeyi dusunuyorum.ama dual planda mememin altı bosta diye kas altından daha çabuk sarkma olabilirmi korkuyorum.zamanla sarkma konusunuda konusabildinizmi?5-profillerde çok ceşitli high profil-plus round ve round gibi ben high profil düşünüyorum ama çok top gibimi olur korkuyorum.çok soru sordum biliyorum ama kafam karışık.şimdiden teşekkürler..

Merhaba canım Sweet ayrıntılı bir şekilde cevaplamış ama bu forumda Zekeriya beye ameliyat olan ilk sanırım kişi olarak bende bir kaç şey eklemek isterim öncelikle sorduğun tüm sorulara en sağlıklı cevapları doktor beyle görüşünce kendisinden alacaksın çünkü Zekeriya bey protezide tekniğide boyutuda kişinin durumuna göre belirliyor fotoğraflar filan pek sağlıklı fikir vermiyor neticede aynı boyut aynı protez aynı teknikle uygulansa bile herkeste farklı duracaktır nihayetinde herkesin meme yapısı vücut yapısı farklı ama elbetteki kafanda bi resim oluşması açısından fotoğraf gösteriyor doktor bey..Benim protezim arion marka meme altı kesisiyle dual plane olarak uygulandı sarkma olacağını sanmıyorum zaten doğum yapmış ve emzirmiş biri olarak kendi göğüslerimde de sarkma olmamıştı..Bunun dışında eklemek istediğim bir diğer nokta artı ücret konusu benim bir göğüsümde daha önce geçirdiğim bir kist ameliyatı sonucu çökme vardı eğer gerekseydi protez hariç doktor bey yağ enjeksiyonu yapacaktı artı ücret almadan neyseki birine 330cc birine 350cc protez koyarak simetri sağlamış yani gerekte kalmadı bu konuda için rahat olsun ne olursa olsun doktor bey söylediğinden tek kuruş fazla almıyor..Umarım yardımcı olabilmişimdir başka sormak istediğin birşey olursa vakit bulduğum ilk fırsatta seve seve cevap veririm şimdiden çok geçmiş olsun,sevgiler..

Sweet cigim canım geçmiş olsun :KK71::KK71: Süpriz oldu bize gerçekten.Sonunda sende ameliyat olup bizim kervana katıldın,hadi bakalım.Allah pişmanlık vermesin,kapsülsüz sorunsuz bir hayat diliyorum sana :81:

Merhaba canım Sweet ayrıntılı bir şekilde cevaplamış ama bu forumda Zekeriya beye ameliyat olan ilk sanırım kişi olarak bende bir kaç şey eklemek isterim öncelikle sorduğun tüm sorulara en sağlıklı cevapları doktor beyle görüşünce kendisinden alacaksın çünkü Zekeriya bey protezide tekniğide boyutuda kişinin durumuna göre belirliyor fotoğraflar filan pek sağlıklı fikir vermiyor neticede aynı boyut aynı protez aynı teknikle uygulansa bile herkeste farklı duracaktır nihayetinde herkesin meme yapısı vücut yapısı farklı ama elbetteki kafanda bi resim oluşması açısından fotoğraf gösteriyor doktor bey..Benim protezim arion marka meme altı kesisiyle dual plane olarak uygulandı sarkma olacağını sanmıyorum zaten doğum yapmış ve emzirmiş biri olarak kendi göğüslerimde de sarkma olmamıştı..Bunun dışında eklemek istediğim bir diğer nokta artı ücret konusu benim bir göğüsümde daha önce geçirdiğim bir kist ameliyatı sonucu çökme vardı eğer gerekseydi protez hariç doktor bey yağ enjeksiyonu yapacaktı artı ücret almadan neyseki birine 330cc birine 350cc protez koyarak simetri sağlamış yani gerekte kalmadı bu konuda için rahat olsun ne olursa olsun doktor bey söylediğinden tek kuruş fazla almıyor..Umarım yardımcı olabilmişimdir başka sormak istediğin birşey olursa vakit bulduğum ilk fırsatta seve seve cevap veririm şimdiden çok geçmiş olsun,sevgiler..

merhaba canım ikinizde içimi rahatlattınız.şu an evimin döşenmesi temizlik vs..ile meşgulum ve hala bitmedi.heryerden eksik çıkıyor hiç bitmedi nikahtan önce herşeyim tam olsun evimin temizliğimide iyice yapayım ameliyata öyle gireyim diye harıl harıl ugrasıyorum.biliyorum çünkü şimdi yapmasam ameliyattan sonraaksayacak işler kollarımı falan belli bir süre yormamam gerekecek.bakalım hepsini birden nasıl basaracağım.sağolsun eşimde çok yardımcı oluyor ikimizde stresteyiz ama şu aralar.

suddenly01 cim bu arada birşey daha sormak isterim.benim yüzüm bazen çok çökük gibi duruyor.yanaklarımın biraz daha dolgun olmasını isterdim.kılo alsamda bir türlü yanaklarımdan almıyorum.ama sporlada ugrastıgımdan vucudumda yağ fazlam yok allaha sükür fit bir vucudum var ama yağ aldırılıp yanaklara yağ enjekte ederek dolgunlasma saglanacağını okumustum.meme büyütme ameliyatı ile birlikte onuda eger vucudumda yag bulabilirsek tabi:)onuda aynı anda aradan çıkarsammı diyorum.bu konuda bir fikrin varmı?

her bu ameliyatı olan kişi de kendim olmuş gibi seviniyorum valla bi kişi daha bu dertten kurtuldu diye :21: :21: fiyatları duyunca da moralim bozuluyo ama acayip nasıl biriktiricem o kadar parayı daha bi işim bile yoook :KK43: göğüslere gelince de güle güle kullan tatlım :KK70::KK34:

Allah'a şükürler olsunn doktorumda sürekli Maşallah dedirtiyor bana :KK9: bugün 4.günüm doktoruma kontrole gittim snra alışwerş merkezinde gezdim tozdum benmiyim ameliyat olan wayy beee :KK66:

dedğim gbi ilk gece ağrılı geçti benm sabah direnler çıktı ağrıkesici iğne oldum we öğleyn çıktm hastaneden. ewe geldğimden beri doğru düzgün yatmadım,doktorumda hep hareketli ol dedi, kasların çalışsın dedi dha çabuk iyileşrsin. bnde öle yaptım. sadece yatarken we kalkarken yataktan, destek aldım annemden flan. okadr, inşlh bugnden snra desteğede ihtiyacım olmayacak:KK61:

yalnız koltuk altımdan oldğum için, kollarımı yukarıya kaldıramıyorum we çok ağır bişey kaldırmıyorum.bugün tekrar ilaç sürüp bantladı doktorum. yani kısacası dual plane yöntemi gerçekten güzel bir yöntemmişş:KK34: inşallah sende az ağrıyla çabuk toparlanmayla atlatrsın canımm:KK54:

Rica ederim canım benim,ne demek burda birbirimize yardım etmek için yazmıyormuyuz sonuçta,iyi olmana sevindim çok..Hemen sorulara geçeyim ben :KK60: hayır canım bende ödem olmadı çok şükür az çok biliyorsun zaten neredeyse hiç sıkıntısız atlattım umarım bundan sonrada herhangi bir sıkıntı yaşamam..Bunun dışında boyutlarda da küçülme olmadı ilk gün biraz gergin ve şişti sonra nasılsa şimdide öyle çok bir küçülme olacağını sanmıyorum heleki ödemin yoksa..Bu arada senin adına ayrıyeten çok sevindim bende koltuk altı istemiştim ama sana anlattığım nedenlerden dolayı meme altı kesisiyle oldu gerçi izler yavaş yavaş azalıyor yani sonuç olarak,herşey yolunda..Allaha şükürler olsun tabi karizmatik ve kibar insanda sağolsun :KK52: Bu arada mailini şimdi gördüm irtibatı koparmayalım öptüm çok :KK71:

canıımmmsıııınnnnn:nazar: :KK19: kesinlikle irtibatı koparmayalımm:KK34: benmde wücudumda ödem olmadı çok şükür inşallah memşlerimdede yoktur ki,sen de diyorsun doktorumda dedi, küçülme olmaz dedi. inşallahhhh olmazz:KK1: we inşallah sen de ben de we hepimiz bundan sonra hiiç sorun yaşamayız..=) çoookk sewndim canm izlerinde şmdiden kayboluyoor oohhh yaza hazırsıınn:KK66:

sana şeyi sorim canım bide, benm bir göğsümün altında biraz morluk war, o morluğun geçmesi için özel bir krem süreyim mi? yoksa kendiliğinden geçicek mi? bir de doktorum masaja başla dedi, kenarlardan we üstten bastır dedi baya acıyor yaaww. memişlerimn arasının kapanması için katlanmam gerek :KK53:

cnm benimde kolumda,karnımda hiç biyerimde ödem olmamıştı.göğüslerde ödem oluyor ama genelde.söylemiştim ya sana cnm benim ameliyat sonrası göğüs çevrem 97 cm idi.şimdi 93 cm de.bugün 39.günüm.doktor fazla ödemim olmadığını söylemişti son kontrolde.inşallah seninde göğüslerinde fazla ödem yoktur cnm.senin şuan kaç cm cnm çevresi?endişelenme çok fazla küçülme olmaz bence..

inşallah canm küçülme olmayacak:KK9: walla göğsümü hiç ölçmedim yaa , ama ölçmem lazım biran önce farkı anlayablmem için:KK1:

Sweet cigim canım geçmiş olsun :KK71::KK71: Süpriz oldu bize gerçekten.Sonunda sende ameliyat olup bizim kervana katıldın,hadi bakalım.Allah pişmanlık vermesin,kapsülsüz sorunsuz bir hayat diliyorum sana :81:

teşekkürler arzumcuuumm :KK16: çok şükür katıldım sizin kerwanınıza :KK1: inşallah Rabbim hepimize bir ömür pişmanlık werdirmesin sorun yaşattırmasın :KK54:

her bu ameliyatı olan kişi de kendim olmuş gibi seviniyorum valla bi kişi daha bu dertten kurtuldu diye :21: :21: fiyatları duyunca da moralim bozuluyo ama acayip nasıl biriktiricem o kadar parayı daha bi işim bile yoook :KK43: göğüslere gelince de güle güle kullan tatlım :KK70::KK34:

çook teşekkrler cnmm =) inşallah sen de bir an önce bu mutluluğu tadarsın canını sıkma dua et Allah yardımcın olsuun:KK34:

:KK66::KK66: Allah razı olsun mayacımmm:KK54: bak diyordun sen. benden sonra çok geçmeden sende ameliyat olacaksın içime doğuyor diordun :KK52: aynen öle olduu:KK54: wallaa oldu bittii bnde hala inanamıyoruummm:KK52:
okadar araştırmalarımdan kafa patlatmalarımdan sonra doktorumu bulduğma we ameliyat oldğma inanamıyorum hala yaaaa rüya gbi geldi geçtiii:21: bi ara gerçekten wazgeçiyordum çook sinir olmuştum ama sonra kendimi toparladım bu sene ya bu ameliyatı olucam ya olucam dediimm! Durmak yok arayışa dewam dedim! dualarımla dewam ettim we Rabbim yüzümü güldürdü çook şüküürr:KK16:

senin şu an ki durumun nasıl canım baya toparlanmışsındr artık sen di mi maşallahh:nazar: :KK61:

evettt aynen oyle dıyordum ıcıme dogan gerceklestı :) bena artık allaha sukur cok ıyıyım canım yanı amelıyat olmusum gıbı hıssetmıyorum hıc.zaten 3 hafta oldu sayılır artık.nerdyse 1 ay olacak :) cok sevındım yazdıklarını okuyunca ıyı olmana.ohh kurtulduk artık.oldu bıttı..
darısı tum ısteyenlerın basına..
sweetcım sana da mutluluklar dılıyorumm ınanılmaz bır duygu oldugunu bılıyorumm :)

X