Swarovski Taşlı Prizlerim :))

Brownim

şükürler olsun rabbim bizi korusun :)
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
6.342
77
163
36
$Fotoğraf0100.webp

Can sıkıntısından neyapsam neyapsam diye düşünürken çekmecede atılı duran

swarovski taşlar aklıma geldi...ebatlarını ayarladım silikonla yapıştırdım ben begendim

gelenlerde beğeniyor yapmak isteyen hoşuna giden kokoşluğu ve taşları seven varsa fikir olsun diye eklemek istedim...

Son düzenleme:
ellerinize sağlık çok güzel olmuş.eminönünde bunlardan bol bol var.bende alimde biyerleri taşlıyayım.çok beğendim:28::21:

ay çok şirin olmuşşş
hemen bende yapıcammmmmm
benimde taşlarım var
çok saol canımm fikir için :71:

Beğenmene sevindim 18 kişi bakmış yorum yapmamış:1: Teşekkürler

benim apartmandaki herkes yapmaya karar verdi:))

çok güzel olmuş yaa çok beğendim.ben kiracıyım ama yapsam ev sahibi kızar mı ki :))

Silikonla yapıştır canım giderken sökersin pisi falan kalmıyor hem bence kızmaz

süslü püslü çok güzel duruyor parıl parlıyor evine değer kattım dersin sıkışırsan :1:

Son düzenleme:
Bayıldımmm :16: Allah' ım ne ka marifetli kankim var benim yaa :81::81:

Teşekkür ederim ceydoşum

daha neler yapasım varda off biliyorsun işte:27:

canım öncelikle ellerine sağlık çok guzel olmus biraz tarif edermisin nasıl yaptıgını, hangi malzemeleri kullandıgını ve malzemeleri nerden alabileceğimizi özellikle swarovskileri nerdn alabilirizz:)
şimdiden teşekkurlerrr

sevgiler

Merhaba,beğenmenize cok sevindim...

Kullandığım malzeme : taş,makas ve silikon :)

nasıl yaptım : uzun şeritler halinde satılan taşlardan aldım ben (tek tek satılanlarda var ) elinizde

hangisi varsa artık onu kullanın.

Prizlerin her bir kenarını ölçtüm,şerit halindeki taşlarımı kestim ve kenar kenar sırayla silikonla yapıştırım. 5 dakikada kurumuş oluyor.

Yaşadığım yerde ''Tak-Takıştır'' diye bir mağaza var boncuğun taşın ıvır zıvır bir çok çeşidini satıyorlar.

Hobi dükkanlarından temin edebilirsin...Taşlar biraz pahalı gelebilir,azar azar alıp yapabilirsiniz.

benim evde atılı duruyordu diye elimde olan tüm taşları kullandım.

umarım açıklayıcı olmustur aklınıza takılan sorunuz olursa yine yazın cevaplarım.:34:

browni naptın gıı anam pek güzel olmuşya çok güzel olmuş valla salona bende yapayım taşınınca
benim becerikli zeki kankim benim:51::51:

teşekkür ederim böcüğüm :1:

kokoşluğum evimede yansıyor işte napim

Back
X