Swarm sorunsalı

Evet üniversiteye gidiyorum benimle ilgilenen ler de var ama ilgimi çekmiyorlar
Ilginizi cekmiyorsa sizi zorlayamam tabi ki ama siz daha cok kucuksunuz, 30 yasindaki bir adamla isiniz olmamali. Boyle adamlar iyi niyetli degil, oyle olsalar kardes gozuyle bakarlardi, kadina bakis acilari da saglikli degil boylelerinin genelde.

Ilginizi cekmiyorsa sizi zorlayamam tabi ki ama siz daha cok kucuksunuz, 30 yasindaki bir adamla isiniz olmamali. Boyle adamlar iyi niyetli degil, oyle olsalar kardes gozuyle bakarlardi, kadina bakis acilari da saglikli degil boylelerinin genelde.

Evet farkındayım normal şartta tanışsak abi derdim belki de,iste bi samimiyeti var o çekti galiba beni,youtube da bir videosuna denk geldim işiyle alakalı onu izledim oturup,tatildeyim şu an belki can sıkıntısından filan sardım adama,tatilden sonra düzelir,okuldan benimle ilgilenen biri var görüşüyoruz ama aşık değilim malesef

Bence görüşün. Belki duygusal yönden boşluğunuz var adam da çekici geldi. Belki de elektrik oldu. Oturup bi kahve içmede sakînca görmüyorum. Hemen güvenmeyin adama eğer içinize sinmezse bir daha da görüşmezsiniz olur biter.

Aynen

Swarm kullanan kaldı mı hala ya? Modası geçti o uygulamanın, meh. Sil bence Tinder yükle illa birileriyle konuşup görüşeceksen.

yani kullananlar lütfen kusuruma bakmasınlar fakat şu swarm zımbırtısı kadar saçma ve gereksiz bir şey yoktur herhalde. kime ne nerede olduğunuzdan.. zırt pırt check-in. artık tüm hayat sosyal medya olmuş yahu, eskiden böyle şeyler mi vardı, daha mutluyduk aksine..

bence uygulamayı tümden silin, adamıda aklınızdan çıkarın. size yazan bir kişi kim bilir daha kimlere kimlere yazmıştır..

Efendi bi adam olsa mesaj atmaz sohbet etme geregi duymaz o programi efendi wfendi kullanırdı . Kendini kaptirmadam engelle bence adami uygulamayi kaldir ne olacağı belli olmaz

Swarm kullanan kaldı mı hala ya? Modası geçti o uygulamanın, meh. Sil bence Tinder yükle illa birileriyle konuşup görüşeceksen.

Birileri ile görüşüp konuşma amacı ile yüklememiştim,üniversite çevrelerinde hala popüler bir uygulama,arkadaşlarım ısrar etti yükledim,aslında çok az kullanıyorum sosyal medyayı

Bazen görüşsek mi diye düşünüyorum ama güvenmediğim için vazgeçiyorum,aslında iyi bir insan olduğunu da düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…