- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 26
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Silin bence..
Check in nedir anlamam ama sosyal medyayı vakit israfı görüyorum.Arkadaşlarımın isteği ile açmıştım zaten,beraber check in yapmak istiyorlardı benimle
Bence de silin, o yaşta olup bekar olup ortamları swarmda paylaşan ergen ruhlu bir erkek olma ihtimali yüksek hele ki arada 11 yaş var... Niyeti genç kız ayarlamak olabilir yüksek olasılıkla.
Check in nedir anlamam ama sosyal medyayı vakit israfı görüyorum.
Aman aman uzak dur, garanti kart zamparanın teki olacak bu. Muhtemelen o youtube işinden etkilendin, o yaşta gönül biraz serseri oluyor :) İyi niyetli yaklaşmış olma ihtimali yok bence. Sil uygulamayı, öncesinde adama da engeli çak uygulamadan gitsin.Aslında benim yaşım biraz küçük 0 29 yaşında şu anbende öyle tahmin ediyorum hemen görüşmek istedi çünkü,iste tam aklıma geldiği anda o da mesaj atıyordu bu bi kaç kere tekrarlandı bende bunun üzerine saçmaladım galiba,bir videosuna denk geldim youtube da işiyle ilgili ondan da etkilenmiş olabilirim,koskoca üniversiteye giden kız oldum açtığım konuya bak
Orda olan diğerleri de sizi görebiliyor o şekilde iletişime geçtiniz yani. Çok gereksiz bir program. Sapığı var, dolandırıcısı var, hırsızı var. Cidden çok gereksiz.Bulunduğunuz mekanı belirtiyorsunuz diye açıklayabilirim
Sen 18 o 29 yaşında öylemi? Uzak dur uzak .senin dediğin programı bilmem anlamam hatta hiç duymadım ama ne ise sil onu.30 yaşındaki adamın 18 yaşındaki kızla işi olmaz.
Aman aman uzak dur, garanti kart zamparanın teki olacak bu. Muhtemelen o youtube işinden etkilendin, o yaşta gönül biraz serseri oluyor :) İyi niyetli yaklaşmış olma ihtimali yok bence. Sil uygulamayı, öncesinde adama da engeli çak uygulamadan gitsin.
Orda olan diğerleri de sizi görebiliyor o şekilde iletişime geçtiniz yani. Çok gereksiz bir program. Sapığı var, dolandırıcısı var, hırsızı var. Cidden çok gereksiz.
Konu sahibi kacin. 30 yasinda kart adam 18lik ariyor sapik midir nedir, normal degil kesinlikle silin o hesabi
Iyi niyetli degil bence etrafinda kadin da yok. Yani dusunun normal bir sosyal hayati olan biri neden internetten medet umsun? Hani tesadufen tanisirsiniz ona bir sey diyemem ama ben boyle durumlari hos karsilayamiyorum. Bazi erkeklerin de dusunceleri o kadar igrenc ki, inanin iyiliginiz icin yaziyorum o adamla iletisim yollarinin hepsini kapatin bence.Seni 24 25 yaşında sandım nasıl 19 yaşında olursun vs dedi yinede haklısınız o belki bir sürü kişiye yazıyor,etkilenen benim,oturup bunu da analiz etmeye çalıştım,acaba güzel yaşadığı imkanları iyi olduğu için mi etkilendim alakası yok,tuhaf bir durum
Iyi niyetli degil bence etrafinda kadin da yok. Yani dusunun normal bir sosyal hayati olan biri neden internetten medet umsun? Hani tesadufen tanisirsiniz ona bir sey diyemem ama ben boyle durumlari hos karsilayamiyorum. Bazi erkeklerin de dusunceleri o kadar igrenc ki, inanin iyiliginiz icin yaziyorum o adamla iletisim yollarinin hepsini kapatin bence.
Yorumlarinizdan birinde okudum, universiteye gidiyormussunuz sanirim. Ne kadar guzel iste bol bol yasitlarinizla flort edin, iliski kurun vs. Gercek hayat daha guzel inanin, her seyin sanalligindan ben cok yoruldum.Isı dolayısı ile çok kadın olmayabilir çevresinde işi de çok çalışmasını gerektiriyor,didik didik ettim adamı,babasının adını bile buldum,çoğu zaman da farklı kadınlarla gidiyor zaten mekanlara
Ve üzülerek çok haklısınız
Yorumlarinizdan birinde okudum, universiteye gidiyormussunuz sanirim. Ne kadar guzel iste bol bol yasitlarinizla flort edin, iliski kurun vs. Gercek hayat daha guzel inanin, her seyin sanalligindan ben cok yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?