Bende üç ay oluyor bebeğimi doğumdan sonra kaybettim 6 saat yaşadı ama ben hiç görmedim do um anında gördüm öptüm onunla da kaldı, güzel giden bi hamileliğim vardı yada ben öyle biliyordum drlar hiç risk yada sıkıntı var demediler. Normal kontrole gittim 39+5 te, çatı muayenesi yaptı normal doğum dedi, hepte normal doğum dedi her sormam da, çatı muayenesi nin de etkisi ile ertesi sabah nişanım geldi ama hiç sancım falan yok Dr söyledim hemen gel dedi ben rahatım kahvaltı fala yapıp gittim normal doğum diye, gittim tekrar çatı muayenesi yaptı bebeğin kafası yerleşmemiş sezeryana alalım dedi ben şok , oldum. Ama o an ki heyecanla sorgulamadım tek yavrumu kucağıma alayım dedim kabul ettim doğumda güzel geçti bebeğim sıvı yutmus küveze aldılar sonra durumu kritik deyip sevk etmeye çalıştılar kanında cok enfeksiyon cıktı dediler kalbinde tetiklemiş sevk oldu ama cok yaşamadı doğup ölene kadar 6 saat yaşadı ve hiç bişeyini göremedim o yüzden kabul edemedim ilk zamanlar, hala da içimde şüpheler var, son güne kadar normal doğum dendi neden sezeryan oldum kafasının yerleşmediği neden son dk bilindi diye bir sürü soru var aklımda cvp ta bulsam iş işten geçti allahtan geldik ona döneceğiz... Tek tesellim yavrum cennette ve bizede cennet kapısını aralayacak. Üç ay oldu tekrar hamile kalmak istiyorum baska türlü dinmez bu acı. Rabbim kimseye yaşatmasın cok zor.......