- Konu Sahibi damlamlove
-
amacı belliymiş zaten kız işini yapmak istemiş anlaşılan site açısından sorun yoksa zaten sorun yoktur kızlarr şakkıdıMerhaba Ben Damla aranıza yeni katıldım ve program koordinatörüyüm :) Yani sizlere izlemek istediğiniz programlara ücretsiz götürlme imkanı sunucam.18yaşındayım :) ve bayanlar arasındaki dayanışmanın önemine felaket inanıyorum
Şimdi bu konuyu açan arkadaşımızn açtığı bi konudan alıntıdır..
Burda yazan arkadaşlara fesatlık yapmayın art niyetli olmayın demişsinizde hepsi dğru olanı söylemiş işte..
lmaz:
yav artniyetli ya da arniyetsiz....
doğru ya da yanlışş...ders vermeye, örselemeye ne kadar meraklı bir milletizzz....
Arkdaşlar yada ablalarımteşekkür ederim iyi yada kötü yorumlarınız için .1si ben marmara üniversitesi radyo televizyon mezunuyum ve 18yaşındayım bunu bu kadar genç bitirmem için ya gerçekten yalan söylüyor yada çok başarılı oluyor olmam gerek bu bir 2.si lütfen gerçekten kırıcı önyargıda bulunmayın diğer mesajlarımada aynı tepki geldi ben hadi kalkın hemen gidiyoruz vs yazmadım ve bir art niyet aranmaz bunda bu konuda babamdan bir torpilim olduğunu ve gelmek isteyeni götürebiliceğimi yazdım.ve biz millet olarak kendi acılarımızı yaşayan insanlara meraklıyız diye herkesin takip ettiği yazdım istemeyen gelmez benimki bir paylaşımdı öyle güzel başlıklar açılmışki siteye acılarımız umutlarımız çocuklarımız vs.gibi bende burayı sıcak bir site sandımki sabahtan beri neler yazıldı bana insanlara önyargılı davranmanız çok büyük bir kibir ve yanlış.....Kişiliğini bulamamış insanların fesat düşünceleri altında karşısınınkide fesat düşünce amacıyla araştırmasından başka birşey değil benim hiç bundan bir kazanç aklıma gelmemişti ama demekki sizin gelirmişki bu şekilde eleştirdiniz .....ıyi akşamlar
buna karşı bukadar sert tepki çıkartanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?