SÜÜÜÜÜÜÜÜÜPPRİZZZZZZZZZZ:d

E yani..Kimseye fikrini kendine sakla diyemeyiz..Herkes özgür..Fakat bir fikri yazarken empati kesinlikle gerekli..Sadece bir konu için değil..Bir konu daha okuyorum şu anda yine aynısı..Yok ben katılmam öyle şeylere hoşlanmıyorum hüzünlü programlardan..da yazılabilir değil mi? Kırmak, incitmek niye?
3 günlük dünya..

Ha bak şu var bu program beni strese sokuyor en son 2 yıl önce izlemiştim..Bedava olsa yine gitmem çünkü fazla hüzünlü haber izleyemem, bakamam..Bu şekilde de yorum yapılabilir mesela.Laf sokmaya gerek yok hepimiz insanız.

seven vardır gitmek ister sanki burda kız kotu birsey dedi heralde arkdasların moralleri baska seye bozuk burda acısını cıkartıyolar..

ınandırıcı bulmadığın şeye yorum yapmak manasız bence

Arkadaşımız gelmek isteyenler benimle irtibata geçsin demiş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

dememiş ki

ya ama üye olurken bile hemen bunun yazılması da hemen ön yargı oluşturuyo fikrimce yani ama kimse kimseyi kırmasa daha iyi tabiki.

merhaba konusunda hemen programa götürücem sizi diye ordada belirtmiş..

zaten ruh karartıcı buluyorum o programları hiç ilgilenmiyorum ama

gitmek isteyenlerde olabilir elbet.

Bulusma haberlerı bolumunde süprizzz yazınca ahanda bı bulusma daha dıye atladım azıcık kısakanayım da catlayayım dıye=)))

Neyse artık gıden olursa belkı o zaman gıttık gorduk ustune bırde resım cekındık dıye konu acarsınız bu hevesı o zmana gıderırım.Neyse hüsranımı alıp gıdeyım ben...

Merhaba Ben Damla aranıza yeni katıldım ve program koordinatörüyüm :) Yani sizlere izlemek istediğiniz programlara ücretsiz götürlme imkanı sunucam.18yaşındayım :) ve bayanlar arasındaki dayanışmanın önemine felaket inanıyorum

Şimdi bu konuyu açan arkadaşımızn açtığı bi konudan alıntıdır..
Burda yazan arkadaşlara fesatlık yapmayın art niyetli olmayın demişsinizde hepsi dğru olanı söylemiş işte..
lmaz:

yav artniyetli ya da arniyetsiz....
doğru ya da yanlışş...ders vermeye, örselemeye ne kadar meraklı bir milletizzz....

amacı belliymiş zaten kız işini yapmak istemiş anlaşılan site açısından sorun yoksa zaten sorun yoktur kızlarr şakkıdı

yaaaaaaa kızlar süpriz bumu demişsiniz de yani ne çıkacaktı topiği tıkladığınızda allah aşkına söyleyin .dansözmü fırlayacaktı ne yani?ben ist.yaşıyor olsam 1 kerede olsa bu tür programlara katılıp perde arkasını görmek isterdim.vede böyle bir teklife sevinirdim.ama kırıcı olmayın ilgisi olan gider .biraz düşünüp yazalım yazdıklarınımızı.

hımm.. meraklıları vardır mutlaka ..ben almıyım zaten ist. yaşamıyorum! tam 35 :)))

Arkdaşlar yada ablalarım teşekkür ederim iyi yada kötü yorumlarınız için .1si ben marmara üniversitesi radyo televizyon mezunuyum ve 18yaşındayım bunu bu kadar genç bitirmem için ya gerçekten yalan söylüyor yada çok başarılı oluyor olmam gerek bu bir 2.si lütfen gerçekten kırıcı önyargıda bulunmayın diğer mesajlarımada aynı tepki geldi ben hadi kalkın hemen gidiyoruz vs yazmadım ve bir art niyet aranmaz bunda bu konuda babamdan bir torpilim olduğunu ve gelmek isteyeni götürebiliceğimi yazdım.ve biz millet olarak kendi acılarımızı yaşayan insanlara meraklıyız diye herkesin takip ettiği yazdım istemeyen gelmez benimki bir paylaşımdı öyle güzel başlıklar açılmışki siteye acılarımız umutlarımız çocuklarımız vs.gibi bende burayı sıcak bir site sandımki sabahtan beri neler yazıldı bana insanlara önyargılı davranmanız çok büyük bir kibir ve yanlış.....Kişiliğini bulamamış insanların fesat düşünceleri altında karşısınınkide fesat düşünce amacıyla araştırmasından başka birşey değil benim hiç bundan bir kazanç aklıma gelmemişti ama demekki sizin gelirmişki bu şekilde eleştirdiniz .....ıyi akşamlar

Son düzenleme:

Sen kime kişiliğini bulamamış falan diyosun pardonda?
Burda yazmışsın babam sayesinde torpilliğim öteki yerde farklı bişey yazmışsın yazdıklarıyla çelişkiye düşen sensin..
Senin bu meslekte olabileceğini düşünmüş arkadaşlara fesat diyenler için onu oraya yazdım yani öyle düşünmüşlerse bile dğru düşünmüşler çnkü öyleymiş diye..
Kimseye hakaret etmeye hakkın yok..
Yazdıklarını oku algıla doğrumu yazmışsın diye bi gözden geçir ondan snra gönder..

buna karşı bukadar sert tepki çıkartanlara

Kimseye kişiliğini bulamamış diye hakart edemezsin heleki açtığın konuya eleştiri yapanlara..
Herkez burda konu açıyo iyi yada kötü eleştiriye açık olması lazım..
Madem eleştiriye açık değilsin konu açmasaydın o zmn..
Burda eleştiri yapanlarda senin bu meslekte oldğnu düşünüp reklam yaptığını düşünüorlardı bazıları madem öyle değilsin arkadaşlar hakkımda yanlış düşünmüşsünüz evet bu meslekteyim fakat bi çıkarım yok gelmek isteyenler özel mesaj atsın yanlış anlaşıldım diyebilrdin..
Tepkin çok yanlış lmaz:
Heleki hakaret :umursamaz:

hem 18 yaşında,hem ünv mezunu hdiğer mesajda torpilli ve bu tür aktiviteler için çok yenisiniz.Sizi henüz tanımıyoruz biraz tanıyalım zaman geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…