SÜÜÜÜÜÜÜÜÜPPRİZZZZZZZZZZ:d

damlamlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
20
0
86
İstanbul
Selam herkese öncelikle pazar günü herkesin takip ettiği gibi serap ezgü programı var ben ordan babam tarafından torpilliyim:D ve istediğim kadar kişi sokabiliyorum eğer programa gelmek isterseniz haber veriniz her yerden servis gitmekte ve program bitişi tekrar bırakmakta eğer gelmek isteyen olursa serap ezgüyü ve konuklarını birebir yakından görmek lütfen bana msj atsınlar bende telefon numaramı veriyim ve kontağa geçelimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

kım gelıp napsın be o programa aglamayamı gelsın mıllet yeterı kadar herkezın sıkıntısı var zaten bıde ordamı uzulsunler gec bunların anam sen reklam için başka yere gıt burası senlık dıl:olmaz:

ya ne kadar art niyetli insanlar varya kız bi güzellik, bi iyilik yapıyım demiş ama anlayamazsınız ki! gitmek istemiyorsan gitmezsin, seni zorla evinden alıp götüren olmaz.

sende onun asıstanısın heralde baksana hemen savunmaya gectın. ben gerceklerı soyledım canım yarası olan gocunur

ne alaka?reklammı?kız bir teklifte bulunmuş.reklam olayını aklım almadı.arkadaşlar herşeyin altında art niyet aramayalım.isteyen gider istemeyen gitmezz.

ne alaka?reklammı?kız bir teklifte bulunmuş.reklam olayını aklım almadı.arkadaşlar herşeyin altında art niyet aramayalım.isteyen gider istemeyen gitmezz.

tamamiyle katılıyorum canım.................. ön yargılı olan herkeside kınıyorum

konu başlığıda süper olmuş yani....şakkıdı
Uzun lafın kısası süüüüüüpprrrizzz bumu yani,sıradan.........naniknanik

konuk gelmeleri için kişi başına 20 lira verdiklerini duymuştum hatta ank. trt stüdyosunada günlük 20 liraya seyirci aranıyordu gazete ilanında :hulya:

ay valla ben artık şöle Düşünmeye başladımmm burdan konuk seyirci topladıklarına göre, acaba çıkardıkları mağdur aileleride netten bulup şöle şöle yapınmı diyorlar yahuuuu bu nedirr bu kaçıncıdırrr :))) ORGANİZE İŞLER BUNLAR ('';)

ya şahsen eglence programı falan olsa..mesela beyaz meyaz.yada okan of gıderım...yada oyle bırseyler...ama oralara gıdınce stres ve uzuntuden artık nolurum bılemem..zaten tv den ızleyınce bılem ruyalarıma gırıyor...keyfım kaçıyor...normalde evden bıle ızlenmesı taraftarı degılım...arasıra ızlense olabılır belkım.. :kahve:

Hatunlarımız son zamanlarda herşeyden şüphelenir oldu.Öküz altında buzağı arama, laf sokma empati yapmadan sataşma gibi şeyleri çok fazla görür olduk..Hoşunuza gitmeyen şeylerin hepsine yorum yazmak zorunda değilsiniz ki.Ben öyle yapıyorum..Baktım ilgi alanım değil çıkıyorum..Kırıcı oolma zorunluluğunuz nedir onu anlamıyorum? Arkadaşımız davet etmiş ister menejeri olsun ister arkadaşı, ya gitmek istersiniz ya istemezsiniz.Ne kadar kırıcısınız yahu! Arkadaş bir sevinçle yazmış burayı okuyunca ne kadar kırılacak kimbilir? :delphin:
Bazıları buhardan nem kapıyor gerçekten :delphin:

hulyacım insanlar biraz empati yapsa yaptıklarının ne kadar dusuncesizce saygısıza bir hareket oldugunu anlayacaklar

kesinlikle katılıyorum sana kırıcı olmamak adına cvp yazılmaması daha mantıklı ya da illaki ben fikirimi soylecegim diyorsa bunu karsısındakini uzmeden yapmalı

Back