Merhaba arkadaslar ben de istanbulda yasıyorum esimin isi sebebiyle sanırım birkaç hafta sonra riyada taşınacağız. 5 yasında bir oğlum var bana birileri anlatabilir mı nasıl oralar oğlumu İngilizce egitim veren okullara yollasam çok zorluk çeker mı. Birde orada compound denen evler varmış sanırım ama (ben tesetturlu bir bayanım zaten) kapalı bayanlar oturamiyormu orada lütfen biri bana yardımcı olsun korkmalimiyim çok mu sıkılacağız???
Korkma arkadasim Kotu bir yer degil riyad sadece tr den sonra biraz sasiriyorsun o kadar.compaundta tesetturlu bayanlarda var bir sorun cikmaz yani oralarda da kalmak istersen.oglunun zorluk cekecegini sanmam benim ki 3 yasinda basladi gecen eylul okula su anda mukemmel ingilizce konusuyor.cocuklar daha cabuk ogreniyorlar.
S.a. Arkadaslar ben suan Riyaddayim 2 gün oldu geleli İstanbuldan burada yaşayan kimse var mı tanışmak konuşmak isterim herseye cok yabanciyim
Merhaba arkadasim hosgeldin riyadimiza :) Bu siralar herkes tatilde arkadasim riyadta turk bulmak senin geldigin ay icin biraz zor olmustur sanirim.ben de riyaddayim fakat su anda tr deyim 6 eylulde donucem riyada.nerde oturuyorsun ? Yakinsak gorusme imkanimiz daha kolay oluyor? Sevgiler :)
evet canım aynen oyle oldu bir aydır bakıyorum cevap veren yok esım de hem ramazan hem yaz olduğu için Türkiyeye gitmişlerdir demişti
Al muruj da oturuyoruz biz Riyad gallery e yakınız bu arada compound da bakıyoruz ama buralara yakın compound yok galiba, inşallah görüşürüz nasıl mutlu oldum anlatamam. bir de benim bir oğlum var 5 yasında ona okul baktık esimin arap arkadası önerdi
İbn Khaldun international school sanırım oraya yolluycaz bi bilgin varmı nasıl bir okul sende önerirmisin? cok tesekkür ederim tekrar en sonunda beni duydugunuz için :))
merhabalar ben yeni uyeyim suudi arabistanda yasayan arkadaslarla tanisip guzel vakitler geciririz insallah a.s.a.s.
Mrb arkadaslar bende riyad da yasiyorum 1 bucuk sene oldu bu topigi de yeni buldum iyi oldu vala
dammamdan kimse yokmu
merhaba arkadasim hosgeldin aramiza
hosbulduk bu topige fazla ugrayan yok herhalde