Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

cevabın için teşk. ederim kapacino. inşallah gelirsem sağ salim, hepinizle de görüşmeyi çok isterim. daha önce 2 yıl amerika da kaldım. Arkadaşsız berbat oluyor. Eşim öğretmen değil. Gerçi eylül77 sağolsun bakacak ama seninde bildiğin site şeklinde evler varsa beni bilgilendirirmisin. mobilyalı bakıyorum. Birde hepiniz uydu dan Türk tv lerini takip edebiliyormusunuz? (bir de diğer yazılardan 2 düşük yaptığını okudm. lütfen üzülme tamam mı ben de oğlumu 3 düşükten sonra kucağıma aldım. hem de polikistik over hastasıyım)

:roflol:
hosgeldin canim cokmu kilolusun senabrnwi bende az degilim :jeyyar:

dogum yapmadan once 60 kiloydum,pespese iki dogum yapinca ucan balona benzedim.:roflol: her sabah kalktigimda bugun diyete basliyorum diyorum kendime ama...benim yemekle aram pek yok aslinda ama dedigim gibi dogum kilolari kolay verilemiyor,ozellikle sezaryanla yapilan dogumlardan sonra gobek gobeklikten cikip,acaip birsey oluyor.:roflol:zayifliycam diye spor aletleri,kosu bandi ne varsa aldirdim esime,simdi o kosuyor ben de onu seyrediyorum:teytey:acaba seyretmenin de bir faydasi oluyor mudur:roflol:

cevabın için teşk. ederim kapacino. inşallah gelirsem sağ salim, hepinizle de görüşmeyi çok isterim. daha önce 2 yıl amerika da kaldım. Arkadaşsız berbat oluyor. Eşim öğretmen değil. Gerçi eylül77 sağolsun bakacak ama seninde bildiğin site şeklinde evler varsa beni bilgilendirirmisin. mobilyalı bakıyorum. Birde hepiniz uydu dan Türk tv lerini takip edebiliyormusunuz? (bir de diğer yazılardan 2 düşük yaptığını okudm. lütfen üzülme tamam mı ben de oğlumu 3 düşükten sonra kucağıma aldım. hem de polikistik over hastasıyım)

insallah gelirsiniz haklisiniz arkadassiz cok zor ozellikle bu gurbet yerde insanin cok ihtiyaci var biz burda arkadastan cok kardes gibiyiz benim pek bilgim yokfisfisfis mobilyali olarak ama bos villa kira fiyatlari 60 bin den basliyor umarim hayirlisiyla temiz ve guzel bulursunuz ben ciddede yasamiyorum evet butun turk kanallari var seyrediyoruz yok tesekkur ederim uzulmuyorum her sey nasip allaha sukurler olsun hayirlisi insallah olsun insallah bur5aya geldiginizde tanisiriz gorusuruz kendinize iyi bakin :1hug:

dogum yapmadan once 60 kiloydum,pespese iki dogum yapinca ucan balona benzedim.:roflol: her sabah kalktigimda bugun diyete basliyorum diyorum kendime ama...benim yemekle aram pek yok aslinda ama dedigim gibi dogum kilolari kolay verilemiyor,ozellikle sezaryanla yapilan dogumlardan sonra gobek gobeklikten cikip,acaip birsey oluyor.:roflol:zayifliycam diye spor aletleri,kosu bandi ne varsa aldirdim esime,simdi o kosuyor ben de onu seyrediyorum:teytey:acaba seyretmenin de bir faydasi oluyor mudur:roflol:

allah yardimcin olsun cok sakacisin iyi guldurdun beni delikafadulden
bende hormon ilaci ice ice balon gibi sistim aynen senin gibi her gun diyete basliyacagim diyorum :jeyyar:bir turlu o gun gelmiyor nedense benim sorunum atistirma sikintidan yiyorum:roflol:bir dene esini seyrederken zayiflarsan haber ver bende deniyeyim:roflol:

allah yardimcin olsun cok sakacisin iyi guldurdun beni delikafadulden
bende hormon ilaci ice ice balon gibi sistim aynen senin gibi her gun diyete basliyacagim diyorum :jeyyar:bir turlu o gun gelmiyor nedense benim sorunum atistirma sikintidan yiyorum:roflol:bir dene esini seyrederken zayiflarsan haber ver bende deniyeyim:roflol:

sanirim burada yasayan cogu kadinin sorunu ayni,SIKINtidan atistirmak.yapacak birsey bulamayinca buzdolabi ile yakin iliskiler kuruyoruz galibacokacimcoook. gordugum kadariyla burada turk kadinlari diger yabanci uyruklu kadinlara nazaran daha pasifler,amerikalilar var mesela surekli biryerlerde gezip kesif yapiyorlar,cesitli aktivitelere katiliyorlar,kendilerine yasam alani,hobi yaratiyorlar.
esim kosturmaktan cop adama dondu,beni ozendirmek icin yapiyor olabilir ama nafile,ben hala beklemedeyim.kendimi hazir hissettigimde basliycam:dance: bu gidisle hicbir zaman da neyse...:1rolleyes:eek:nce birinci 5 yillik kalkinma plani hazirlamam lazim,yani diyet programi oluyor bu:roflol:

sanirim burada yasayan cogu kadinin sorunu ayni,SIKINtidan atistirmak.yapacak birsey bulamayinca buzdolabi ile yakin iliskiler kuruyoruz galibacokacimcoook. gordugum kadariyla burada turk kadinlari diger yabanci uyruklu kadinlara nazaran daha pasifler,amerikalilar var mesela surekli biryerlerde gezip kesif yapiyorlar,cesitli aktivitelere katiliyorlar,kendilerine yasam alani,hobi yaratiyorlar.
esim kosturmaktan cop adama dondu,beni ozendirmek icin yapiyor olabilir ama nafile,ben hala beklemedeyim.kendimi hazir hissettigimde basliycam:dance: bu gidisle hicbir zaman da neyse...:1rolleyes:eek:nce birinci 5 yillik kalkinma plani hazirlamam lazim,yani diyet programi oluyor bu:roflol:

senabrnwi gulmekten oldum ya:roflol:gercektende dogru soyluyorsun kendimize dikkat etmiyoruz ya ama ne yapabilirizki canim sonucta ben taif de yasiyorum tam bedevilerin icinde bide ese bagli ozellikle burda dogmus buyumusse ne kadar degistirmek istesende bir yerde yapamiyorsun ben cok ugrastim bazi seyleri degistiremedim malesef ozelikle serbestlik butun gun evin icindeyim zar zor arkadasa gidebiliyorum oda haftada bir kere :1no2:

bende bakalim ne zaman basliyacagim diyete hayirlisiyla su cikolata zevkini bir birakabilsem kaydirigubbakcemile3 zayifliyacamda

slm kızlar nasılsınız.nasıl gıdıyor.yaz hemen gelsın de trye gıdelım artık degılmı.sanırım hepımız bunun hayalıyle yasıyoruz burda.gorusmek uzere.opt

slm kızlar nasılsınız.nasıl gıdıyor.yaz hemen gelsın de trye gıdelım artık degılmı.sanırım hepımız bunun hayalıyle yasıyoruz burda.gorusmek uzere.opt

merhaba tsk iyiyim allaha sukurler olsun sen nasilsin nerelerdesin neler yapiyorsun :uhm:

kizlar yazdiklarinizi okuyunca gulmekten oldum walla.aslinda hepimiz ayni dertten yakiniyoruz walla.2 gun kosuya basliyorum.hah simdi hergun koscam diyorum.gerisi tahmin edebileceginiz gibi.boooooos.olmuyo walla.bi de su yemeyi nasil kesecem bilemiyorum.aslinda benim ufaklik evin icinde biraz da olsa hareketlendiriyor ama hergun tartida ayni kiloda oldugumu gormek acikcasi uzuyor.delikafadulden
amaaan neyse saglik olsun diyor bu konuyu geciyorum walla..herkese kolay gelsin zayiflama konusundahihoyyyt

merhaba aslisah hosgeldin
allah kavustursun diyorum esiniz hangi sehirde:uhm: cidde cok guzel ve fiyatlar daha uygun
burda kiyafet olsun elektirikle esyalar cep telefonlari sus esyalari fiyatlari cok uygun yemek takimlari da uygun burda ciddede ise suk bavadi suk suriyin suk beled burda fiyatlar uygun duydugum kadariyla amin sagol canim insallah en kisa zamanda turkiyeye kavusuruz cok ozledim guzel ulkemi :a015:gorusuruzhihoyyyt

eşim riyada bile 3 saatlik yoldayız dedi şantiyecide şehir dışında çalışıyolar genelde, söylediğin yerlere gitmesini sölicem cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşıma.s.

kizlarr beni kopardinz gulmektenn :roflol::roflol: buranin havasi kesinlikle sisirio insani surekli klima ter bezlerimz calismio ayol..ben haftanin 3-4 gunu bazn 5 bile olabilio disariya gezmeye cikiorum o bile yetmio hareket etmek bakalim 2.haftam oluck gunduz yuruorum disarda ins biraz sklasirim ben kilomu solesem gulersinz o yuzden susuorum :sm_cool: hepinisi opuyorum sekrler gaza gelin harekete gecin :lepi:

ben taifte yasiyorum iste yurumek zor esim burda izin vermiyor ::1no2:yuruyuse taif cidde gibi degil peki bu merit dedigin zararli degilmi ne oluyor bu caymi yaniCADIARZU aciklarsan sevinirim gorusuruz

[FONT="Comic Sans[COLOR="Purple"] cnm merit hap yesil bi hap bitkilerden yapilmis ... ama diyetle kullanilirsa ise yaradigini ogrendim ..yinede bunlari sagliksiz buluorum ...[/COLOR] MS"][/FONT]

kizlar yazdiklarinizi okuyunca gulmekten oldum walla.aslinda hepimiz ayni dertten yakiniyoruz walla.2 gun kosuya basliyorum.hah simdi hergun koscam diyorum.gerisi tahmin edebileceginiz gibi.boooooos.olmuyo walla.bi de su yemeyi nasil kesecem bilemiyorum.aslinda benim ufaklik evin icinde biraz da olsa hareketlendiriyor ama hergun tartida ayni kiloda oldugumu gormek acikcasi uzuyor.delikafadulden
amaaan neyse saglik olsun diyor bu konuyu geciyorum walla..herkese kolay gelsin zayiflama konusundahihoyyyt

evet valla stresimizi atiyoruz boyle biraz olsun arkadasim ne yapalim delikafadulden

eşim riyada bile 3 saatlik yoldayız dedi şantiyecide şehir dışında çalışıyolar genelde, söylediğin yerlere gitmesini sölicem cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşıma.s.

rica ederim esiniz riyadda ise cidde baya uzak 10 saatlik yol ciddeye ben riyada hic gitmedim bilemiyorum oranin carsilarini :1no2:

ay ama cnm bu ulkede de bunlari deneyen insanlar gordum cunku verilmio kilo yani -tatlicadiarzu- eskiden taifte yasayanm bi komsum var benimde apartmanimda antakyali cok tatli bi insan ..sen nereliydin cnm?

ben dogma buyume aydinliyim taifin neresindeydiniz aslinda veriyoruzda sonra bikiyoruz tekrar aliyoruz hemen hareketsizlikten oluyor hep ben turkiyede biraz yemegime dikkat ettigim zaman hemen veriyorum:teytey:

ben dogma buyume aydinliyim taifin neresindeydiniz aslinda veriyoruzda sonra bikiyoruz tekrar aliyoruz hemen hareketsizlikten oluyor hep ben turkiyede biraz yemegime dikkat ettigim zaman hemen veriyorum:teytey:

cnm ben yasamiodum bi komsum var o yasamis uzun seneler.. ben geldigimden beri burdayim cok sukurhihoyyyt bende dogma buyume istbulluyuma.s. evt tr ye gidince bende veriorum hatta aldiklarim buyuk gelio fln yani burasi yaramioo biz kadinlara :enbuyukkk:

X