Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

:teytey:
slm asamıno gecmıs olsun canım.

sagol canim.gecici gunler artik.saglik olsun.bu arada boyumuz ayni.kilomuzda yaklasik benziyo.
ben 70 kiloyum.ama bana biraz fazla geliyo.ust taraf zayif ama basen ve gobek cildirtiyor.napcaz bakalim.gorusuruz.:teytey:

slm kzizlar ben dunden itibaren yurumeye basladim ,amacim zayiflamak degil ama biraz skilasmak ee birazcikta versem fena olmaz :) cunku burda sisilio gercekten 2 bcuk ay oldu tatilden geleli simdiden balsadim sismeye ..bide sizin cocuklarinz var kosturmaca gecio ben tek basima vakitte gecmio uyuyorum ve sonuc belli bi miktar yag :KK70:

bilmiyordum turkiyedeki ismini hosunuza gittimi bu kadar bende turkiyeye goturup aileme yapmak istiyordum cekiniyorum hoslarina gitmez diye biz her hafta sonu persembe cuma mutlaka yaparim ben cok seviyorum ozellikle cikolatayla birlikte cok guzel oluyor

evet çikolatayla çok güzel olurda ben bu ara diyetteyim çiko.yiyemiyorum elimdeki kahve bitince taze çekilmemiş kahve alıp kendim kavurup çekmeyi düşünüyorum,bilmem tutturabilirmiyim:1rolleyes:

bende dıyafa ıcıyorum sımdı sırke ve bal dıyorsun herhalde denedım ama tadı cok kotu ıcemedım.aslında benımde abartılı bır kılom yok(boy 1.73--- kılo 73):bbo:ıns verıcem kıloları baska yolu yok:lepi::teytey:

eylul77 valla bence iyisin bende boy da yok 160 falan boyum bence tavsiye etmem cayi icmesen sonra allah korusun baya zararliymis cokta degilsin uyumlusun bence cokta zayif olmak guzel degil gorusuruz canim hihoyyyt

:teytey:

sagol canim.gecici gunler artik.saglik olsun.bu arada boyumuz ayni.kilomuzda yaklasik benziyo.
ben 70 kiloyum.ama bana biraz fazla geliyo.ust taraf zayif ama basen ve gobek cildirtiyor.napcaz bakalim.gorusuruz.:teytey:

masallah kizlar iyisiniz hihoyyyt

eylul77 valla bence iyisin bende boy da yok 160 falan boyum bence tavsiye etmem cayi icmesen sonra allah korusun baya zararliymis cokta degilsin uyumlusun bence cokta zayif olmak guzel degil gorusuruz canim hihoyyyt

canım ne zararı varmıs bılıyormusun.soyle bes altı kılo vermem lazım ınskaydirigubbakcemile5

canım ne zararı varmıs bılıyormusun.soyle bes altı kılo vermem lazım ınskaydirigubbakcemile5

walla bende duydum eylul.cok zararliymis bu tip seyler/duydugum kadariyla bunlar midede hasara ve bagirsaklarda soruna yol aciyo.allah korusun sonu kotu yani.bence sen en iyisi saglikli bi sekilde yap bu isi.mesela yuruyus yap.spor yap.en iyisi bu bence.ilactan uzak durun arkadaslar.sonu coooook kotu.bilincli olalim lutfen.kanmayin bunlara.:lepi:

diafa cayini hergunmu iciosun eylul bende biara iciodum ama hergun degil insanin icini temizlio bukdr olmasindna koktum bagirsak dugumlenmesine fln yol acar die..bende cok duyuyorum burda icen ama yarayaninida goremdim acikcasi ..yani hafta 1-2 ic bence bana gore cok mantikli gelmio bu cay ..
beyaz lahana cok var burda kaynat suyunu ic hersbh maydonz limon kaynat ic yani netten bakabirlisin daha faydali enazindan kendin hazirlayabilecegin bicok cesit sey var cnm a.s.

bagirsak bozuklugu bildigim kadariyla gorumcem cok kullandi zamaninda bana hic tavsiye etmedi ben o yuzden biraktim :1no2:sindi hemen belli olmaz ama yas ilerledikce basliyormus rahatsizliklari bes alti kilo cok degil canim yavas ta olsa verirsin bence ama sagligin daha onemli kendine iyi bak

walla bende duydum eylul.cok zararliymis bu tip seyler/duydugum kadariyla bunlar midede hasara ve bagirsaklarda soruna yol aciyo.allah korusun sonu kotu yani.bence sen en iyisi saglikli bi sekilde yap bu isi.mesela yuruyus yap.spor yap.en iyisi bu bence.ilactan uzak durun arkadaslar.sonu coooook kotu.bilincli olalim lutfen.kanmayin bunlara.:lepi:

evet haklisin asamino kanmamaliyiz allah korusun sagligimizdan olmayalim bende biraktim zararini duyunca:1no2:
cocugun nasil sindi gorusuruzkaydirigubbakcemile5

slm kzizlar ben dunden itibaren yurumeye basladim ,amacim zayiflamak degil ama biraz skilasmak ee birazcikta versem fena olmaz :) cunku burda sisilio gercekten 2 bcuk ay oldu tatilden geleli simdiden balsadim sismeye ..bide sizin cocuklarinz var kosturmaca gecio ben tek basima vakitte gecmio uyuyorum ve sonuc belli bi miktar yag :KK70:

aynen bendede bende cok uyuyorum cocuk olmayinca ugrasacak bir sey bulamiyorsun bide ustune atistirmak yokmu beni mahfeden bu iste:bbo:

kolay gelsin bide ben baslasam hic fena olmuyacakCADIARZU

evet haklisin asamino kanmamaliyiz allah korusun sagligimizdan olmayalim bende biraktim zararini duyunca:1no2:
cocugun nasil sindi gorusuruzkaydirigubbakcemile5

iyi canim.allaha sukur ufaklik disleri tamamladi nerdeyse.ama hafif rahatsizligi dewam ediyor
neapalim artik.caresine bakiyorum.bayagi uykusuz geceler gecirdik ama olsun yeterki o iyi olsun.sen nasilsin neler yapiyosun.bebek dusunuyomusun ilerde tekrar.insalah allah gonlune gore verir cnm.:Saruboceq:

iyi canim.allaha sukur ufaklik disleri tamamladi nerdeyse.ama hafif rahatsizligi dewam ediyor
neapalim artik.caresine bakiyorum.bayagi uykusuz geceler gecirdik ama olsun yeterki o iyi olsun.sen nasilsin neler yapiyosun.bebek dusunuyomusun ilerde tekrar.insalah allah gonlune gore verir cnm.:Saruboceq:

guzel sevindim gecmis olsun allah yardimcin olsun canim amin sagol canim cok ugrastim tedavi gordum artik bikkinlik getirdi hormon ilaci kullanmaktan iyicede sisirdi beno zaten nasip hersey insallah hayirlisiyla rabbim nasip eder amin sagol canim dua edersen sevinirim canim hihoyyyt

guzel sevindim gecmis olsun allah yardimcin olsun canim amin sagol canim cok ugrastim tedavi gordum artik bikkinlik getirdi hormon ilaci kullanmaktan iyicede sisirdi beno zaten nasip hersey insallah hayirlisiyla rabbim nasip eder amin sagol canim dua edersen sevinirim canim hihoyyyt

etmezmiyim canim.rabbim sana hayirli bir evlat nasip eder insalah.dualarim seninle.allah unutmaz biliyorsun.zamani vardir merak etme.gorusuruz cnm.:Saruboceq:

etmezmiyim canim.rabbim sana hayirli bir evlat nasip eder insalah.dualarim seninle.allah unutmaz biliyorsun.zamani vardir merak etme.gorusuruz cnm.:Saruboceq:

aminnnnnnnn sagol allah razi olsun ben sabrediyorum hayirlisiyla olur insallah
gorusuruz:1hug:

aynen bendede bende cok uyuyorum cocuk olmayinca ugrasacak bir sey bulamiyorsun bide ustune atistirmak yokmu beni mahfeden bu iste:bbo:

kolay gelsin bide ben baslasam hic fena olmuyacakCADIARZU

sen nerdendin kapacino? yuru imkanin varsa valla insanin ici acilio cnm..buarada zayiflamak icin bide merit var endonezyali hizmetcilerden temin edilebilio ve bakkallarindan :KK70: bikac arkads kullandi diyetle ise yaradi..

sen nerdendin kapacino? yuru imkanin varsa valla insanin ici acilio cnm..buarada zayiflamak icin bide merit var endonezyali hizmetcilerden temin edilebilio ve bakkallarindan :KK70: bikac arkads kullandi diyetle ise yaradi..

ben taifte yasiyorum iste yurumek zor esim burda izin vermiyor ::1no2:yuruyuse taif cidde gibi degil peki bu merit dedigin zararli degilmi ne oluyor bu caymi yaniCADIARZU aciklarsan sevinirim gorusuruz

arkadaşlar merhaba, sizlere birkaç sorum var. Cidde de compound fiyatları, merkeze yakınlıkları, özellikleri(mobilyalı) hakkında bilgi verebilirmisiniz.ya da çok tavsiye edilen evlerden ismini verirseniz internetten araştırabilirim. Bir de 4,5 yaşında oğlum var. Türk okulunun ana sınıfını mı, Amerikan okulunu mu tercih etmeliyiz. cevaplarsanız çok sevinirim

X