Güzel topraklarda ki arkadaşlarım, hepinize sevgimi yolluyorum.Sizden Arap Kahvesi'nin tarifini almak istiyorum.Hani ramazan ayında ,Medine'de iftar da verdikleri kahveleri var ya; işte onun tarifini istiyorum .Ben, çok seviyorum onu.Oradan arap kahvesi de aldım.Ama nasıl yapılıyor bilmiyorum.Eger bana tarifini yazarsanız çok mutlu olurum.Allah'a emanet olun.a.s.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)
- Konu Sahibi eylul77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canim valla tavsiye etmiyorum tanidigim cok kisiler kullandi sagliga cok zararliymis bende bir ara kullandim ama arkadaslarim cok uyardi beni onun icin biraktimyasakkelime sana tavsiyem canim gorumcemin kizi her yemekten sonra bir bardak sicak suyun icine bir tane limon sikip iciyordu faydasini gordu baya verdi kilolari benim midemde yara oldugu icin kullanamiyorum istersen bir dene insallah faydasini gorursun :1hug:
Orda hareketsizliktne kilo alma durumu herkeste oluyor
Ama burda zayıflama ilgili topiclerde bazı şeyler var
Mesela elma sirkeli su Ama tabi yemeği düzenleme ve sporda şart
Yürüyüşe çıkamasanız bile en azından tv proğramlarının sporlarını takip edin
Duyduğuma göre tv8de ebru şallını bi proğramı varmış Ben bakamadım henüz tv8 yok şuanda
Birde lübnanın LBC kanalında ma illek illa hiifa Diye bi Hiifa isimli bi bayanın spor proğramı vardı bir zamanlar Ondada hem dans de hem spor de hepsi bi aradaydı hihoyyyt
Güzel topraklarda ki arkadaşlarım, hepinize sevgimi yolluyorum.Sizden Arap Kahvesi'nin tarifini almak istiyorum.Hani ramazan ayında ,Medine'de iftar da verdikleri kahveleri var ya; işte onun tarifini istiyorum .Ben, çok seviyorum onu.Oradan arap kahvesi de aldım.Ama nasıl yapılıyor bilmiyorum.Eger bana tarifini yazarsanız çok mutlu olurum.Allah'a emanet olun.a.s.
Arap kahvesini bizde çok severiz ordan aldığımız 2 toz halinde karışım var birde hell denilen acılığını veren bişey var onların atar kaynar suyu üzerine dökerek demleriz
Bizim arap komşu böyle yapardı Ama yined eonun lezzetini yakalamıyoruz nedense:uhm:
Sizdeki aldığınız kahvenin üzerinde hazırlanışı ile ilgil bilgi varsa öncelikle bakın bi Belki tam karışım flndır
Aklıma düşürdün kaswa Yapayım bari bende Hurmaylada süper içilir Hemd eşu soğuklarda ii gider
slm asamıno nasılsın canım?zayıflamak ıcın enguzelı kosubandı bende alıcam yalnız su mekık aletlerınden kımse memnun degıl canım enguzelı kendın sabah aksam 50'ser tane mekık cek bıde su sopalı hareket varya onu yap gobus ve bel ıcın kaydirigubbakcemile2 :teytey:
iyiyim canim.bildigin gibi iste cocuklarla zaman nasil geciyor anlamiyorum walla.mekik icin bu aleti istiyorum.cunku benim mekik cekerken belim agriyo.yere uzaniyom ya.o yuzden bi destek lazim tutmak icin.bu yuzden istemistim.nesinden memnun degiller.bende fazlalik gobek war biraz boy uzun fazla belli etmiyo ama dumduz olsun istiyom
senin icin de her sabah kalkar kalkmaz ilik su icine limon sikilmis ya da sikilmamis onemli degil ama ilik su olsun.onu ic.yaglar icin birebir.bi de aksam saat 7 den sonra bisey yeme.yani sabahtan o saate kadar herseyi ye.aslinda herseyin basi saglik ve spor yapmak bence en onemlisi.sen ye ama spor yap.ben ole yapiyom.hem formda kal hem de saglikli ol.en guzel spor yuruyus diyolar.simdiden kolay gelsinhihoyyyt
sagol bizde burdan size sevgimizi gonderiyoruz ben soyle yapiyorum arap kahvesini
ama ben araplar gibi koyu yapmiyorum arkadaslarim hafif olunca guzel goslarina gitti
bir litre suyu kaynadiktan sonra birbucuk yemek kasigi kahve koyuyorum yari yemek kasigi helide katiyorum kisik ateste on dakika kaynatiyorum termusun icine biraz hel koyup kahveyi koyuyorum afiyet olsun size sizde allaha emanet olun:1hug:
Orda hareketsizliktne kilo alma durumu herkeste oluyor
Duyduğuma göre tv8de ebru şallını bi proğramı varmış Ben bakamadım henüz tv8 yok şuanda
Birde lübnanın LBC kanalında ma illek illa hiifa Diye bi Hiifa isimli bi bayanın spor proğramı vardı bir zamanlar Ondada hem dans de hem spor de hepsi bi aradaydı
yapsak cok guzel olacakta iste ben hic sevmiyorum evin icinde insan bikiyor en guzeli bence yuruyus tabikide yemegimize dikkat etmek ben stresten yiyorum valla onun icin bu kilolarim
Birde lübnanın LBC kanalında ma illek illa hiifa Diye bi Hiifa isimli bi bayanın spor proğramı vardı bir zamanlar Ondada hem dans de hem spor de hepsi bi aradaydı
yapsak cok guzel olacakta iste ben hic sevmiyorum evin icinde insan bikiyor en guzeli bence yuruyus tabikide yemegimize dikkat etmek ben stresten yiyorum valla onun icin bu kilolarim
sagol bizde burdan size sevgimizi gonderiyoruz ben soyle yapiyorum arap kahvesini
ama ben araplar gibi koyu yapmiyorum arkadaslarim hafif olunca guzel goslarina gitti
bir litre suyu kaynadiktan sonra birbucuk yemek kasigi kahve koyuyorum yari yemek kasigi helide katiyorum kisik ateste on dakika kaynatiyorum termusun icine biraz hel koyup kahveyi koyuyorum afiyet olsun size sizde allaha emanet olun:1hug:
hel dediğiniz baharata türkiyede kakule deniyor canım ben de karışım olarak almıştım daha önce oturduğum yerden..arada bir yapar içerim oraları hatırlarım
asamino nasilsin canim cocuklarin nasil neler yapiyorsun yazmiyorsun artik bana
yazmazmiyim canim.buralardayim.ben de sen yazmiyosun diyodum.walla napayim.cocuklarla.iyi onlar.ama ufaklik dis cikarttigi icin biraz huysuz.geceleri uyumuyo.istahi da azaldi.onun disinda bende zayiflamak icin ugrasiyom walla
aslinda sadece gobegi eritsem yeter benim icin.ama olmuyo biturlu.hareket yok.yapcam diyom hep basaramiyorum.bakalim artik.sen nasilsin neler yapiyosun.ne zaman tr ye gidiyosunuz ve nereye gidiyosun.istanbulami...gorusuruz yine....hihoyyyt
Şu internet ne iyi şey ya.Nerelere ulaştırıyor insanı.İnşallah yarın yapacagım bunu.Dondurucuya attığım yaş hurmayla da beraber içeceğim.Allah razı olsun arkadaşım.Ama şuna takıldım hani kaynattık ya, termosa koyduktan sonra tekrar mı hel koyuyorsun:1hug:?
hel dediğiniz baharata türkiyede kakule deniyor canım ben de karışım olarak almıştım daha önce oturduğum yerden..arada bir yapar içerim oraları hatırlarım
Hah evet hel yani kakule :) Bizde de karışımda da var Ama ayrıca tane olarakta atarız
Şu internet ne iyi şey ya.Nerelere ulaştırıyor insanı.İnşallah yarın yapacagım bunu.Dondurucuya attığım yaş hurmayla da beraber içeceğim.Allah razı olsun arkadaşım.Ama şuna takıldım hani kaynattık ya, termosa koyduktan sonra tekrar mı hel koyuyorsun:1hug:?
kaswa sebep oldun aklıma düşürdün BUrda yazdıktan sonra yaptım hurma ve çikolatalı pasta eşliğinde içtik
Ben yaptığımızı yazayım arkadaşta cvp verir belki
Termosa önce kahve malzemelerini atıyoruz Kahvesi Helli karışımı Ayrıcaad 3-4 adet tane helini atıyoruz
Zaten termoslar 1 ltlik Suyuda kaynatıp termosa döküyoruz
yazmazmiyim canim.buralardayim.ben de sen yazmiyosun diyodum.walla napayim.cocuklarla.iyi onlar.ama ufaklik dis cikarttigi icin biraz huysuz.geceleri uyumuyo.istahi da azaldi.onun disinda bende zayiflamak icin ugrasiyom walla
aslinda sadece gobegi eritsem yeter benim icin.ama olmuyo biturlu.hareket yok.yapcam diyom hep basaramiyorum.bakalim artik.sen nasilsin neler yapiyosun.ne zaman tr ye gidiyosunuz ve nereye gidiyosun.istanbulami...gorusuruz yine....hihoyyyt
Bende en son Arabistanda olduğum son senelrde çok kilo almıştım Hatta en son sene akşamları terasta yürüyordum Malum teraslar büyük ve bomboş
Sonra dönüşümde çok ii kilo verdim incecik olmuştum Baya bi ince ama a.s
Şu son 1 senedir yine kilo aldım Aynı kiloya çıktım Aslında boyumla orantılı kilomdayım ama ince halimi dha seviyorum :dance: Şimdi bende bantta yürüyüşe ve sirkeli suya fln başladım Dışarıya yrüyüşe çıkamk her zmaan mümkün olmuoyr
CADIARZUkapacino sen kahve malzemesini kısık ateşte kaynatıyor termosa sadece tane heli atıyorsun doğru anladım değilmi
Biz kaynatmıyoruz demleme oluyor
canim valla tavsiye etmiyorum tanidigim cok kisiler kullandi sagliga cok zararliymis bende bir ara kullandim ama arkadaslarim cok uyardi beni onun icin biraktimyasakkelime sana tavsiyem canim gorumcemin kizi her yemekten sonra bir bardak sicak suyun icine bir tane limon sikip iciyordu faydasini gordu baya verdi kilolari benim midemde yara oldugu icin kullanamiyorum istersen bir dene insallah faydasini gorursun :1hug:
slm canım ben lımonu bır hafta ıceyım leyle gıbı oluyorum:bbo:tansyonum dusuk normalde ıyce dusuruyor yanı sureklı kullanamıyorum.sen hangı cayı kullanmıstın kapacınoa.s.
iyiyim canim.bildigin gibi iste cocuklarla zaman nasil geciyor anlamiyorum walla.mekik icin bu aleti istiyorum.cunku benim mekik cekerken belim agriyo.yere uzaniyom ya.o yuzden bi destek lazim tutmak icin.bu yuzden istemistim.nesinden memnun degiller.bende fazlalik gobek war biraz boy uzun fazla belli etmiyo ama dumduz olsun istiyom
senin icin de her sabah kalkar kalkmaz ilik su icine limon sikilmis ya da sikilmamis onemli degil ama ilik su olsun.onu ic.yaglar icin birebir.bi de aksam saat 7 den sonra bisey yeme.yani sabahtan o saate kadar herseyi ye.aslinda herseyin basi saglik ve spor yapmak bence en onemlisi.sen ye ama spor yap.ben ole yapiyom.hem formda kal hem de saglikli ol.en guzel spor yuruyus diyolar.simdiden kolay gelsinhihoyyyt
slm canım belkı duzenlı kullanmamıslardır canım bılemıyorum.burda zaten duzensız yemekten oluyor ne yedısı bazen daha gec bıle yemek yedıgımız oluyor ben genelde esımı beklerım onunda bellı bır saatı olmadıgından bende sısımeye devam edıyorum boyle.bu sıralarda ıyce saldım kendımı tekrar basladım bugun evde hareketlere ıns tıg gıbı olucam yıne.a.s.:teytey:
Hah evet hel yani kakule :) Bizde de karışımda da var Ama ayrıca tane olarakta atarız
kaswa sebep oldun aklıma düşürdün BUrda yazdıktan sonra yaptım hurma ve çikolatalı pasta eşliğinde içtik
Ben yaptığımızı yazayım arkadaşta cvp verir belki
Termosa önce kahve malzemelerini atıyoruz Kahvesi Helli karışımı Ayrıcaad 3-4 adet tane helini atıyoruz
Zaten termoslar 1 ltlik Suyuda kaynatıp termosa döküyoruz
Bende en son Arabistanda olduğum son senelrde çok kilo almıştım Hatta en son sene akşamları terasta yürüyordum Malum teraslar büyük ve bomboş
Sonra dönüşümde çok ii kilo verdim incecik olmuştum Baya bi ince ama a.s
Şu son 1 senedir yine kilo aldım Aynı kiloya çıktım Aslında boyumla orantılı kilomdayım ama ince halimi dha seviyorum :dance: Şimdi bende bantta yürüyüşe ve sirkeli suya fln başladım Dışarıya yrüyüşe çıkamk her zmaan mümkün olmuoyr
arabistanin hangi sehrinde yasadiniz ve kac yil yasadiniz.teras dediniz.bahsettiginiz terasi olan ewlermi.bende cok istiyorum terasli bi ew.ama burda bulmak zor.var ama onlar da 2 +1.ben 3+1 istiyorum.malum cocuklar war.ama bi turlu bulamadik.bakalim insalah buluruz.terasi olmadan balkonsuz ewde yasamak cok sikici.tr de ewlerde hep balkon oldugu icin alismisiz.burda o kawram yok.zaten olsada cikilmaz balkona.ama terasli cok guzel.seneye tasinicaz yeni ewe.insalah terasli olur.:Saruboceq:
CADIARZUkapacino sen kahve malzemesini kısık ateşte kaynatıyor termosa sadece tane heli atıyorsun doğru anladım değilmi
Biz kaynatmıyoruz demleme oluyor
hayir canim tane hel katmiyorum cekilmis hel koyuyorrum tane hel tad vermezki kahveye
kaynatilmasada bilmiyorum ama ilk defa sizden duyuyorum burda hep kaynatilir ben on dakika kaynatiyorum ama burdaki araplar en az yarim saat kaynatiyorlar koyulasmasi icin
slm canım ben lımonu bır hafta ıceyım leyle gıbı oluyorum:bbo:tansyonum dusuk normalde ıyce dusuruyor yanı sureklı kullanamıyorum.sen hangı cayı kullanmıstın kapacınoa.s.
oooo allah yardimcin olsun ah keske biraz zayiflayabilsek carsiya cikasim gelmiyor kiyafetleri gorunce hevesleniyorum valla ben diyafa cayi kullanmistim bide ismini hatirlamiyorum cin cayi yesil kutusu eczaneden almistim siyah sirkede tansiyonunu dusururmu onuda duymustum :1hug:
gecmis olsun diyorum allah yardimcin olsun
insallah biraz dikkat edersen zayifllarsin kosu bandi falan alirsan yap bence hareketsizlikten hep kilolar benim zorlugum atistirmak sikintidan::1no2: allaha sukurler olsun iyiyim ne yapayim hep ayni seyler cok cikmayan birisiyim genellikle evde geciyor gunlerim ev isi falan derken allah nasip ederse bu yaz dusunuyoruz bakalim hayirlisiyla:Saruboceq:
evet canim istanbula gidiyorum ailem orada aydindaki evimizede babam iki yil once satti artik birseyimiz kalmadi sindi sadece hayalimde firsat bulursam gidip gormek istiyorum aslinda gorusuruz:1hug:
bilmiyordum turkiyedeki ismini hosunuza gittimi bu kadar bende turkiyeye goturup aileme yapmak istiyordum cekiniyorum hoslarina gitmez diye biz her hafta sonu persembe cuma mutlaka yaparim ben cok seviyorum ozellikle cikolatayla birlikte cok guzel oluyor
oooo allah yardimcin olsun ah keske biraz zayiflayabilsek carsiya cikasim gelmiyor kiyafetleri gorunce hevesleniyorum valla ben diyafa cayi kullanmistim bide ismini hatirlamiyorum cin cayi yesil kutusu eczaneden almistim siyah sirkede tansiyonunu dusururmu onuda duymustum :1hug:
bende dıyafa ıcıyorum sımdı sırke ve bal dıyorsun herhalde denedım ama tadı cok kotu ıcemedım.aslında benımde abartılı bır kılom yok(boy 1.73--- kılo 73):bbo:ıns verıcem kıloları baska yolu yok:lepi::teytey: