kumsal nerelerdesin canim.goremiyorum seni.insalah iyisindir.bisey sorcam canim sana.riyadda hic yufka satan bi yer varmi.bi bilgin vardir belki.aslinda olacagini sanmam ama belki sen bilirsin
optum:1rolleyes:
asamino cnm ayrica bu adamda ne istersen var/turk peyniri yufka sucuk hazir corba puding zeytin aklina ne gelirse cnm yani.istersen bende numarasi var veririm sana cnm
slm asmıno nasılsın canım.yufkayı bende cok aradım bu memelekette bulamadım gecen sene turk bakkalına getırıyorlardı busene hıc gormedım. ordakı turk bakkallarına bak canım belkı bulabılırsın:teytey:
sagol tatlim.kumsalll arkadas bi yerde warmis soledi bana.bende cook mutlu oldum.burdakiler fazla borek isinden anlamadigi icin bilmiyolar bu tip seyleri.ama bizler bayiliriz walla.insalah bulabilirim.sen nasilsin.cocuklar nasil.gorusmek uzere.benimkiler ancak uyudugunda girebiliyorum nete.:ecrin_bebek:mirmirmirmir
ayyyyyy o kadar mutlu oldumki anlatamam kumsallll.burda istedigim seyleri bulmak cook guzel.bana nosunu verirsen cook sewinirim canim.ayrica seninle gorusmeyi bende cook isterim.esim universitede docent.filistinli kendisi.ama turk sayilir artik.a.s gorusuruz insalah bu arada mesajini almadim.nerden bakiyodum.yeniyim ya cok bilemiyorum canim..burda tanidigin turkler warmi cook yani gun falan yapiyosaniz bende katilabilirim.hoscakal...
slm asmıno nasılsın canım.yufkayı bende cok aradım bu memelekette bulamadım gecen sene turk bakkalına getırıyorlardı busene hıc gormedım. ordakı turk bakkallarına bak canım belkı bulabılırsın:teytey:
slm cnm toptancının adı mahmut tunc.numarası XXXXXXXXX cnm.ben sana numaramı yazım belkı arasın cnm eger sende verırsen numaranı ararım senı cnm.benım numaram XXXXXXXXX.gercı burda tlf nosu vermek yasak ama arabıstanda oldugumuzdan bıse olmaz sanırım.ayrıca sana gelen ozel msjları okumak ıcın yukarıda kontrol panelı varya oraya tıkla ordan bakabılırsın cnm
cnm burda marhaba mrket varya oranin firin bolumunde varmis yani benim gorumcem bikac kere aldim dedi ben hic alamdimda banada tr den gelio turk bakkalinda vakumlusu vardi biara gormustum,bu gelisimdede 3 kilo sardim getirdim yemeye kiyamiorum hala buzlukta sırnaşık şeysırnaşık şey
bide marketlerde var sigara boreki icin onlarda gusel oluo ben seviorum
ben masallah buraya gelınce baya bıkılo alıyorum kızlar sızde alıyormusunuz kılo burda valla bunalıma gırıyorum:))yanıma bır arkadas bulursam feetness salonuna yazılıcam hareketsızlıkten mahvoluyoruz burda.
slm canım marhaba marketı bılıyorum bıbakıyım oraya ozaman.turk bakkalından bende aldım bıara sımdı yok.gercı banada trden yenı geldı 3 kılo hepsını yedım valla cokacimcoooksırnaşık şeysırnaşık şey zaten baya kılo aldım bundansonra yufka felan yemem ama cocuklar ıcın alırım varsa:teytey:
ben masallah buraya gelınce baya bıkılo alıyorum kızlar sızde alıyormusunuz kılo burda valla bunalıma gırıyorum:))yanıma bır arkadas bulursam feetness salonuna yazılıcam hareketsızlıkten mahvoluyoruz burda.
haklisin bende cok aliyorum CADIARZUkilo tr de cok guzel veriyorum burda yiyip hareket etmedigimiz icin kolayca aliyoruz yuruyuse gitmiyormusun hamilerler duvarini oraya cok kisiler orda yuruyus yapiyorlar
bende aliorum her geldigimdecok pahali diolar bildigin biyer varmiki cnm ..buarada duvar onumde ama yurucek adam yok:bbo:
sorma eylul.bende kilo aldim burda.hep evdeyiz.ye ic otur.harekette yok.ama ben kosu bandi aldirdim esime.aslinda duzenli yurursen supeer bisey.ama cocuklardan firsat bulmak zor.ancak sabah erken saatlerde olabilir.yani ama yine de ise yariyor.ben de biraz da gobus var.onun icin alet alcam.mekik cekmek icin.seneye 3 bebisi dusundugum icin.bir an once kilolari vermek lazimkaydirigubbakcemile2
hayır canım gıtmıyorum.bakalım belkıde oraya gıderım bana uyan bıyer bulamazsam.belkı bılırsın sen uzunyıllardır burdasın zayıflama cayı kullanan varmı cevrende:bbo:ben ıyce kafayı bozdum valla kıloyla:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?