Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

canım sadece eşim gelecekti 0raya bizim gelmemeiz mümkün diil.yok üzülmedim.hayırlısı tabi.

hayırlısı olsun nanacım sızın ıcın ıns bır yol bulursunuz buraya gelmek ıcın .bende yardımcı olabılırsem burdan olurum.esımede soylerım eger uygun bısey bulunursa haber verırım kıb.a.s.

Sevgili arkadaşlarım ben Arabistan'da değilim,İstanbul'dayım ama, 4 kez bulundum ruhumu temizleyen topraklarda.Hepinize İstanbul'dan mis gibi memleket kokusu ,sevgisi gönderiyorum.

Sevgili arkadaşlarım ben Arabistan'da değilim,İstanbul'dayım ama, 4 kez bulundum ruhumu temizleyen topraklarda.Hepinize İstanbul'dan mis gibi memleket kokusu ,sevgisi gönderiyorum.

merhaba kaswa bende aslında ızmıtlıyım. bızde sana sevgıler gonderıyoruz cıddedena.s.

Ben İstanbul'da doğdum,büyüdüm.Ama aslen Adapazarlıyız.Yani senle de hemşo sayılırız.Ben bu akşam izmit'e gideceğim senin içinde içime havasını çekerim.

Ben İstanbul'da doğdum,büyüdüm.Ama aslen Adapazarlıyız.Yani senle de hemşo sayılırız.Ben bu akşam izmit'e gideceğim senin içinde içime havasını çekerim.

bol bol cek canım ızmıtın havasını:1hug:ızmıtı cok sevıyorum hemso valla nedendır bılmıyorum baska sehırlerden gelıpte yerlesenlerde kopamıyor ızmıtten.yalnız adapazarına bır kere gıttım pek bılmıyorum:teytey:

Ya Cidde de iken görüştüğümüz Adapazarlı çerkez Ciddeye gelin gelmiş bi abla vardı
O zaman küçük kızı vardı şiimdi genç kız olmuştur Beyza
Şimdi buralarda fln karşılaşıversek onunla
Şimdi siz Adapazarından bahsedince yazmak istedim Hep aklıma gelirler Ama iletişimimiz koptu maalesef

Ya Cidde de iken görüştüğümüz Adapazarlı çerkez Ciddeye gelin gelmiş bi abla vardı
O zaman küçük kızı vardı şiimdi genç kız olmuştur Beyza
Şimdi buralarda fln karşılaşıversek onunla
Şimdi siz Adapazarından bahsedince yazmak istedim Hep aklıma gelirler Ama iletişimimiz koptu maalesef

slm cevahırx sızın ailenızden kımse var mı arabıstanda suan.

attachment.php
cevahırx senın ıcın cıddeden

Eklentiler

• $01052008192.jpg
    $01052008192.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 285
Ooooo fıskiyeee
Ne çok gittik oraya Ne çok akşam yemekleri yedik manzarası eşliğinde
Tam 12 de kapanırdı
Tşkr ederim hatıralarımı canlandırdın

Var canım Babam hala orda Şuan annemde orda gerçi Ama o giriş çıkış için gidip geliyor
Ama artık Medinede oturuyorlar

anladım canım.bızde sızın gıbı olucaz yakında bende seneye donmeyı dusunuyorum ama gırıs cıkıs yapıcam yıne.

Ooooo fıskiyeee
Ne çok gittik oraya Ne çok akşam yemekleri yedik manzarası eşliğinde
Tam 12 de kapanırdı
Tşkr ederim hatıralarımı canlandırdın

bızım turklerın hepsı hala oralarda pıknık yapar ben dahıl bırde meshur satı var belkı bılırsın suan baya degıstı gercı ben ılk geldıgımde hıc sevmezdım orayı sımdı ıse cocuklar ıcn gıdıyorum

bızım turklerın hepsı hala oralarda pıknık yapar ben dahıl bırde meshur satı var belkı bılırsın suan baya degıstı gercı ben ılk geldıgımde hıc sevmezdım orayı sımdı ıse cocuklar ıcn gıdıyorum

Aaa yok bilmiyorum o dediğin yeri
Belki benden sonradır oralar
Ben 7 senedir gitmiyorum
Ama evet Cidde de Mekke de Medine de çok değşimler var
Annem bile he rsene gidişinde bi değişikle karşılaşıyor a.s

oyle yapıcam .oglum suan 4 gıdıyor besıncı sınıfıda burda okusun dıyorum sonra donucem .egıtım ıyı degıl malesef burda cocuklar ıcın mecburı yanı.

cevahırx arasıra ugra busayfaya canım gorusuruz kendıne ıyı bak ıyıgeceler.

merhabalar bende geldimevlendigimden beri15 yildir burda taifte yasiyorum

Gitmiştim Taife de çok güzel yeşillikli bi yer
Orda bi arap tanıdıkların misafiri olmuştuk Darienin birini bize tahsisi etmişlerdi Orda kalmıştık
Çok unutkanım yaa ayrıntıları hatırlayamıyorum:uhm:
Hele yol dağı tırmanırken ki puslu manzara çok güzeldi
Ama dönüşte dağlardan iner inmaz arabanın camlarını kapamak zorunda kalmıştık
Çünkü artık dışardan sıcak üflemeye başlamıştıkafamçokkarıştı

X