İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen

bende eve girip çıkarıp atanlardanımya hiç sevmiyorum sütyeni.Benim göğüs bedenimde büyük bulmak şöyle güzel bişey hep zorlanırım.destekli sütyen giyncede oluyorlar nerdeyse 2 katı.şimdi gerçi çok güzel sütyenler çıkarmışlar büyük göğüsler için ama çoğu pahalı.

Şurada meme uçlarını savunmak zorunda kalacağım aklıma gelmezdi ama bazı tepkileri çok abartılı buldum ben. (Meme uçlarını saklamanın tek yolu sutyen degil yaşasın nipple pad. Ama onu yazdım zaten önceki yorumumda)

Estetik olarak görüntüyü beğenmeyen ya da rahat edemeyen arkadaşlar olabilir, normaldir. Bakın size konusunda bile kimse aynı fikirde değil kimi büyüğe vaayyy çok seksi diyo, kimi o ne ya inek gibi diyo.

Ama yerin dibine girmek, utançtan ölmek, iğrenmek nereden çıktı ki. Yani hepimizde var hanımlar birbirimizi kandırmayalım

Bende silikon taktıranlari anlayamayanlardanım

Ben de anlamiyorum.
Bir çeşit takıntı oldugunu düşünüyorum.
Halbuki büyük gögüs tam bir sağlık sorunu.

Genelleme yapmayın bence, nasıl ki koca memeliler psikolojik olarak kötü hissediyorlarsa, küçük memeliler de aynı şekilde etkileniyor.

bunlar doutzen ve candice
vs melekleri
bunların memelere baktıkça büyük gögsün güzellik kriteri olmaıdğını düşünüyorum
Bence güzel görünmüyor ya..
benimki 80 b
bana yetiyor
E daha ne olsun.. B cup en normal bebe büyüklüğü bence..

onların yanında asıl bunlara daha çok bayılıyorlar
Bu kadının protezleri çok kötü, memesi olduğu halde bir de üstüne protez takılınca çok kötü bir görüntü oluşmuş.

dediğim kadın kazak giymişti beyaz kazak
ayrıca bakımlı biri de değildi yani
çekici değil itici duruyordu hem sarkık hem ucu belli :S
kesinlikle haklısın

ben bi ölçeyim kendimi :))

İlk sayfalardan birinde verdiğim bir tablo var. Göğüs altından ölç tabloda karşılığına bak bu beden ölçün. Tam göğüs üzerinden ölç tabloda karşılığına bak, bu da cup ölçün. Sonra git istediğin markaya bedenini ve cup ölçünü söyle istediğin sütyeni al.

tikkacım bencede güzel değiller ama kızlar güzel olduğundan
mesela aynı kızı su halde görünce

ilginç değil mi yani bence sütyenle çok kücük olmayan ama düzgün bir gögüs çekici durabilir
inek memesi gibi olanlar çok itici bence.
kate upton gibi mesela
varoş duruyor böyle memeler
eğer bunlar seksi olsa sokakta milyonlarca koca memeli abla teyze de sevilmeli
bütünen güzellik önemli

85 sırt ölçüsünü temsil eder. Yanındaki harfler ise gögüs büyüklüğünüzü.

Yani bi kadın atıyorum 70D giyiyorsa bu onun zayıf, sırtı dar, göğüsleri büyük bi kadın oldugu anlamına gelir. Ya da 90A giyiyorsa bu kilolu, sırtı geniş ancak küçük gögüslü bi kadındır.

in vino veritas nın attıgı tabloya bi bakın isterseniz.

valla ben iğreniyorum kandırmak ne alaka yani
midem kalkıyor aynen kadının resmen ortada meme uçları ile dolanması bana her yönden iğrenc geliyor

85 dediğiniz şey sırt ölçünüz, zayıfsanız 75-80 denemelisiniz. Göğüslerinizin büyüklüğüne göre de B cup ya da C cup almalısınız.

Ölçünce 80 e çıkıyor nefret ediyorum ya hamallık resmen

kolla bacakla aynı demek
o zaman üstsüz gezsin herkes ya
sırf eleştirmek için kendiniz dahil inanmadığınız birşeyi savunmayın
iğtenc evet erkeklerin gözüne meme uçlarını sokmak her yönden iğrenc
kaka yapsa daha masum
kadınlığımdan utanmamak meme açmakla mı oluyor allah aşkına ya komiksiniz

neden böyle birşey yapılıyor ki amacı merak ediyorum
eğer rahatlıksa
meme ucuı belli biri ne manada rahat
o zaman çıplak gezsin daha az tiksinirim gerçekten
hele yanımda bir erkek varken öyle briini görmek insanı utandıyor
ki o kadın hala umursamıyorsa
böyle bir dünyada böyle bir devirde
hiç lafım yok
uzaytmaya gerek yok siz isyediğiniz gibi takılırsınız ama ben sizi görünce yanımdaki kimsenin görmesini tahrik etmesine de izin veremem

evde sütyen takmayı hiç sevmiyorumda
göğsüm büyük olsun küçük olsun dışarıda sütyensiz dolaşamam
bir ara ünlü mankenler falan sütyen takmazdı öyle saçma bir moda uydurmuşlardı kendilerince hiç hoş değil çıplak gez daha iyi

80 d beden giyen (yani 98 beden ölçüsüne sahip) bir kadın olarak, büyük göğüslerimin "varoş" durduğunu öğrenmiş oldum sayenizde.
aydınlandım.
çok teşekkür ediyorum.
teşekkürler kadınlar kulübü.

bunca yıldır giydiğim kıyafetlerin seksi durmasını, kadınsı havamı, uzun boylu olmamı, dümdüz bir elbise de giysem kıvrımlı olmayı seviyordum. erkekler (ve kadınlar tabii) dünyasında büyük göğüslü ve çekici bir imajım olmasını seviyordum. kıskanç ve memesi olmayan (75 beden giyiyor ve aynı yaştayız) kuzenimin "ayy ben olsam küçültürüm" (ki ailesinden utanmasa silikon taktırır, haset) demesine gülüp geçiyordum.

ve şimdi ben... ben yaşar usta.... asdfghjklş
öğrendim ki allah vergisi göğüslerim varoşmuş.
varoş göğüs de nasıl oluyorsa.
varoşa kurban olun siz.

Dun bi kabile belgeseli özledim kadınların göğüsleri bellerine gelmiş artik iyy bende kendimi bildim bileli büyük ve biraz sarkık neyseki adam dert etmiyor yada ben oylemi saniyorum

valla ben iğreniyorum kandırmak ne alaka yani
midem kalkıyor aynen kadının resmen ortada meme uçları ile dolanması bana her yönden iğrenc geliyor
İğrenç, mide bulantısı aşağılayıcı kelimeler bana göre. Her kadında hatta her insanda, malum erkeklerde de var, bulunan bi organ için böyle sert ifadelere ne gerek var ki. Madem bu kadar iğrençler kesip atalım o zaman.

Sizinle ortak zevkleri paylaşmayan insanlar için bu kelimeleri tercih etmenize anlam veremedim. Ben kullanmam mesela. Yoksa benim de çirkin bulduğum bin tane şey var. Selülitli kalın bacaklara giyilen file çorap mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…