- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
-
- Konu Sahibi Benanneyiim
Yaw biz nasıl farklı tipler beğeniyorsak onlar da farklı göğüs tipleri beğenebiliyor. Hepsi büyük sever ya da hepsi küçük sever demek her kadın sakallı erkek sever demekle aynı şey.
Benim de çevremde büyük meme aşığı pek erkek yok.
Bende silikon taktıranlari anlayamayanlardanım
Ben de anlamiyorum.
Bir çeşit takıntı oldugunu düşünüyorum.
Halbuki büyük gögüs tam bir sağlık sorunu.
Bence güzel görünmüyor ya..bunlar doutzen ve candice
vs melekleri
bunların memelere baktıkça büyük gögsün güzellik kriteri olmaıdğını düşünüyorum
E daha ne olsun.. B cup en normal bebe büyüklüğü bence..benimki 80 b
bana yetiyor
Bu kadının protezleri çok kötü, memesi olduğu halde bir de üstüne protez takılınca çok kötü bir görüntü oluşmuş.
onların yanında asıl bunlara daha çok bayılıyorlar
dediğim kadın kazak giymişti beyaz kazakAslında mesele hangi kıyafetlerde giyilip giyinmediği. Mesela kimi abiyelerde giymemek gerekiyor. Toparlayıcı bantlar oluyor, bir de ucunu bantla kaplıyorsun. Sütyen giymiş gibi duruyorsun. Ya da yukarıda örneğini paylaştığım türde giysilerde de hiç belli olmuyor. Ama üste yapışanlarda kötü durabiliyor. En güzeli dediğim gibi yarım atlet. Hem sütyen gibi sıkmıyor hem de topluyor, ucunu belli etmiyor, sarkık da durmuyor. Ben sürekli yarım atlet kullanıyorum, herkese tavsiye ederim.
ben bi ölçeyim kendimi :))Kızlar verdiğiniz ölçüler hep beden ölçüleri. Göğüs ölçüsünü cup belirtir. Yani 100 beden kullanan birinin bedeni geniştir, göğüsleri küçücük olabilir.
Eki Görüntüle 1454686
Bu talodan bedeninizi ve cup ölçünüzü öğrenebilirsiniz.
İlk sayfalardan birinde verdiğim bir tablo var. Göğüs altından ölç tabloda karşılığına bak bu beden ölçün. Tam göğüs üzerinden ölç tabloda karşılığına bak, bu da cup ölçün. Sonra git istediğin markaya bedenini ve cup ölçünü söyle istediğin sütyeni al.bir aydinlabma yasitorum su anda. kizlar benim ustum xs ama sutyende 85 kullaniyorum. arkasi hep bol geliyor bunlarin farklisi da mi var benim ne kullanmam lazim. hep orkidenin straplez 85ini kullanitim ben bu zamana kadar da hic bir satici sunu alin bu daha iyi okur size demedi namissizlar
Genelleme yapmayın bence, nasıl ki koca memeliler psikolojik olarak kötü hissediyorlarsa, küçük memeliler de aynı şekilde etkileniyor.
Bence güzel görünmüyor ya..
E daha ne olsun.. B cup en normal bebe büyüklüğü bence..
Bu kadının protezleri çok kötü, memesi olduğu halde bir de üstüne protez takılınca çok kötü bir görüntü oluşmuş.
85 sırt ölçüsünü temsil eder. Yanındaki harfler ise gögüs büyüklüğünüzü.bir aydinlabma yasitorum su anda. kizlar benim ustum xs ama sutyende 85 kullaniyorum. arkasi hep bol geliyor bunlarin farklisi da mi var benim ne kullanmam lazim. hep orkidenin straplez 85ini kullanitim ben bu zamana kadar da hic bir satici sunu alin bu daha iyi okur size demedi namissizlar
valla ben iğreniyorum kandırmak ne alaka yaniŞurada meme uçlarını savunmak zorunda kalacağım aklıma gelmezdi ama bazı tepkileri çok abartılı buldum ben.(Meme uçlarını saklamanın tek yolu sutyen degil yaşasın nipple pad. Ama onu yazdım zaten önceki yorumumda)
Estetik olarak görüntüyü beğenmeyen ya da rahat edemeyen arkadaşlar olabilir, normaldir. Bakın size konusunda bile kimse aynı fikirde değil kimi büyüğe vaayyy çok seksi diyo, kimi o ne ya inek gibi diyo.
Ama yerin dibine girmek, utançtan ölmek, iğrenmek nereden çıktı ki. Yani hepimizde var hanımlar birbirimizi kandırmayalım
bir aydinlabma yasitorum su anda. kizlar benim ustum xs ama sutyende 85 kullaniyorum. arkasi hep bol geliyor bunlarin farklisi da mi var benim ne kullanmam lazim. hep orkidenin straplez 85ini kullanitim ben bu zamana kadar da hic bir satici sunu alin bu daha iyi okur size demedi namissizlar
Ölçünce 80 e çıkıyor nefret ediyorum ya hamallık resmenİlk sayfalardan birinde verdiğim bir tablo var. Göğüs altından ölç tabloda karşılığına bak bu beden ölçün. Tam göğüs üzerinden ölç tabloda karşılığına bak, bu da cup ölçün. Sonra git istediğin markaya bedenini ve cup ölçünü söyle istediğin sütyeni al.
meme ucu da el kol gibi bir vücut parçası aslında
cinsel organ da değil
nesinden utanıyorsunuz?
bir de neden iğrenç olsun ki meme ucu?
kaka mı, çiş mi, kusmuk mu sanki... kadını kadın yapan bir şey...
kadınlığınızdan utanmaya bu kadar alışmayın
Nasıl yani, ölç söyle bakayım bana cm olarak. Göğüs altı ve göğüs üstünden.Ölçünce 80 e çıkıyor nefret ediyorum ya hamallık resmen
tikkacım bencede güzel değiller ama kızlar güzel olduğundan
mesela aynı kızı su halde görünce
ilginç değil mi yani bence sütyenle çok kücük olmayan ama düzgün bir gögüs çekici durabilir
inek memesi gibi olanlar çok itici bence.
kate upton gibi mesela
varoş duruyor böyle memeler
eğer bunlar seksi olsa sokakta milyonlarca koca memeli abla teyze de sevilmeli
bütünen güzellik önemli
İğrenç, mide bulantısı aşağılayıcı kelimeler bana göre. Her kadında hatta her insanda, malum erkeklerde de var, bulunan bi organ için böyle sert ifadelere ne gerek var ki. Madem bu kadar iğrençler kesip atalım o zaman.valla ben iğreniyorum kandırmak ne alaka yani
midem kalkıyor aynen kadının resmen ortada meme uçları ile dolanması bana her yönden iğrenc geliyor