İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen

Küçük göğüslü hatunlar pazardan 5 liraya super sutyenler kullanabilirken en aşağı aldığım sutyen 25 lira bu haksızlık yaaaa

Küçük göğüslü hatunlar pazardan 5 liraya super sutyenler kullanabilirken en aşağı aldığım sutyen 25 lira bu haksızlık yaaaa
Evettt bu dert işteee. Bir de her sütyn olmuyor. Bedenim küçük ama göğüslerim büyük. Arka tarafı geniş geliyor ya. Pahalı sütyenler almak zorunda kalıyorum. Kendimi bildim bileli en pahalı eşyalarım sütyenlerim oldu. Sarkmalarını da istemiyorum. Evde bile sütyen kullanıyorum bu yüzden. Benim bir parçam oldu artık.

Benim de yazın bazen sütyensiz çıktığım oluyor. Böyle bol, tiril tiril askılıların, ya da böyle askılı göğsü oturan göğüsün altında genişleyen elbiselerin, üstlerin altına giymem. Meme ucum belli değil zaten benim. Özel bantlar var zaten belli olmaması için.
Şunun gibi kıyafetlerden bahsediyorum:

Yarım atlet giyiyorum bazen sütyen yerine, evde çıkarıyorum sütyeni bazen özellikle yazları. Rahat oluyor.

Ya bir şey soracağı hiç büyük kilo kaybın, ya da alımın oldu mu? Benimkiler sarkma emaresi gösteriyor da. Sanki eskiden daha dik ve sıkı idiler.

Ya bir şey soracağı hiç büyük kilo kaybın, ya da alımın oldu mu? Benimkiler sarkma emaresi gösteriyor da. Sanki eskiden daha dik ve sıkı idiler.
Evet oldu. Göğüs sıkılaştırıcı egzersizler toparlıyor. göğüs kendini biraz toparlıyor zaman geçtikçe. Egzersiz yaparsan hem zayıf olursun hem dik ve büyük göğüslerin olabilir. Sarkmaları özgüveni zedeliyor yoksa. Hele bikini giyerken off. Yaz geliyor ya o bakımdan..

Küçülttüreceksen sonra yaptır, çünkü çocuktan sonra memenin şekli bozuluyor, sarkıyor. Hazır küçültmüşken kaldırıp şeklini de düzeltirler. Bir de küçülten akrabamdan duyduğum süt kanallarına zarar veriyormuş.

Sütyensiz dışarı çıkan bayanların meme uçlarının belli olduğunu yada göğüslerinin langırlangır sallandığını görünce midem bulanıyo açıkçası

Yok ben şu an 36 bedenim, hep zayıf oldum hayatım boyunca. Eskiden çok çok zayıftım 34 beden falan. Sonra depresyona girince kendimi yemeğe verdim. İlk başlarda çok güzeldi, kilo alıyordum etrafımdan iltifatlar alıyordum. Ama sonra işin dozu kaçtı ömrüm boyunca ilk defa balık etli biri oldum. Neyse sonra kilolar bir şey yapmadığım halde kendiliğinden gitti yavaş yavaş. Şimdi hala boyutuna göre dik sayılırlar, etrafımdaki kadınlara bakınca. Kimse sorsam saçmala diyorlar ama bilemiyorum eskisi gibi değiller sanki. Egzersiz yapıyordum da şu sıralar yalnızca haftada 1-2 gün koşuyla yetiniyorum.
Ne çok meme muhabbeti yaptım ya hu.

Ben sutyensiz çıkamam dışarı
Ama eve girdi mi de sutyenle duramıyorum

Yorumları okuyunca şükrettim göğüslerimin büyük olmadığına

bu sütyeni icat edenin eve girince ilk işim çıkarıp atmak keşke dışardada özgür olabilsem

öhh bu ne ya bu kadından nefret ederim resmen inek memeli
benim tanıdığım erkekler bayılmıyor buna allaha şükür
Bu kadın çok bayağı görünüşlü ya. Güzel kadın Irina Shayktır, Miranda Kerrdir bence. Bu kadın erotik film yıldızı gibi.
Erkekler için daha çok fantezi ögesi. Kimle evlenirdin diye sorsalar birçoğu Mirandayı da, Candice'i de, Irinayı da bu kadına tercih ederler bence.

Ne tuhaf varlıklarız ya :)
Büyük göğüslüler küçük olsa diyor, küçük göğüslüler büyüklere özeniyor :)
Şükredin hatunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…