- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 39
-
- Konu Sahibi Benanneyiim
Evettt bu dert işteee. Bir de her sütyn olmuyor. Bedenim küçük ama göğüslerim büyük. Arka tarafı geniş geliyor ya. Pahalı sütyenler almak zorunda kalıyorum. Kendimi bildim bileli en pahalı eşyalarım sütyenlerim oldu. Sarkmalarını da istemiyorum. Evde bile sütyen kullanıyorum bu yüzden. Benim bir parçam oldu artık.Küçük göğüslü hatunlar pazardan 5 liraya super sutyenler kullanabilirken en aşağı aldığım sutyen 25 lira bu haksızlık yaaaa
Ya bir şey soracağı hiç büyük kilo kaybın, ya da alımın oldu mu? Benimkiler sarkma emaresi gösteriyor da. Sanki eskiden daha dik ve sıkı idiler.Evettt bu dert işteee. Bir de her sütyn olmuyor. Bedenim küçük ama göğüslerim büyük. Arka tarafı geniş geliyor ya. Pahalı sütyenler almak zorunda kalıyorum. Kendimi bildim bileli en pahalı eşyalarım sütyenlerim oldu. Sarkmalarını da istemiyorum. Evde bile sütyen kullanıyorum bu yüzden. Benim bir parçam oldu artık.
niye erkekler öyle düşünmese bunlara bayılmaz kızsen öyle düşünüyorsun bende öyle düşünüyorum ama erkeklerin öyle düşündüğünü pek sanmıyorum nedense
niye erkekler öyle düşünmese bunlara bayılmaz kız
Evet oldu. Göğüs sıkılaştırıcı egzersizler toparlıyor. göğüs kendini biraz toparlıyor zaman geçtikçe. Egzersiz yaparsan hem zayıf olursun hem dik ve büyük göğüslerin olabilir. Sarkmaları özgüveni zedeliyor yoksa. Hele bikini giyerken off. Yaz geliyor ya o bakımdan..Ya bir şey soracağı hiç büyük kilo kaybın, ya da alımın oldu mu? Benimkiler sarkma emaresi gösteriyor da. Sanki eskiden daha dik ve sıkı idiler.
Küçülttüreceksen sonra yaptır, çünkü çocuktan sonra memenin şekli bozuluyor, sarkıyor. Hazır küçültmüşken kaldırıp şeklini de düzeltirler. Bir de küçülten akrabamdan duyduğum süt kanallarına zarar veriyormuş.Bazen rüyalarimda ameliyat oluyorum, o derece mutsuzum,uyandigimda kocaman gögüslerimi görünce aglama hissi geliyor. Yillardir bedenimde tek sevemedigim sey gögüslerim. Mutlaka ameliyat olacagim ama bu yaz evleniyorum yasim 24, cocuktan önce mi sonra mi karar veremiyorum.
onların yanında asıl bunlara daha çok bayılıyorlar
Yok ben şu an 36 bedenim, hep zayıf oldum hayatım boyunca. Eskiden çok çok zayıftım 34 beden falan. Sonra depresyona girince kendimi yemeğe verdim. İlk başlarda çok güzeldi, kilo alıyordum etrafımdan iltifatlar alıyordum. Ama sonra işin dozu kaçtı ömrüm boyunca ilk defa balık etli biri oldum.Evet oldu. Göğüs sıkılaştırıcı egzersizler toparlıyor. göğüs kendini biraz toparlıyor zaman geçtikçe. Egzersiz yaparsan hem zayıf olursun hem dik ve büyük göğüslerin olabilir. Sarkmaları özgüveni zedeliyor yoksa. Hele bikini giyerken off. Yaz geliyor ya o bakımdan..
öhh bu ne yabu kadından nefret ederim resmen inek memeli
benim tanıdığım erkekler bayılmıyor buna allaha şükür
Bu kadın çok bayağı görünüşlü ya. Güzel kadın Irina Shayktır, Miranda Kerrdir bence. Bu kadın erotik film yıldızı gibi.öhh bu ne yabu kadından nefret ederim resmen inek memeli
benim tanıdığım erkekler bayılmıyor buna allaha şükür