- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi Benanneyiim
bayağı kötü bir görüntü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin ol pişman olurdun, hele bir yaşın ilerlesin çocuk yap, emzir. Memelerin dizlerine değiyor. Benim en büyük korkum.Keske benimde kocaman goguslerimm olsaa benimkiler orta ama kocaman olsun isterdim herkesin derdi baska tabii.
bilmemki benim gördüklerim modern türk erkeklerden demeksen avrupada da mı yaşıyorsun canım genelde türk erkekleri böyle şeylere bayılırda
demek ki yada sana öyle söylüyor içten içe bu hatuna içi gidiyorbilmemki benim gördüklerim modern türk erkeklerden demek
Görünüş kötü artı uçlarının biri aşağı da biri yukarıda
bayağı kötü bir görüntü
bencedeBu kadın çok bayağı görünüşlü ya. Güzel kadın Irina Shayktır, Miranda Kerrdir bence. Bu kadın erotik film yıldızı gibi.
Erkekler için daha çok fantezi ögesi. Kimle evlenirdin diye sorsalar birçoğu Mirandayı da, Candice'i de, Irinayı da bu kadına tercih ederler bence.
sanmam candice i daha çok beğeniyordemek ki yada sana öyle söylüyor içten içe bu hatuna içi gidiyor
Göğüsten iğrenen, midesi bulanan ne çok hatun varmış yaw.
Yaw biz nasıl farklı tipler beğeniyorsak onlar da farklı göğüs tipleri beğenebiliyor. Hepsi büyük sever ya da hepsi küçük sever demek her kadın sakallı erkek sever demekle aynı şey.demek ki yada sana öyle söylüyor içten içe bu hatuna içi gidiyor
Yok themis kimi erkekler ince uzun, atletik kadın sever. Kimi erkekler kıvrımlı kadın sever. Bak mesela modellerin %95'i küçük göğüslüdür. İnce uzun bir vücut, upuzun bacaklar... Ufak sıkı bir meme ve popo. Ama erkekler bayılır modellere.demek ki yada sana öyle söylüyor içten içe bu hatuna içi gidiyor
Ama bu kişinin kendi tercihidir, bakılmasını umursamıyor olabilir. İğrenç demek bize düşer mi? Kime göre, neye göre iğrenç?sana söyle diyeyim sephora
bir gün iş icabı işletmeleri dolaşıyoruz kadın karşımda kazakla duruyor iki meme ucu resmen gözüme batuyor kadında coool ötesi
gögüsleride büyük değil yani
resmen yerin dibine ben giriyorum
erkekler buna bakmaz mı şimdi
iğrenc bence kadının böyle sergilemesi
kesinlikle iğrenc duruyor
hele bazı bayanların meme uçları ortada dolaşıyor ben utanıyorum :S
Aslında mesele hangi kıyafetlerde giyilip giyinmediği. Mesela kimi abiyelerde giymemek gerekiyor. Toparlayıcı bantlar oluyor, bir de ucunu bantla kaplıyorsun. Sütyen giymiş gibi duruyorsun. Ya da yukarıda örneğini paylaştığım türde giysilerde de hiç belli olmuyor. Ama üste yapışanlarda kötü durabiliyor. En güzeli dediğim gibi yarım atlet. Hem sütyen gibi sıkmıyor hem de topluyor, ucunu belli etmiyor, sarkık da durmuyor. Ben sürekli yarım atlet kullanıyorum, herkese tavsiye ederim.sana söyle diyeyim sephora
bir gün iş icabı işletmeleri dolaşıyoruz kadın karşımda kazakla duruyor iki meme ucu resmen gözüme batuyor kadında coool ötesi
gögüsleride büyük değil yani
resmen yerin dibine ben giriyorum
erkekler buna bakmaz mı şimdi
iğrenc bence kadının böyle sergilemesi
göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşündünüz mü hiç? eğer düşünürseniz size kendi tecrübelerimi anlatabilirim.