İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen

Bazen rüyalarimda ameliyat oluyorum, o derece mutsuzum,uyandigimda kocaman gögüslerimi görünce aglama hissi geliyor. Yillardir bedenimde tek sevemedigim sey gögüslerim. Mutlaka ameliyat olacagim ama bu yaz evleniyorum yasim 24, cocuktan önce mi sonra mi karar veremiyorum.

ben de sutyen giymem hic sevmem 75 beden takiyorum cunku emzirmeme ragmen onun yerine yarim atlet giyiyorum kapali oldugum icin şal imi tada esarbimi onume uzatiyorum rahat oluyor zaten zayif oldugum icin hersey ustume bol oluyor ben de suyenli rahat olamiyorum :)

Bu arada en sinir oldugum sey de, ameliyat olma istegimden bahsedince gelen 'Aaaaa sakin! Manyak misin sen? Ne güzel iste sakin kücültme!!' gibi tepkiler :KK43:

Sutyensiz dışarı çıkılmasına şaşıran arkadaşlar olmuş. Nipple pad deniyor yanlış hatırlamıyorsam, göğüs ucuna kendiliğinden yapışan küçük silikon kuplar var. Pet şişe kapağı kadar ufacık bi şey.

Eğer aşırı büyük göğüslere sahip değilseniz onlardan edinip çok rahat bi şekilde sutyensiz dışarı çıkabilirsiniz, sutyen takıp takmadığınızı kimse fark etmiyor. Özellikle uygun kıyafetle çok büyük rahatlık.

Konu sahibesi size gelince küçültme ameliyatı bence de sizin için iyi bi seçenek olabilir. Görüntüsünü geçtim ileride bel fıtığı gibi ciddi sorunlara neden olabilir.

http://onedio.com/haber/sutyen-takmadiginiz-bir-gun-yasamaniz-muhtemel-16-tecrube-409609

http://onedio.com/haber/sadece-buyuk-goguslu-kadinlarin-anlayacagi-lanetlik-17-sorun-364292

Meraba kızlar,
Bende bu sorunların aynılarını yaşıyorum eminim sizlerde de vardır bu tarz problemler siz ne düşünüyorsunuz?
Büyük göğüsün elbette avantajları var lakin ben dezavantajının daha çok olduğunu düşünüyorum
Liseden beri büyük göğüsten rahatsızım lisede sütyenim 80D bedendi o kadar büyüktü yani :KK43:
Küçük veya orta göğüslü bayanlar her tür sütyeni takabilecekleri halde büyük göğüslüler askıları sağlam ve göğüslerini kaldırabilecek kısıtlı sayıda sütyeni bulmak zorundadır
Küçük göğüslüler yazlık kıyafetlerle askısız sütyeni rahatlıkla kullanabilirken büyük göğüslüler için straples sütyen bir rüyadır
Sporcu sütyeni takmadan spor yapmak imkansızdır neredeyse
Dar bir bluz giydiğinizde tamamen göğüsten oluştuğunuzu hissedersiniz
Evde sütyeninizi çıkarınca bile rahatsız eder kocaman göğüsleriniz
Ufak bir dekolte bile büyük göğüslerle kocaman bir dekolte haline gelir
Büyük göğüslerin sarkmasından ve ağrılardan bahsetmiyorum bile
İkinci bir konuda sütyensiz dışarıya çıkamamak
Büyük göğüslü bir bayanın sütyen takmaması elbette garip olur ama orta göğüslü bayanlar sütyen takmayınca adete yiyecekmiş gibi bakılıyortacize uğruyor bu toplum sı
Keske benimde kocaman goguslerimm olsaa :KK42::KK42::KK42:benimkiler orta ama kocaman olsun isterdim :KK73:herkesin derdi baska tabii.

Sutyensiz dışarı çıkılmasına şaşıran arkadaşlar olmuş. Nipple pad deniyor yanlış hatırlamıyorsam, göğüs ucuna kendiliğinden yapışan küçük silikon kuplar var. Pet şişe kapağı kadar ufacık bi şey.

Eğer aşırı büyük göğüslere sahip değilseniz onlardan edinip çok rahat bi şekilde sutyensiz dışarı çıkabilirsiniz, sutyen takıp takmadığınızı kimse fark etmiyor. Özellikle uygun kıyafetle çok büyük rahatlık.

Konu sahibesi size gelince küçültme ameliyatı bence de sizin için iyi bi seçenek olabilir. Görüntüsünü geçtim ileride bel fıtığı gibi ciddi sorunlara neden olabilir.
Ben de yazın bunlardan kullanıyorum. Gayet rahatlar bence, kimse farketmiyor sütyensiz olduğumu. Ama göğüs şekli de önemli bence burda.

Bıktım bende aynı sorunları yaşamaktan
küçültme ameliyatı düşünüyorum uzun süredir eşim izin vermiyor
yazın üçgen bikini giyip dikkat çekmemek istiyorum artık sahilde bütün kadın ların bakması inanılmaz rahatsız ediyor
spor yaparken bile zorlaniyorum :KK43:

Benim göğüslerim de büyük. Ben memnunum ya :KK70: Güzel oluyor özellikle eşler için :p Henüz çocuk yok hiç sarkma yok. Boyun fıtığı ağrı gibi rahatsızlıklar yapmıyor. Nedeni çok sağlam ve kavrayıcı sütyen kullanmam olabilir. Denizde biraz sorun oluyor erkekler yiyecek gibi bakıyor. Bir de eşim bikini giymemi istemiyor. Mayoya talim gibi görünüyor..

80'e büyük mü diyorsunuz :KK53:
Ahhh ahh bedenime olan gömleği göğüslerim yüzünden bi beden büyük alırım düğmeler patlıyor çünkü :KK53:
Liseden beri büyükler sağolsunlar,ha küçük olmasını istemezdim ama bir nebze olsun küçük olsalardı diyorum bazen.
Kıyafetlerde çok zorlanıyorum :cry:

Ben 15 yaşımdan beri ne evde nede sokakta sütyensiz dolaşamam
göğüslerim öyle büyükte değil hani çıplakmışım gibi hissederim
çıkanlar nasıl çıkıyor göğüs uçlarınız belli olmuyor mu:KK57:

Kızlar verdiğiniz ölçüler hep beden ölçüleri. Göğüs ölçüsünü cup belirtir. Yani 100 beden kullanan birinin bedeni geniştir, göğüsleri küçücük olabilir.

image.jpg

Bu talodan bedeninizi ve cup ölçünüzü öğrenebilirsiniz.

X