sütyen koruyucu

masalkilic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
118
Bugün bir mail aldım arkadaşlar.Sütyen koruyucu diye bir şey bulmuşlar.Çamaşırı atmadan önce süzgeçli plastik yapıdaki koruyucu takıyorsunuz.İlk görünüşte hoşuma gitti.12,5tl imiş fiyatı.Daha önce denemiş olan var mı?

ben aldım canım hatta 5 tl ye aldım çok memnunum
daha önce makinede kaç tane sütyenim bozuldu şimdi gönül rahatlığıyla makineye atıyorum hiçbir bozulma falan olmuyor

Cnm nerden aldığını söyler misin bana da?Link vermen gerekiyorsa özel mesaj atabilirsin.Teşekkür ederim şimdiden.

iç çamaşırı mağzalarında 5 tl ye satılıyor internetten de sipariş verilebiliyor arkadaşlar çok kullanışlı birşey

bende sürekli kullanıyorum..çıkarandan Allah razı olsun :)

Bugün itibariyle ben bunu daha önce neden kullanmamışım diye soruyorum kendime

bende daha önceden elde yıkıyodum ama şimdi koruyucunun ıcıne atıyorum şeklı oldugu gıbı kalıyo...

kızlar bende kullandım, sütyenlerim silkonlu genelde, makinadan çıkınca sanki toplu iğne ile deliklemişin gibi tiftitmiş, 2 kez attım böyle oldu, devamlı yıkasam mahvedecek sütyeni elde yıkıyorum yine...ben mi kullanmayı beceremedim anlamadımk

ben bugün aldım ama daha denemedim.makinaya atıyorum bozuluyor bütün styenlerim gitti zaten:95::95:

o plastik koruyucunun kenarları başka kıyafetlere takılır da yırtar diye bende kullanmıyorum.böyle bi sorun yapıyor mu peki?bıktım elde sütyen yıkamaktan... :83:

o plastik koruyucunun kenarları başka kıyafetlere takılır da yırtar diye bende kullanmıyorum.böyle bi sorun yapıyor mu peki?bıktım elde sütyen yıkamaktan... :83:

canım bende kullandım işte o kenarlarımı makinada döndüğü içinmi bilmem sütyenim toplu iğneyle deliklemişin gibi olmuş, 2 kez attım bi daha atmadım elde yıkıom, belkide ben beceremedim...sorunsuz yıkayan var ise nasıl yaptığını yazabilir mi

canım aldığın koruyucu nasıl birşey:44:
benim aldığım top gibi öyle bahsettiğin gibi kenarları falan yok:26:
kaç aydır kullanıyorum ne sütyene ne de başka çamaşırlara bir zararı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…