- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 26
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Heyecan yapmıştım tuhŞimdi baktım yaa meğer sadece e-posta bildirimi alabiliyomuşsun bilemedim pardon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecan yapmıştım tuhŞimdi baktım yaa meğer sadece e-posta bildirimi alabiliyomuşsun bilemedim pardon
Artist ya sevindiydikŞimdi baktım yaa meğer sadece e-posta bildirimi alabiliyomuşsun bilemedim pardon
Ben de destekli kullanıyorum,silikon falan sakın girme operasyonlara.
Ayrıca küçük göğüslü olmaktan da çok memnunum.Sarkmadı,taş gibi maşallah bana
Hem de meme kanseri riski bizlerde çok daha az.Allahım korusun herkesi.
Heyecan yapmıştım tuh
Hadi degisekaynen ya büyük memeli olmak isteyenleri anlamıyorum bi kaç günlüğüne yer değişsekte onlarla, bak bakalım bi daha büyük meme istiyorlar mı. ben daha evlenmedim çocuk emzirmedim ona rağmen şuan sarktılar ya sırf büyük oldukları için :/ çok kötü görünüyo ben de buna çare arıyorum
Hadi degisek
Valla care gogus egsersizleri yapmak o baya diklestiriyo sklastiriyo.
La senzanın sütyenlerini ben sürekli alıyordum artık satılmıyormuymuş. Çok memnun olduğumdan değil modelleri güzeldiKızlar göğüslerimin küçük olması psikolojik olarak beni kötü etkiliyor
fiziksel olarak değişiklik yapma sürecindeyim saçlarımı boyattım kestirdim bugün spora başladım filan gibi..ben şu an penti nin bir sutyen ini kullanıyorum ama istediğim gibi değil la senza çok övülüyor ama o turkiyede yok internet siparişi var mı acaba ve la senza nin şu çok övülen modelinin adı nedir??
Bir de şu su dolgulu olan sutyen ler de var sanırım la senza olmazsa onları deneyeceğim.başka önerisi olan yada bu sutyen leri kullanan varsa yorum bıraksın.
Ve lütfen silikon yaptır demeyin şu an mümkün değil.
1 ay yap bak gorursun kesinlikle etkisini cnm.yapmaya başladım ondan ama daha 1 hafta oldu ne zaman etkisini gösterir acep
Evet hocaya söyledim tesekkurlerLa senzanın sütyenlerini ben sürekli alıyordum artık satılmıyormuymuş. Çok memnun olduğumdan değil modelleri güzeldi
Marks&spancerin rahatlığı daha iyi
Spora başladıysan göğüs çalış erkekler bile güzel meme yapabiliyor
Wowbrami kullanıyorsun pentiden yoksa wow straplezmi yanlış bedeni aliyorsundur büyük ihtimalle çünkü wowbra çift destekli . Zayifmisin kilolumu bana yaz ben sana ortalama söyleyeyim
bendede aynı sıkıntı var büyük olup birde 4 sene emzirince böyle oluyor iki sene birini iki sene diger bebişimi emzirdim ben pentiden çok memunum sarkma olan herkese tavsiye ederim kesinlikle süper penti lotus kalıp ben 80 c kulanıyorum 4 senedir başka marka almadım kampanyalarıda takip edince hesaplıda oluyor bir iki senede dayanıyoray keske ımkanım olsa takvıye etsem sana
bence kucuk gogus sans
emzırdıkden sonra sarktı bıde benımkıler nerdeyse kısın atkı dıye omzuma boynuma atıp dolasıcam
push up modeller var
ten kom pentı altınyıldız bu markalar guzel
bendede aynı sıkıntı var büyük olup birde 4 sene emzirince böyle oluyor iki sene birini iki sene diger bebişimi emzirdim ben pentiden çok memunum sarkma olan herkese tavsiye ederim kesinlikle süper penti lotus kalıp ben 80 c kulanıyorum 4 senedir başka marka almadım kampanyalarıda takip edince hesaplıda oluyor bir iki senede dayanıyor
Her şey şahane oluyor yaniHello sugar koleksiyonu oluyor sanırım da bombe derkenn
Her şey şahane oluyor yani
evet takip ediyorum 3 al iki öde kanpanyasından üç tane daha aldım bu yaz iki sene gider bunlar bana diye düşünüyorumPenti lotus Pentinin en iyi sutyenidir heleki doğru bedeni buldun mu yıllarca kullanırsınız pentide yıllık iki kez sutyenler indirime girer 35 40 liraya düşer Tüm sutyenler takip edinn
Bizim evliliğimz kaçarak oldu ama kaçma denmez aile rızasıyla oldu düğün yapılacak dendi bileziklerimi bile 1 sene sonra aldım düğünm olmadı ve nisanda 2 yıllık evli olacagım babam yapcaz düğünü ne olursa olsun diyor eşimin tarafı yapmayıx diye laf çeviriyor ikinci üçüncü kez evlenenler düğün yapıyor bziim yapmamız mı acayip kalacak çok istiyorum düğünmün olmasını eşimde yanaşmıyor ne yapcam bilmiyorum ben bu eve iş görmeye kaynpedr kaynanaya bağlı yaşamaya gelmedim yuva aile kurmaya geldim ama yaşadığıma bak.. düğüne layık bi insan değilmişim demekki bu konu yüzünden ve birçok konu yüzünden ipin ucuna geldik düğünm olmazsa babamn evine gidecegim değerimi anlasn diye yanlış mı düşünüyorum yardımcı olun fırsat buldukça yazacagm
aynen penti lotus gercekden guzelevet takip ediyorum 3 al iki öde kanpanyasından üç tane daha aldım bu yaz iki sene gider bunlar bana diye düşünüyorum