- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
bence cok sanslisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahat edebiliyorum ben:)
O kafam kadar dolgu var dediğiniz hangi marka
Özel mesaj atabilirim sizeOoo bu konu ilaç gibi geldi benim de bir sorunum var bu konuyla ilgili ama nasıl anlatsam bilemedim yaa
Ah imkan olsa da takfiye etsem sana :))
Valla her bir markada var bu dolgulular, ben soylediklerinizi kullanmadigimdan bir fikir sunamiyorum.
Benimkiler de oyle cok buyuk degil orta halli takiliyoruz ama dolgulular acayip rahatsiz edici geliyor bana
Aynen.alırım bir dal
75Cbende pentininkileri kullanıyorum aslında sütyenleri iyi de bende kaynar çamaşır yıkama alışkanlığı var o yüzden çabuk bozuluyorlar malesef. bende la senza kullanıyordum çook da memnundum ama Türkiyeden çekildi. ben 75C kullanıyorum yani göğsüm büyük sırtım dar. penti olmasa şu an ne kullanırdım bilemiyorum bende canım.
Evet de görüntü açısından daha güzel olur diye yoksa haklısınız sağlık her şeyden önemli.ne buyuk dertmis olanla yetinmeyi bilmek lazim yani saglik yerinde olduktan sonra gerisi bos bende 75 beden kullaniyorum memnunum da ovunmek degil de beterin beteri var hatirlatmak istedim.
Penti kullanıyorum şu an kötü oldu birazbende pentininkileri kullanıyorum aslında sütyenleri iyi de bende kaynar çamaşır yıkama alışkanlığı var o yüzden çabuk bozuluyorlar malesef. bende la senza kullanıyordum çook da memnundum ama Türkiyeden çekildi. ben 75C kullanıyorum yani göğsüm büyük sırtım dar. penti olmasa şu an ne kullanırdım bilemiyorum bende canım.
vereyim bacıcım ne demek :)alırım bir dal
Yaşadığım yerde hm yok malesef internet alışverişi de yok malesef hm de.eskiden la senza kullanıyordum mağazaları türkiyeden çekilince hm kullanmaya başladım, push up modellerinden çok memnunum.
Aynen. Başka konuya yazmıştım şahsen ben büyüteçle buluyorum kendiminkileriBir tahta meme olarak konuyu takipteyim.
Aynen. Başka konuya yazmıştım şahsen ben büyüteçle buluyorum kendiminkileri