- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Bu dert mi ki Mune ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yani sorunu nasıl anlatacagımı bilemedimÖzel mesaj atabilirim size
HM modeleride fena degil ama push-uplardan nefret ederim
Yaşadığım yerde hm yok malesef internet alışverişi de yok malesef hm de.
Beden konusunda bir fikriniz var mı la senza da beden olayını tam anlamadım sitedekiKimse yazmamis ama cok guzel iki beden buyuten m&s da var. 100 liraydi fiyati en son. Ama la senzaya bile basar. La senza Türkiye pazarından cekildi. Vardi gecen seneye kadar ama kapattı dukkanlarini
Hm in push up lari diger markalarinki gibi degil, ozellikle de tisort sutyeni olarak satilanlar yumusacik penye ve kesinlikle sert bir doku ve buyuk bir dolgu yok icinde. olsa ben kullanamam 80 b kullaniyorum cok kucuk goguslu degilim emzirmeden dolayi ust kismi bosaldi goguslerimin, bunlar iyi kaldiriyor :)
Bu kötü olmus hm in camasirlarindan cok memnunum, baska deneyip de memnun kaldigim yok, genelde sentetik ve sert dolgu malzemesi kullaniyorlar, sentetik olunca kasiniyorum ben
Hello sugar koleksiyonu oluyor sanırım da bombe derkennLa senza çift pushup'lılardan alıyorsun bombelere geliyorsun
Bedenine göre dolgulu al çok rahat .nasıl kullanıosunuz diyen arkadaşlar var gayet rahat bence.hatta gece bile bazen çıkarmıorum.hiç öyle operasyon falan yaptırıyım deme yaptırıp çok pişman olan var.begenende böyle begensin valla
Hm yok bulunduğum yerde defacto hakkında da bilgim yok.Geçen internet reklamlarında bi krem gördüm %100 etkili bişeymiş kullanıcı yorumlarına göre
Bende HM yada defacto kullanıyorum dolgulu tabi boyutlarımı net bildiğim için alırken sıkıntı çekmiyorum
Bu arada küçük olması iyidir bence ben memnunum kendimden
H&M ve La senza push upleri cok guzel ve cok rahat. Tavsiye ederim. Kac yasindasin evli bekar?
Hm yok bulunduğum yerde defacto hakkında da bilgim yok.
Peki bakacağım tesekkurlerBence bi bak cnim ben deneme amaçlı almıştım çok memnun kaldım
Ve kesinlikle dolgulu kullan
Hm yok bulunduğum yerde online alışverişi de yok o yüzden la senza düşünüyorum ama şu beden olayı kafamı karıştırdı.
22.bekarım.
Bende penti den aldim içinde içinde 3 lu destek var di yeni push up modeliymis çok memnun kaldım her gören göğüslerine ne yaptın diyor ama çabuk deforme olduğu kesin