Sütünüzü nasıl arttırdınız

birannebirbebek46

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
352
27
18
58
Merhaba ben sezeryanla doğum yaptım ve hastanede beni silikon uca başlattılar bu yüzden sütüm artmadı emzirme danışmanı ile silikonu bıraktık ama o bıraktığımız dönem sağ göğsümden emmedi bu yüzden sağsan az süt geliyor bunu yaşayan varmı sütünüzü nasıl arttırdınız sağım yapmaya ve emzirmeye çalışıyorum ama sağdan emmek istemiyor sağım içinde vaktim olmuyor bebeğime tek bakıyorum fırsat buldukça yapıyorum

Ben de sezeryanla doğum yaptım ve benimki de artmıyor:/ Emzirme danışmanını online mı görüştün? Ben de iki gün daha böyle giderse danışman fikrini alacağım:/

Dereotu, humana Steel tea, aktardan aldığım süt artırıcı çay, tahin helva, tahin pekmez
En önemlisi bol su ve uyku

Merhaba benimde yetersizdi dut kürünü uyguladıktan sonra çok değişti. 3 kaşık kuru dutu 10 dk kısık ateşte 2 bardak suda haşlıyordum ve suyunu içiyordum. Bu bana çok iyi gelmişti. Bir de doktorumun önerisiyle çok kısa bir süre galactaco kullanmıştım. Süt için kesinlikle kendine güven, uyku ve stressiz bir ortam şart. Biliyorum lohusalıkta bu söylediklerim çok zor ama ilk önce sen inan ve güven sakin ol. Sütün bol olsun arkadaşım

çanta pozisyonu dedikleri pozisyonla emzirerek belki bebeği şaşırtabilirsiniz. solu emiyorum sanar ama sağı emer

Ben severek yedigim herseyin sutumu artirdigini fark ettim. Stres cok azaltiyor sutu. Eger gun icinde mutluysam da sutum artiyor.
Dengeli beslenmek lazim ayrica. Et sut yumurta yesillik meyve sebze hepsinden bol bol yemek lazim. Ve tabi ki bol su

Meraba canım bnmde geç geldi doğumdn üç gün sonra silikon uçla emzirdm bir ay sonra bıraktım onu bnmde cok değildi ama en iyi artıran su ve bol bol emzirmek bi de streseolmamak diye biliyorum ben bol bol su iç ben öyle yapıyorum

Benim bebeğim de sağ memeyi çok sevmiyor, futbol topu pozisyonunda emziriyorum sağdan, çok kolay oluyor tavsiye ederim. Süt artırma için özellikle bir şey yapmadım ama emzirirken resmen ciğerim yanıyor, her emzirmede rahat yarım litre su içiyorumdur

3 gece boyunca 1 saat arayla bebeğim uyanmasa bile kalkıp en az 15 dakika emzirdim. gün içinde de her ağzını açtığında emzirdim. sık sık emzirin değişik pozisyonlarda. gece emzirmesi en önemli kısmı sadece 3 gün deneyin. inanamamıştım gün gün arttı sütüm. çok dalgalanıyordu sütüm, azalıp artıyordu. azaldığını hissettiğimde hemen gece emzirmesine ağırlık veriyordum 2 güne düzeliyordu

Lohusa şerbeti içiyor kızım bu onun sütümü artırdı gayet hafif ve lezzetli doğumdan sonra hastane de vermişlerdi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…