- 13 Temmuz 2007
- 376
- 16
-
- Konu Sahibi elma sekeri
Ben de maydanozu sütü azaltan bişey olarak okudum her yerde,etraftan da herkes yeme dedi diye yemedim.Dere otu arttırıyor onu denedım de,maydanozu ilk kez duydum...
en iyi süt yapıcı sudur...gözümün önünde koca şişe,ben sürekli su içiyorum...bir de kabak tatlısını keşfettim...çorba,süt v.s. sıvı şeyler tüketin bol bol
sanada küçük bilgi cnm sudan sonra en iyi süt yapan şey, hatta suyla aynı kefede diyebilirim. bira mayasıdır.... burdan kaç kişiye söledim sütleri 15 ml lerdeyken 3 gün sonra 75-100ml lere çıktı... çok dua aldım sağolsunlar.süt sorunu olanlara yayalım. doktorada sordum kullanılabilir... bira mayası çakmaları var aman dikkat mısır çarşısından ayfer kaurdan aldım ben 1 çay kaşığı maya 1 tatlı kaşığı pekmeze karıştırıp yenilir... sonuçmu gülen yüzler doyan bebekler...
nerden bulabilirim benimde sütüm acayip azaldı netten baktım ama farklı farklı şeyler çıkıyor sen nerden buldun bira mayasını yardımcı olursan sevinirim
Merhaba Arkadaşlar
Sütüm gitti gidiyor
Pazar günü ml yi bırakın toplam iki yemek kaşıgı anca sağabildim.
Bir gün öncesinde 20 ml sağabilmiştim.
Cuma öğleden sonra burada bira mayasını okuyunca hemen bir arkadaşıma sipariş verdim mısır çarşısından al diye.Tabi ayfer kaur diye daha önce yazılsaydı direkt oradan al derdim ama sağolsun hemen alıp göndermiş.
Bu sabah bir çay kaşıgı su ile yuttum.Pekmezle içmezsem de işe yararmı.İçimi çok kötü ama pekmezden de midem bulanır benim.Yok illa da pekmez şart ise ne yapalım onuda denerim.Ne dersiniz?
Sonuçları yazarım buradan.İnşallah artar.
Selam herkese,sabah ender Saraçta dinledim.süt arttırmak ıcın bazı tavsıyeler verdı
*1 tatlı kaşığı rezene, 1 tatlı kaşıgından biraz az anason,yarın tatlı kaşığı ısırgan yapragını demliğe koyup üzerine kaynar su ekleyıp 5dk demlendırıyoruz ve gunde 2 kere ıcın dıye tavsıye ettı
*günde 1 bardak baza içebilirsiniz dedi bazadan sonra üzerine maden suyu veya normal su için dedi
*alkolsüz bira sabah akşam 1 er çay bardağı için dedi.Ama içinde hiç alkol olmayacak,light bira ile karıştırmayın dıye uyardı.malt özlü içecek olarak geçiyormuş.
*rezene ve ısırgan çaylarını ayrıda yapabılırsınız dedı,rezene gunde 4-5 bardak ısırganda gunde 2-3 bardak ıcın dedı
Merhaba Arkadaşlar
Sütüm gitti gidiyor
Pazar günü ml yi bırakın toplam iki yemek kaşıgı anca sağabildim.
Bir gün öncesinde 20 ml sağabilmiştim.
Cuma öğleden sonra burada bira mayasını okuyunca hemen bir arkadaşıma sipariş verdim mısır çarşısından al diye.Tabi ayfer kaur diye daha önce yazılsaydı direkt oradan al derdim ama sağolsun hemen alıp göndermiş.
Bu sabah bir çay kaşıgı su ile yuttum.Pekmezle içmezsem de işe yararmı.İçimi çok kötü ama pekmezden de midem bulanır benim.Yok illa da pekmez şart ise ne yapalım onuda denerim.Ne dersiniz?
Sonuçları yazarım buradan.İnşallah artar.
Merhaba
Günde iki bardak rezene-anason karışımı çay içiyorum.Ama şu sallama poşetlerden.Geçen haftalarda malt içeceği de buldum.Tadı bildiğin bira ama alkolsüz.
İşyerinde demleme imkanım yok .Rezeneli çay sayısını artırayım bari.
Bugün bira mayasına başladım.biraz önce sağdım.Bir tatlı kaşıgı ancak çıktı
umarım birkaç güne kadar artar da size buradan müjdeyi veririm
Bu arada bir arkadaşm siyah üzüm kaynat dedi o da işe yaramış onda.Ben kayısı kompostosu içiyordum ama birde bunu deneyeceğim.
cnm pekmez şart değil. sıvı içinde mayanın tadı kötü oluyor pekmezle karıştırırsan yutuyorsun hemen azına tadı gelmiyor o yüzden. ama ben pekmezinde faydası vardır. ben dut pekmeziyle karıştırıyorum.bira mayasını bulan ve burada herkese duyuran benim. faydasını göreceksin.ama bunun yanında 2-3 lt suya günde 1-2 bardak hümanaya ve 1-2 bardak rezene çayına devam. arkadaşın biri anason yazmış hep yanlış bilgi veriyorr. anason bebeklere kullanılmıyor 6 aydan sonra kullanılıyor bilginiz olsun.sonucunu lütfen buradan yaz cnm. annelere yazık sütü olmayan annelere 2 kişi faydasını gördü sende görürsen yaz ve sütü olmayanlara mutlaka öner... ilk bulan ben oldun ve yayıyorum herkese. bol sütler kızlar..