sütünüzü arttırmak için

ben emziriekn diyet yapmak istemisdim maydonoz suyu icecektim ,netten arastirdim tavsiye edilmiyordu...isirgan otu cayi artiriyor,üzüm suyu ,süt,cok su,komposto,....bunlar bende cok artirdi kizimi 2 sene oglumuda hala 14 aydir emziriyorum

bebeğim 18 günlük, göğüslerimdeki rahatsızlık nedeniyle mamayla başladık. sütümü sağıyorum. günde 100ml ancak geliyor!oğluş her öğünde 90ml mama içiyor!!çok moralim bozuk!mamayla besliyorum oğluşumu! mama anne sütünün faydasını azaltmıyor dedi doktorum ama ben de evham yapıyorum!! çok çaresizim! :KK43:((

göğüslerindeki rahatsızlık geçici ise sen sağmaya devam et.sonra emzirmeye başlarsın.ben ilk 10 gün hem mama verdim hem emzirdim.göğüslerim yara olmuştu o halde ağlaya ağlaya emzirdim.sütüm az diye günde 1- 2 kere mama verdim.şimdi emiyor.sütünü verdikçe sorun yok.mamadan zarar gelmez.sütünü veremesen de dünyanın sonu değil.kimi bebişler hiç emmiyor.

mrb bana tahinli helva çok ii geliyor birde uyumak
dün moralim cok bozuktu tabi bu sütümede yansıdı bebeğim emiyor emiyor ama gelmiyor hepağladı uyumadı bir türlü bende eşimden mama almasını söyledim .mamayı verdım 90 cc içti uyudu kesintisiz 5 saat uyuydu hiç bu kadar uyumamişti (bu arada 3.ayımıza girdik).o uyuyunca bende uyuydum helvayı yedim 3 saat uyudum kalktım göğüslerim taş gibi oldu .o kadar ağirdiki anlatamam tabi moralimde yerine geldi b bebeişimi gene emzirdim 1 saat sonra gene uyudu 3 saat falan .bugunde hiç mama vermedim helva yıyıp uyudum gene aynı durumlar oldu ş.aynı zamanda bugun karma aşimiz vardı bebeiğimin ateşi, yukseld 36 larda seyrediyordu 37.1 oldui calpol verdim düştü

bebeğim 18 günlük, göğüslerimdeki rahatsızlık nedeniyle mamayla başladık. sütümü sağıyorum. günde 100ml ancak geliyor!oğluş her öğünde 90ml mama içiyor!!çok moralim bozuk!mamayla besliyorum oğluşumu! mama anne sütünün faydasını azaltmıyor dedi doktorum ama ben de evham yapıyorum!! çok çaresizim! :KK43:((

bebegım 57 gunluk ve ben her ogun mama verıyorum..rezeneden ısırgana malttan mılkway e ne denırse aynı gun ıcerısınde hepsını yaptım ama sonuc aynı senınkı gıbı sanırım bunye meselesı...bende cok uzuluyorum ama elden ne glır...kendımı avutuyorum eskıden ınsalr saglıklı beslenıyolardı sutlerı cok yararlıydı sımdı hersey sentetık ustelık mamalr anne sutune yakın bol vıtamınlı...vsvs dıye...ayrıca mama alırken dıkkat en ıyı marka olarak bılınen mılupa gdo lu...dr um 2 hafta once degıstırdı mamamızıkendı bebegınede mılupa verıyorum artık degıl...bu bızım tercıghımız tabı dr umuzu doınledık tesadufkı gecen hafta sonu unlu bır prof.da aynı seyı ısım vermeden soyledı....sevgıler

X