Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman buğün su bol içtim sağdım kendimi 2 cc çıktı yine oğlum yine gülücek bana:))))) utan anne utan diye 2 cc benim için yetrmi diye hadi inş şu bira mayası gelirde buğün yararını görürüm
Evet canım 2cc çok az dimi onu bile veriyorum bir yemek kaşığı yani ne yapıyım ama ben günde bir defa sagıyorum kendimi hata bendede var bende ihmal ediyorum işim yoğun çıkıyorum kayınvalideme gidiyorum buğünlerde pek aram iyi değil oğluma bakıyor yüzü beş karış çok seviyor kafasına göre bakmak istiyor izin vermiyorum tabi ee eve saat 12 gibi geçiyoruz eşim yemek yiyor çay muhabbet falan derken zaman geçiyor eve geliyorum ceset gibiyim oğlum kalkıyor onunla oyalanıyorum çamaşır ütü falan derken saat oluyor 2 falan düşün sabah 6:30 eşimle bebeğimi yolluyorum ondan sonra etrafı toparlayıp bende hazırlanıp çıkıyorum ayyyy anlatırken ben yoruldum :)))))))
özlem ciğim tel. açsam gönderirmi ki biliyo musun oyle ise hemen ararım valla.
teşekkür ederim
özlemcim ben mama ile besliyorum benim sagdığım ona yetmezki ben şifa niyetine veriyorum sütümü asıl besleyen bebeğimi mama aptamil kullanıyorum
Başlarda 80cc sütüm geliyordu stres sinir azaldı tabi (( kulanmaya başlamadım eniştem hala almamış sinir oldum zaten bu akşam bekliyorum bakalım bir alsa bakıcam işe yarıcakmı bende
benim 2 aylık bebeğim var. sizlerede yardım için bilgilendirmek amaççlı yazıyorum. sütüm azdı kupa kupa ısırgan rezene hümana stil ti 3 lt su neler neler içiyordum şimdi ise her gün 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı bira mayası koyup yiyorum. ve yok böle bişet sütüm boşalsı bırak yetmemeyi bebeğimi emziriyorumve ardından sütümü sağıyorum 50-100 ml süt çıkıyo. süper bişeymiş.eminönünden aktardan almıştım. kilosu 220 tl. ben 40 tl lik aldım uzun süre yeter. ama bununla beraber yinede günde 2 llt su mutlaka içiyorum. gaz içinde 1 bardak rezene içiyorum aktardan aldığım rezeneyi bir tutam atıp iiçine 1 bardak su kaynatıp içiyorum.bebeğimin gazı olmasun diye. şükür herşey iyi süt sorunumda kalmadı hepinizin bilgisine kızlar..
evet canım .Benim de 2. günüm bugün 20 günlük bebeğim. Allah yardımcımız olsunArkadaşım Allah razı olsun tavsiyen için, benim de sütüm yeterli değil mama takviyesi yapıyoruz pzt kırkımız çıkacak, eşim ayfer kaura dan mayayı aldı gece gelince hemen kullanıcam inşaAllah, peki günde bir kez yeter değil mi?
Benim 2. günüm bugün yine içtim sabah. Gece de emzirmeye çalıştım ama moralim pek iyi değil o etkiler mi bilemem . Kanalları da nasıl açacağımı bilemiyorum naparsam yapıyım istediğim kadar kanal açık değil ki....
Arkadaşım Allah razı olsun tavsiyen için, benim de sütüm yeterli değil mama takviyesi yapıyoruz pzt kırkımız çıkacak, eşim ayfer kaura dan mayayı aldı gece gelince hemen kullanıcam inşaAllah, peki günde bir kez yeter değil mi?
evet canım .Benim de 2. günüm bugün 20 günlük bebeğim. Allah yardımcımız olsun
cnm can sıkmak sütüm yok demek sütü keser kesinlikle rahat ol ve sütüm var diye kendini motive et... yok yok dedikçe süt geri gidiyor. bizzat ben yaşadım. 2 gün sütüm gitti. ağladım yok dedim süt kesildi ama şimdi şükür... bebeğim kaç aylık? kanalların sık sık emzirmekle emmediği 2-3 saat diliminde bol bol sağmakla olur canım. ucu biraz acıycak hatta benim kanamıştı ama sağmayı bırakmadım ve şükür 4 tane delik vardı şimdi 6-7 delik sağmakta işe yarıyor ama önce sen moralini ii tut ve kendini telkin et sütüm var de. ve bira mayasına devam.. 2-3 lt. suya kompostaya hümanaya vee rezeneye 1 gün içinde bunları mutlaka iç..2-3 gün içinde olumlu haberini bekliyorum cnm..
Allah razı olsun sağol canım 20 günlük bebeğim henüz.
ayy şeker şeyy maşallah alla sağlık versin inş. şükür ilk ayları geçirdim ben.ay başında 3. ayımız bitecek inş. 3 ayım kaldı 3 ay daha sadece sütüm yeterse başka bişey istemiyorum..
sonrada emzircem tabbi ama ek çorba meyvelerle sütüm o zaman yeter hatta mayayıda bırakırım. şu 3 ayda bi hayırlısıyla geçse...