• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütünüzmü yok veya azmı tek yolu bu...

Amin Amin canım sen artık canını sıkma.Allah ın izniyle bir kere sütün çoğalmış zaten artık hiçç düşünme. Benim 3. günüm bugün ama ilk 2 gün aklım nerde bilmiyorum ama bal la yutmuştum ben mayayı bugün pekmezle yuttum.

farkını görmen lazım sağ sütünü bak bakalım..

sıvılara devammı?? 1 gün içinde ne içiyorsun yaz bana..mayayı nereden aldın bu arada?*
Mısır çarşısından Ayfer Kaur dan aldı eşim. En az 3 litre su, 2 günde bir malt içeceği, günde 2-3 fincan rezene ,3-4 bardak humana içiyorum .. kıvırcık yiyorum süt yapıcı şeyler yemeğe calışıyorum çok iştahım olmasada. Emziryorum 2-3 saatte bir . Gece emziremiyorsam sağıyorum. Ama sağmaktan göğüs uçlarım morardı ve çok acıyor makine sadece ucunu çektiği için elimle sıktığımda daha çok süt geliyor zaten. Herşeye rağmen bunlara devam ediyorum....

ben 3 gündür bildiğimiz normal kuru pakmayayı sabak akşam 1 çay kaşığı meyvesuyuna karıştırıp içiyorum
3 gün önce iki göğsümden sağınca 10ml süt gelirken dün toplamda 60 ml süt geldi
yani kızlar illada 220tl kilosuna vermeye AYFER KAUR dan almaya gerek yok
internetten araştırıp bakın inşallah sizede iyi gelir:nazar:

ben 3 gündür bildiğimiz normal kuru pakmayayı sabak akşam 1 çay kaşığı meyvesuyuna karıştırıp içiyorum
haftaya da buna geçiyim bari içim dışım mayalı şeyler doldu :((( Peki Fatmacım senin göğüs kanalların açık mı benim yeni yeni 3-5 tane oldular ondan dolayı olabilir mi ? Bir de gece kaç defa kaçar dakika emziriyorsun ? Teşekkür ederim. Maşşallahh sana bu arada

ben denedim bikaç kişi önermedi. doktoruma sordum göbek yapabilir normal maya dedi.bilginize...

haftaya da buna geçiyim bari içim dışım mayalı şeyler doldu :((( Peki Fatmacım senin göğüs kanalların açık mı benim yeni yeni 3-5 tane oldular ondan dolayı olabilir mi ? Bir de gece kaç defa kaçar dakika emziriyorsun ? Teşekkür ederim. Maşşallahh sana bu arada

ben geceleri 2 kere falan emziriyorum uyanmak bilmiyor benimki hatta bazen 1 kere süt kanallarım seninki gibi 3-4 tanedir anca ondanda sıka sıka zor geliyordu komşudan pompa aldım el pompası o baya fayda etti sanırım 1-2 delik çoğalmuıştır şimdi:)
birde sadece maya değil birkaç şeyde var
mesela humana,malt içeceği ve rezenede içiyorum.incir yiyorum
veeee bol su
inşallah dahada artıracağım(pozitif düşünce)
Allahım seninkinide artırsın inşallah:nazar:

ben denedim bikaç kişi önermedi. doktoruma sordum göbek yapabilir normal maya dedi.bilginize...

1-2 kilo almaya razıyım yeterki bebeişimi emzirebileyim teyzesi
göbek sonrada erir nasılsa:1:

güldürmeyin beni allahaşkına toz maya göbek yaparda bira mayası yapmazmıymış. göbeğin hasını bira mayası yapar bu yüzden de bira göbeği diye bir tabir vardır. özlem arkadaşım asıl maksadını çözemedim; gerçekten sütü olmayan arkadaşlarımıza sütünü artıran önerilerde bulunmak mı yoksa mısır çarşısındaki ayfer kuarın reklamını yapmak mı? Maksadın ne??

bu konu reklam kokulu olmus ayol :D
Valla çaresizlikten tahmin etmeme rağmen ben yedim. Evet öyleyse hem reklamı yedim hem de mayayı. Öyle yapıldıysa da Allah a havale ediyorum. Aldım denedim ama bir işe yaramadı bende aksine midem yandı içmeyeceğim artık.

güldürmeyin beni allahaşkına toz maya göbek yaparda bira mayası yapmazmıymış. göbeğin hasını bira mayası yapar bu yüzden de bira göbeği diye bir tabir vardır. özlem arkadaşım asıl maksadını çözemedim; gerçekten sütü olmayan arkadaşlarımıza sütünü artıran önerilerde bulunmak mı yoksa mısır çarşısındaki ayfer kuarın reklamını yapmak mı? Maksadın ne??

b ence sen ağzını topla. çok yanlış düşünüyorsun. ayfer kauru tanımam bilmem ama ben oradan aldım ve faydasını gördüm. arkadaşım herhangi bir aktardan almış ama çakma çıktı. yani burada bilgi vermek önermek hatamı?? sizi kınıyorum. ben 3 aylık anneyim neyin reklamını yapiy,m allah aşkına ayıptır yaaa.. ben çok süt aorunu çektim gecelerce ağladım. ve sonunda bişey fayda etti buradan paylaştım herkesle. art niyetlisiniz. tekrar sizi kınıyorum..

Valla çaresizlikten tahmin etmeme rağmen ben yedim. Evet öyleyse hem reklamı yedim hem de mayayı. Öyle yapıldıysa da Allah a havale ediyorum. Aldım denedim ama bir işe yaramadı bende aksine midem yandı içmeyeceğim artık.

sendemi....
yazık valla...

Ya saçmalamayın kızın ne suçu var yarayan birşeyi önermiş diğer sitelerdede malt içiçeklerini öneriyorlar ne yani fabrika ile anlaşmışlarmı lütfen insanları bu kadar kolay yargılamayın bunu benim dr tavsiye etti life med hasan ünlütürk acın sorun oda dedi bira mayası iyi gelir diye neden insanları suçlamak bu kadar kolay kullanmayan kullanmaz kadın size illa alın kullanın demiyor keyfiniz bilir kimine yarar kimine yaramaz ayıptır yazdıklarınıza bir bakın

şuanda 3 aylık bebeğim kucağımda emiyor ve biryandanda yazıyorum.reklam diyen arkadaşları allaha havale ediyor allahlarından bulsun diyorum. sinirden ağlıyorum... he şimdi bunada duygu sömürüsü dersiniz.istediğinizi diyin.. vicdanınız ve allaha havale ettim zaten.benim 1 aylık bebeğim varken sütüm gitti kesildi. mamaya geçecekken biri önerdi ve banada AYFER KAURDAN önerdi buradada yazdım size bende sordum neden orası diye farklıları ve çakmaları varmış.aldım şükür çok faydasını gördüm.. buradan bir arkadaşa önerdim oda mamaya başlayacaktı. ona ayfer kaurdan al demedim. sadece bira mayası dedim. almış.3 gün sonra yazdı farrk yok dedi. 40 tl miş kilosu. bende yanlış yada çakmadır dedim. sonra ayfer kaurdan almış.2 gün sonra tşk üstüne tşk dua üstüne dua.15 ml sütüm geliyordu.ilk defa 75 ml. geldi dedi.o aldığı mayayıda götürmüş aldığı yere çakma çıkmış.. işte böyle ister hikaye diyin ister yalan.ben ev hanımı 3 aylık bebeği olan bi bayanım.şükür bebeğim süte doydu bu sayede.ister inanın ister inanmayın. evt reklam yapıyorum sizide tekrar allaha havale ediyorum.o reklam diyenleri tekrar kınıyorum vicdanına bırakıyorum... he buarada gaz içinde bi şurup yazmıştım iyi geliyor diye.. o şurubunda imalatını yapıyorum arkadaşlar. oldumu rahat ettinizmi. yazıyı sonlandıramıyorum çünki kendime kızıyorum faydam olsun bebekler aç kalmasın diye iyi gelen şeyleri buradan hep yazdım hümanayI rezeneyi kompostoyu mayayı evt bunlarıda ben üretiyorum. şuanda kendime kızıyorum.bebeğim kucağımda cvp yazıcam diye uğraştım. size deymezzmiş. özellikle reklam diyen arkadaşlara özel msj atmışlardı öle cvplamıştım yazıklar olsun diyorum size yazıklar olsunn ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...

Ya saçmalamayın kızın ne suçu var yarayan birşeyi önermiş diğer sitelerdede malt içiçeklerini öneriyorlar ne yani fabrika ile anlaşmışlarmı lütfen insanları bu kadar kolay yargılamayın bunu benim dr tavsiye etti life med hasan ünlütürk acın sorun oda dedi bira mayası iyi gelir diye neden insanları suçlamak bu kadar kolay kullanmayan kullanmaz kadın size illa alın kullanın demiyor keyfiniz bilir kimine yarar kimine yaramaz ayıptır yazdıklarınıza bir bakın

tşk cnm inan şuanda ağlıyorum nasıl insan bunlar ben iştah yapar kilo yapar yazmıştım zaten. kendime çok kızıyorum sebo bebeğimin vaktinden çaldım diğer bebeklere faydam olsun diye yazdım ama neysee ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN gisly taltunel zederdi kötü söz etmiycem bebeğiniz vardır sütsüz kalır onlara acırım ...

Son düzenleme:
sendemi....
yazık valla...

canım , herkes çok hassas en azından ben çok hassasım
elbette senin art niyetin yoksa günahını almak seni ya da kimseyi üzmek istemem . sanal burası ne iyi ne doğru bilemiyorsun.O yüzden oluyor hersey.Yine de lütfen üzülme ben seni üzdüysem de özür dilerim .

tşk cnm inan şuanda ağlıyorum nasıl insan bunlar ben iştah yapar kilo yapar yazmıştım zaten. kendime çok kızıyorum sebo bebeğimin vaktinden çaldım diğer bebeklere faydam olsun diye yazdım ama neysee ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN gisly taltunel zederdi kötü söz etmiycem bebeğiniz vardır sütsüz kalır onlara acırım ...
ben de kötü söz etmedim eğer öyleyse dedim neden beddua edersem sütsüz kalır deyip tehtit ediyorsun ki ? ben de sana az önce güzel bişey yazmıştım yazık ....

ben de kötü söz etmedim eğer öyleyse dedim neden beddua edersem sütsüz kalır deyip tehtit ediyorsun ki ? ben de sana az önce güzel bişey yazmıştım yazık ....

YA HİÇMİ DÜŞÜNMEDİNZ SÜTÜMÜ ETKİLER ÜZÜLÜR REKLAM DİYORUZ AMA ÖLE DEĞİLDİR DEMEDİNİZMİ YAAAAAAAAAAAA ...sen ve diğer 2 kişi lütfen yazdığım konudan çıkın ve bana yazmayın. ben bekar oolsam anne olmasam hadi neysee ben illa oradanmı alın dedim çakmalar var dedim uyardım. kötü söz sahibini bulur o yüzden bişi demiycem dediğim gibi bebeğinizi etkileyebilir. tek dileyim bidaha bana yazmamanız. ben bebeğimin vaktinden çalıp size cvp verdim. kucağımda şuanda ayağımda sallıyorum ne hakkınız vardı neeee.. lütfen iyice üzülüyorum sütümü bile etkileyebilir bunu hiçmi düşünmediniz.evt düşünmediniz ALLAHA HAVALE ETTİM...HOŞÇAKALIN..

Back