- 14 Mayıs 2010
- 280
- 7
- 96
benim oğlum 6.5 aylık ve beni emmiyor sağıyorum bende.3.aydan sonra bıraktı yani.sütüm çok azaldı.eskiden gece kalkar 150-200 ml sağardım.sabah yine dolu olurdu.şimdi ise günde 3-4 defa sağıyorum 30-60ml arası çıkıyor.ek gıdayı zaten 2 aydır veriyorum.ay bende mi denesem ne yapsam.geçen gün malt içeceği aldım tadı iğrençti.o da bira mayasında bir içecek.kutu kola gibi ama içemedim.bunun tadı nasıl acaba.ben bal da sevmem pekmez de.ay işim çok zor.1 yaşına kadar sütümü verebilseydim keşke.
şunu da sorayım ne kadar zamanda etkisini gördün?
cnm bal veya pekmez önemli değil içtiğin çayın içinede koyabilirsin ama o zmana ağzında maya tadı kalıyor. en iyisi pekmez veya bal aktarda öle dedi zaten.ama bebeğim 1 yaşında olmadığı için ben genelde pekmeze koyuyorum ve yutuyorum çiğneme yok. direkt yutuyorum. hiçbir tat hissetmiyorum. o yüzden banada malt dediler ama içilmiyoki iğrençmiş.midem bulanmasın diyorsan pekmeze kar ve çiğnemeden yut. faydasını ben 1 gün içinde gördüm. psikolojikte tabi etkisi var. sağmanında etkisi var. sağdıkça göğüsümdeki delikler çoğladı 3-4 yerden süt gelirdi şimdi çok fazla delikten geliyo.ama eminim bira mayasının faydası oldu bu kesin.en fazla 3 günde farkı görürsün