sizi okuyunca ben de duygulandım simdi:))umarım sütün coğalır ...cidden moral cok önemliii stres cok etkiliomussssss kendiinii üzmemeye calış canım yaaa...ben her emzirmeden sonra kalan sütü sağıyorum bi de gece uzun uyuduğunda birikince yine sağıyorum...onun da etkisi var tabi sende dene öyle benceeee insallllaaaahhh beben doya doyaa huzurla uyur :))))))
sağolun arkadaşlar, burada biraz moral buluyorum ama evde hiç huzurum yok acaba ondan mı bu hale geldim?? eşimin ailesinin sağlık problemleri var bizde kalıp hastaneye gidip geliyorlar, ben de eve mikrop taşınacak, bebeğimi koruyamayacağım diye üzülüp duruyorum ve aksilik gibi bebeğime azıcık anne sütü veriyorum, onu koruyamayacağım, bağışıklık sistemi kuvvetlenemeyecek diye için için üzülüp, gece bebeğimin yatağının başında ağlıyorum, tam bir kısır döngü....
bu arada sütümü sağacağım diye göğsüm mahvoldu, dün 50ml sütü tam 1 saatte sağabildim, bugün yine 15 ml çıktı... bu niye böyle oluyor bir türlü anlayamıyorum ( O kadarcık sütü dolaba koyacam diye biri görecek diye utanıyorum, gizli gizli bebeğime içiriyorum hemen