sütünüzmü yok veya azmı tek yolu bu...

Canım benimki bıraktı emmeyi çalışıyorum ben sagarak yapıyorum ama ihmal ettim baya başlarda 80cc sagıyordum sonra sonra azaldı bende boşladım tabi işyerinde rahat olunmuyor şimdi tekrar cabaya düştüm her akşam eve gidip bebeğime sagdığımı verdikçe ben utanıyorum ancak bu kadar diyorum onun o melek yüzü beni tekrar heveslendiriyor ailede tek benim bu kadar uzun süre anne sütü gr gr veren diğerleirin hep 10. Günlerinde damla bile gelmemiş bira mayasına çok güvendim inş iii sonuçu alırım kanallara gelince vallahi bilmiyorum 2 ay 10 günlük bebeğim acılıp kapanmış bile olabilir(((

cnm benim bebeğimde 2 ay 24 günlük. bira mayasıyla beraber günde 2-3 lt suya devam. 1-2 bardak hümanaya devam 1-2 bardak rezeneye devam veee sık sık emzirmek veya sağmak en önemlisi çünki sağdıkça kanallar açılıyor..

özlemcim buğün tekrar başladım suya ben hipp kullanıyorum o iyi degilmi humana dahamı iyi geliyor acaba eve gidip rezene ve ısırgan çayıda içerim hepsi var ama ümidimi kesince bırakmıştım tek hayalim 100 cc sağmak ayyyy ne güzel olur yaaa sagıyorsun ve kaç çıktı 100 cc bunu söylemek bile güzel oğluma gidip al bak bu öğün annenden annen sana sagdı demek isterimmm:)))))))))

canım benim başaracağız Allah ın izniyle benimde içim eriyor yawrumun yüzünü görünce
sabah kalkıyorum umutsuzluğa düşüyorum sağdığımda 5 cc çıkıyor ama o emerken arada çıkarıp bakıyorum sıktıkça geliyor anlayamadım yani ...

ben de o makineden foşur foşur akacak sütlerin ve yawrumun ağzının kenarlarından emerken akacak sütlerin hayalini kuruyorum

ben de o makineden foşur foşur akacak sütlerin ve yawrumun ağzının kenarlarından emerken akacak sütlerin hayalini kuruyorum

benim şükür öyle ama lütfen dua edin dahada çok gelsin ben günde 2 kez sağıyorum 120 ml toplam 240 ml çıkıyo + gün içindede emziriyorum. maşallah deyin ama. bu bira mayasından sonra oldu...tabi sıvılara komposta ve hümanaya devam ediyorum..

Ama ben şunuda düşünüyorum acaba bu saatten sonra gelirmi çoğalırmı damla damla gelen süt kendimi kandırmak istemiyorumda(((((

Ama ben şunuda düşünüyorum acaba bu saatten sonra gelirmi çoğalırmı damla damla gelen süt kendimi kandırmak istemiyorumda(((((

benimde damla damla geliyor elimizden geleni yapacağız moralini bozma
beynimiz isterse olur. Hiç doğum yapmamış kadınlar bile emzirince gelebiliyormuş bu öyle bir mucize
Allah ım bize de nasip etsin.

maşallahh sen de bize dua et sen vesile oldun inşallah bizimde öyle olur.

allah sütü olmayanlara bol bolll süt, bebeği hasta, yoğunbakımda olan annelere sabır ve bebeklerine acil şifalar,allah zor zamanlarımızda yanızda olsun inş. herkese ben dua ediyorum. birbirimize dua etmeyi unutmayalım kızlar. ..

benim şuanda sütüm var ama bebeğim2-3 gündür doymak bilmiyo sürekli emmek istiyo. sütüm fazla gelir sağardım işmdi sağmaya zamnım olmuyo çünki hep emiyo. inş. benimde sütüm 3 ay daha yeterde 6 ayı tamamlarım. dua edin kızlar

Inş canım 6 ay degil 16 ay emzirirsin 2 aycıkta biz emzireliim bira mayasını çok merak ediyorum yaaa akşam olsada denesem:))))))))

Inş canım 6 ay degil 16 ay emzirirsin 2 aycıkta biz emzireliim bira mayasını çok merak ediyorum yaaa akşam olsada denesem:))))))))

aman cnm çakmalara dikkat...yan sanaii de var.bi arkadaş almış bana yazdı aldım 40 tl miş kilosu diye. bende sakın kullanma 40 ttl olamaz, 220 tl kilosu dedim. gitti mısır çarşısından aldı 2-3 günde farkı gördü bana dua üstüne dua .. ben mısır çarşısından aldım ayfer kaurdan ordan almanızı tavsiye ederim.inş. 2-3 güne farkını göreceksin.. bebeğim efe bana ve eşime bi duayı eksit etmezseniz o bana yeter..

Ben tel ettim ayfer kaura baharatçıya akşamdan bir fincan suya 1 çay kaşığı koy beklesin sabaha kadar dedi sonra iç dedi çok yarıyor dedi bakalım dün eniştem uğrayamamış buğün alıcak yarın sabah denerim ama suya başladım bol bol su içiyorum ve çay

ya benimde bebeğim 20 günlük sütümü sağıyorum çok az çıkıyo 20 ml. falan oğlum aç kalıyo gece mama veriyortum uyusun diye bu ürünü nerden alabilirim ben ist. da oturmuyorum birine aldırma şansımda yok maalesef

cnm suya yenimi başaldın? benhep 2-3 lt su tükettim.. su zaten süt yapan şu mayayıda kullan inş. farkı göreceksin..

sütün azmış cnm. bol bol 2-3 lt su 2-3 su bardağı hümana mutlakaaaa gaz içinnn 2 su bardağı rezene çayı veee stres sıkıntıdan uzak dur. 2 günde bir ılık duş göğüse masajla.geceleride mutlaka uykunu alman lazım. uyku süt hormonlarını çalıştırıyor. ve bunun yanında ennn önemlisi (biraz iştah açar) bira mayası... benim 3 aylık oğlum var sütüm bi sağmada 150 ml çıkıyo maya kullanıyorum.522 45 23 bu telefon numarası. mısır çarşısında ayfer kaurdan aldım ben sizde ondan alın. çakmaları tabletleri çok ama faydası yok. buradan söleyin kargoyla size yollasın.bira mayası süt için diyin. kilosu 220 tl ben 40 tl lik aldım yetiyor..kargo denen bişey var oğlunuza mama vermekten daha önemli lüt.fen mamaya son. 6 ay anne sütüü.nasıl 20 günlük bebeeğ mama verdin cnm yaa ona 20 ml zaten yeter.. ayrıca biberona değil uğraş memene alışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…