- 2 Nisan 2013
- 492
- 103
- 123
Canım brova sana darısı banaa inşllah göğüs uçlarım yok fazla oyuzden ememiyor hafif bi silik çıkıntı onuda keyfi olursa bazen alıyor Oda 5 dakka bırakıp bırakıp alıyor ucu aldgı için süreklide yara. Siyah yeriveriyorum sündür sündür iterek uç tarafa ulaşıyor yine 50 günlük olcak göğsümün akış hıZınada bazen yetişemiyor napcam bilemedim sürekli bırakıp alıyor sinirlene sünirlene kıpkırmızı oluyor doktor 4 aya kadar tutturmaya çalış çünkü 4 ayda bütün bebekler emmeyi redderler ozman savaşma zamanı 4 ayda daha zorlancaksın. Dedi maşşalh snnkide 4 de tutmuş 4 ay reddetme Zamanı olmasna rağmen bende biberon vermeden göğsümü sunuyorum sürekli damağı yüksekmiş acaba ondanmı kavrayamıyor göğsümü bilemedimMerhaba
Benim Derin im de emmiyordu beni yoğun bakıma girmişti o süreç emme isteğini yok etmişti sanırım
Her gün sagiyordum yetmiyordu mamoju mi neydi ev tipi makina
Sonra dediler ki bunun hastane tipi var
Medela nin kiraladim tek gogsumden 100 cc cikariyordu o makina süper birşey
Beni emmesini çok istiyordum hem hissetmek hemde daha çok süt üretmek için ama emmedi artık yoruluyor vakitte bulamiyordum
Uyurken ne beni ne biberonu hicbirseyi almiyordu. Hep uyurken derler ya mümkün olmadı hiç
Hep dua ettim Allahım emsinn. ..
3. Adımız biterken bAzen karnı tokken keyfi emmeye başladı
Sapık gibi meme açık dolasiyordum yatağa yatırıp mememi koklatiyor gösteriyorum alışsın önce görsün falan diye kendime göre saçma ama işe yarar bir yol olmuştu bu
1 hafta ara ara emdi ama tokken oyun gibi
Sonra sonra biberonu hemen vermeleri kestim
Dr demişti ki memeyi hep sun ona
Ama sakın inatlasma o kazanır sen kaybedersin. .
Hiç inatlasmadım ama sürekli sundum öyle böyle derken 4 aylikti emmeye başladı herkes emmez artık diyordu ama ben yilmadan meme gösterdim verdim artık memem olmadan uykuya dalamiyor senin ki de emer sabırlı ol sutte yeter malt içeceği iç . Herşeyi denedim sütü sagdigim için azaldimi cogaldimi anlayabiliyorum ve sadece şu ve malt içeceği sütü arttırıyor gerisi hikaye
E tabi yanında biraz moral de lazım
Ve son olarak Defne Derin i uyuttukca sende uyumayi unutma