Yok Step up değil Evolution biberon serisinden başlığı yamuk sarı bir biberon o benim çok işime yaradı. Buarada dün itibariyle oğlum emmeye başladı çok şükür hiç biberon vermedim o kadar mutluyum ki evdeki karabulutlar dağıldı resmen. 20 günün sonunda başardık. Nasıl başardığımızı anlatayım. İlk önce ben hemşirelerin dediği gibi emzirmedim onu söyleyim kendi annemin bizi emzirdiği gibi emzirdim. Anladım ki önemli olan meme ucu değil kahverengi bölgeymiş çünkü çocuk sündürüp damagına kıstırıyor. Sakin olup Her emzirmeye çalışmadan önce biraz pompa ile sağıp yumuşattım gögüslerimi hem de az da olsa uç çıktı daha sonra ıslattım ve gögüs ucumu işaret parmağım ve orta parmağımın arasına kıstırıp kahverengi bölgeyi uca doğru yaklaştırdım ve oğluma verdim. tabi başta başarısız olduk ama çok şükür o agladı ben ağladım derken başardık. O silikon meme ucundan bende denedim oğlum agzına alınca resmen öğürdü istemedi. Buarada görümcem inatla bana patlamış mısır yememi söyledi süt için ve inanamazsın ama gögüslerim çatlayacak gibi oluyor mısır yediğim zaman psikolojik mi bilmiyorum ama ben faydasını gördüm şiddetle tavsiye ediyorum. Gelişmelerden beni haberdar et lütfen
sENİN adına ne kadar sevındım anlatamam ama bizde durum hala aynı arada ben de 1-2 defa emzırebıldım ama o kadar bı ıkı ogun sonra yıne bıberon krizi tuttu dayanamayıp verdım.bugun 40 ımız cıktı bızım.40 gun boyunca anne sutu verdım dıorum en azıdnan hıc veremeyenelr de var.Ben artık pes ettım bıraktım olmuyorsa olmuyor her yolu denedım olmuo olmuo olmuo
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)