- 7 Mayıs 2011
- 489
- 95
- 73
Kızlar bende aynı durumdayım göğüs ucum hiç yok. 1hafta sütüm gelmedi doğdugunda mama verdik sonrası göğüs ucum çıkacak die 4.5 gün silikon ponpa derken az bişey nohut gibi çıktı bu seferde onu almıyor yumuşakmı geliyor uçmu yeterli değil siyah yeride yerleştirip veriyorum ağlıyor ıkınıyor nefesi kesiliyor zorlayınca tek göğüste uç çıktı diğerinde yok çıkmıyor dümdüz çıkanada silon uç takıyorum nasıl emiyor ama silikon uçlada ucundan et parçası kopmuş bebeğim kan emmiş alllahtan acıdı hissetim bebek kustuda miğdeden çıktı sürekli kabuk bağlıyor yara oluyor silikon ucun içine ucumu çektiği için dahada kötü oluyor parçalanıyor resmem şimdi 45 günlük sürekli sağıp veriyorum 40 gündür uğraşıyorum olmuyor nisanda işe başlıcam böyle nasl olcak bilmiyorum hergün kafayı yemek üzereyim ewdende çıkmıyorum bebek hasta olur diye piskolojim bitmiş durumda doktor sağdıkça kesilir dedi emmesi lazım dedi
94 gunluk bebegimi hala silikon ucla emziriyorum evet sade ucu alip kahverengi yeri almayinca cok aciyor inan daha yeni yeni cikti uclar cok iyi anliyorum sizi gunduzleri emiyor silikonsuz geceleri uyku sersemj ememiyor takiyorun silikonu . Ayrica disari cikmaktan korkmayin ben hergun araliksiz ciktim diyebilirim hem sakinliyordu hemde uyku problenimiz vardi kanguruda guzel uyuyordu tulum montunu giydirip kanguruya koyup ciktum dogdu dogali bikeere hafif hastalik gecurdi oda teyzemuz hastaydi ondan bulasti yatili kaliyordu. Evden ckmayan cocugun sovuga sicaga bagisikligi olmaz bence kar yagdiginda bile markete ciktim bilerek o havayida alsin diye