Sütüm yetmiyor mudur ?

Yumuşak meme de süt olmaz diye bir yok . Yeni doğan bebeklerde emme refleksi normal bebekler sadece doymak için meme aramıyor . Güven duygusu nedeni ile de meme de kalabiliyor. Şu an çok küçük emme durumu da gün geçtikçe gelişeceği için normal üzülmeyin . Bez sayısı gayet iyi bol bol vakit geçirin

Ben süt arttırmak için öneri verdim, annenin süt üretmesi için dinlenmesi, uykusunu alması gerek beslenme ve bol sıvı alma dışında. Benim yorumumu niye gömüyorsunuz ki. Konu sahibi de sürekli göğsünde tutmuyordur.

Sen sık emzirmeye devam et bol bol su tüket 5 litrelik bi şişe belirle git gel iç anne sütünün %90 su ayrıca sütün yetmezse o kadar bez değiştiremezsin demek yetiyor benim büyük oğlum 10 dakika da emerdi hiç doymazdı iri bi bebekti

Evet ben de bagirsaklardaki gaz için yazdım. Sık kaka yapması fazla beslenmesinden de kaynaklanıyor olabilir bu arada.

Bebek probiyotigini bir araştırın siz. Sadece probiyotikle gaz sorununu tamamen çözen anneleri çok okudum bebeklerim yenidoganken. Sadece kendisi yemekleri kimyonlu yiyerek çözen de.

Mavi inci bu yazdığımı görmezden gelip ki ilk bunu yazdım, diğerini önemseyip beğenmedim atmanız bana bir şey hatırlattı. Bir konuda duyar kasıp,beğenmedim atmak için arayışta olanları. Allah aşkına siz geceleri de bebeginiz kucaginizda mi uyuyorsunuz? Doğanın bir kanunu var duyar kasıcam diye sacmalamayın artık. Kadın sürekli emdiğinden goguslerim boş diyor. Memeyi bırakıp uyumuyor ki bebek,meme ağzında uyuyor. Memeyi bırakıp sakince annesinin kucağında uyuyan bir bebek yok ortada. Sürekli aranan,doymuyormuş gibi emmek isteyen bir bebek var ve anne yorulmuş. Siz duyar kasmaya odaklı olduğunuz için verdiğim önerinin doğruluğunu goremezsiniz

Sizin yorumunuza kötü demedim. Siz de dinlenmesini soylemişsiniz. Ben de doydugunda memede tutup yorulmayın,ayırıp uyutun siz de dinlenin dedim. Süt üretimi için yani. Soylenilenler aynı yola çıkarken size beğendim atıp bana beğenmedim atarak duyar kastiklari için sizi örnek verdim
.

Bestlak damla var eczaneden alabilirsiniz süt artırıcı damla.Suyunuza ya da herhangi bir içeceğinize damlatıyorsunuz süt yapımını artırıyor.10 gün diye bir kural yok ayrıca bebeğinizin gazını çıkartmalısınız.Korkmayın yumuşak memede süt yoktur sanmayın ( doktorum öyle söylemişti) zaten bebeğinizin midesi şu an çok küçük doyuracak kadar sütünüz vardır .Çişli bez sayısı iyiyse doyuyor demektir.Gün geçtikçe algıları artıyor. Artık karnınızda olmadığını hissettiyse ,sizin kucağınızda olmak için ağlıyor olabilir.

Evet aynıydı kilosu kilo almamış da vermemiş de
Aslında kilo almış sayılıyor.Çünkü doğumdan sonra bebekler kilo verir ve tekrar alır şu anda aynı kilosunda olması verdiği kiloyu tekrar almış olmasından kaynaklanıyor olabilir.Bir hafta sonra tekrar kilosuna baktırabilirsiniz.

Evet sütüm var doyuyor bez sayısı iyi sorun gaz sanırım o yüzden emmek istiyor uyuyamıyor ve dediğiniz gibi kucagımda olmak istiyor ilk günler beşiğe koyunca uyurdu uzunca şimdi uyanıyor hemen. Gazını kendisi çıkarıyor gibi sanki ben de sırtını ovalıyorum ama çıkmıyor sonra kendi kendine çıkarıyor

Ay niye bu kadar takildiniz, etiket yapmışsınız bir de.
Yanlış bilgi vermişsiniz çünkü. Anne tabi ki uyusun dinlensin ama uyuyarak dinlenerek yiyerek içerek süt artmaz. Bol bol emzirme ve ten teması sütü arttırır .
Ayrıca konunun neresinde "duyar kasmisim". Kendi kendinizi kurup, cevap vermişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…