Merhaba,
Bu konu nasıl çözüldü acaba sizde bilgi verebilir misiniz? Siz bu konuyu açtığınızdan 5 gün sonra ben doğum yapmışım, bizden 6 ay kadar tecrübelisiniz. Şimdi ben benzer şeyler yaşıyorum. Çok sık uyanıyordu oğlum, artık doymadığını düşünüp mamaya başladım ve iştahla da içiyor. Gece daha uzun uyuyor. Hem meme istiyor benden veriyorum hem mama alıyor. Ek gıda sürecine girdik ancak herşey çok yeni henüz. Yani bikaç gündür sebze çorbası içiyor, ardından yarım muz gibi bişey veriyoruz. Mesela yoğurdu bugün tadacak. Ardından emzireceğim ancak memedeki hemen bitecek. Mecbur kalıyorum yani mamaya çünkü ağlıyor. Mama içince keyfi yerine geliyor. Gene başladım sağım yapmaya, çok az geliyor görüyorum. Solgar b12 yeast gene kullanmaya başladım, bestlak her suya koyuyorum, akşamları anasonlu rezeneli çay içiyorum sağımdan sonra. Öğünlerim hemen hemen her zaman iyiydi zaten.. tahin helvası yemeye gayret ediyorum aklıma geldikçe ancak sütüm çılgınca artmıyor. Bebek 2 aylık olsaydı doyardı şu an bendekiyle, ama 6 ayı geçiyor artık.. siz ne yaptınız nasıl çare buldunuz?