• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm gelirmi

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
612
269
53
27 günlük bebeğim var .hastanede emmediği için mama beslemesi yaptık .ne zaman versem emmedi .mama ile beslemeye devam ediyorum.15 gün hiç göğsümü vermedim.sütüm geri çekilmiştir diye düşdüm .elimle sıkınca 2 damla geliyor.süt sağma makinası aldım sağıyorum ama iki göğsümden çıkan 5 ml .sağmaya devam etsem sütüm artar mı

27 günlük bebeğim var .hastanede emmediği için mama beslemesi yaptık .ne zaman versem emmedi .mama ile beslemeye devam ediyorum.15 gün hiç göğsümü vermedim.sütüm geri çekilmiştir diye düşdüm .elimle sıkınca 2 damla geliyor.süt sağma makinası aldım sağıyorum ama iki göğsümden çıkan 5 ml .sağmaya devam etsem sütüm artar mı
Artar, düzenli sağmaya devam edin. Sık sık bebeğinize memeyi tutturun

Artar devam 3din sagmaya mutlaka ve düzenli sağın

+ solgar brewers yeast takviye var, ondan alın çok farkediyor

Artar, düzenli sağmaya devam edin. Sık sık bebeğinize memeyi tutturun
Sağmadan önce emzirin direkt sağmayın.Bebek mızırdanmaya başlayınca sütünüz bitince mamayla devam edin.Bu arada sağın biraz daha canınızı yakmadan.Hergün artacaktır ama önce bebeğiniz açken meme verin

Süt sağdıkca artar aslında öyle diyorlar mantıklıda çoğaltır sütü. Süt yapan besinler tüket çikolata , incir. , meyveler , baklagiller, balık , badem fındık çeviz, yulaf .. ve daha fazlası canım emzirmek için silikon başlıklar var aynı anne göğsü gibi bebeğin hava yutmasını engelliyo galiba gaz sancısını önlüyor bende bilgiler bukadar anne değilim henüz ☺️🙏🏼

Artar tabiki öncelikle herşey beyinde bitiyor. Yapabilrisin elbette. Ne kadar çok memeyi uyarım o kadar çok üretim bebeğinede sürekli teklif et muhakkak o da emsin ki uyarsın. Onun dışında aktardan dut kurusu alıp 3-4 kaşık kuru dutu 10 dk kısık ateşte haşla suyunu iç ve ye mükemmel oluyor. Bol bol su, uyku ve stres seviyesinin azlığı en çok senin beynindeki olur inancın ve birde ten tene temas ile olmayacak şey değil

Back