benim sütüm çok şükür yeterli. hamilelikte demir hapını düzenli kullandım. ama hiç vitamin kullanmadım sütün onlarla ilgili olduğunu düşünmüyorum. bol bol sıvı al. bir arkadaşımdan duymuştum maden suyunun gazını çıkartıp günde 2-3 tane içince acayip süt yapıyomuş. denemeni tavsiye ederim.
Ben doğum sonrası vitamin kullanmadım 3 ay demir kullandım sütüm boldu maşşallah. Hapla alakası olduğunu düşünmüyorum, sütün salgısıyla alakalı o durum. Bol su iç.
ben ilk bebeğimdede ikinci bebeğimdede vitamin ve demir ilaçlarını kullanmayı unuttum.ama ilkinde sütüm çok boldu ,malesef ikinci bebeğimde az yetmiyor.ilaçların sütün çoğalmasına değilde sütün kalitesinin artmasına yardımcı olduğunu sanıyorum..
merhaba aklıma birşey takıldı.hamilelikte kullanılan demir ve vitamin haplarını dr doğumdan 3 ay sonrada kullanmaya devam edeceksin demişti ama ben kullanmadım.şimdi merak ediyorum o hapların süt yapımına bir katkısı olurmuydu diye..onun için sormak istedim sütü bol olanlara acaba bu hapları siz kullandınızmı...
aha ah sutum artsın ıdye nler neler yedım içtım yaptım bana kılo yaptı ama sut yapmadı sutumu saga saga cogalttım şimdi oğluma yetıyor kafana takma morel cok önemlı duzenlı beslen dıyecem ama benım gıb yalnızsan cok zor bazen 12 de kahvaltı yapıyorummumkun oldugunca komposta yap şişeye koy iç gece kaltıgında iç wc ye gıtmeden iç emzırmeden iç emzırdıkten sonra iç dur dınlen iç canım cok faydasını goreceksın ayranda olur sutte olur ama sutu cok tuketme anne sutunden bebge gecıyor sındırımı cok zor oluyor
bayagı uzun oldu kusura bakma
ben ilaç alıyorum ama bunun yanında suyu bol içmeye çalışıyorum.ama size çok faydalı bir çay tarifi vereyim,çocuk hekiminin önerisi.bu hem bebeğin gaz prob.i azaltıyor hemde süt yapımını arttırıyor.
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı ısırgan otu
1 yemek kaşığı rezene
1 şeker kaşığı kimyon
1 şeker kaşığı anason
porselen demliğe bunları koyup,üstüne 1 su bardağı kaynar su ekliyorsunuz.üzerini havlu ile kapatıp demlenmeye bırakın.yemek yedikten sonra için. ( 10dk demlenme yetiyor)
öğün aralarındada 2 kere rezene kaynatıp içiyorum.
umarım fayda görürsün::ecrin_bebek:
bencede ilgisi yok.
kızımda hiç bi hap içmedim hamileyken kg alıcam diye
oğlumda 1 gün bile şaşmadım haplarımı
ikisinde de sütüm vardı
bunun çözümü bol bol yemek yemek tabi suda önemli
hafif bi şeyler yemekle bol kalorili yemek arasında çok fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?