Benim de süt sorunum var, bazen artıyor bazen azalıyor.İlk önceleri 5lt su, iki lt süt, sütlü tatlılar,baklava,bulgur,helva,soğan,rezene çayı.. yani bunları hergün tüketttim ortalama 10lt sıvı alıyordum.Bebeğimde 5-6 saat aralıksız emerdi ve yine de doymazdı, memeucu yaralarım geçemiyordu emzirmekten, artık kollarım ağrırdı bebeği taşımaktan.Kafana takma dediler, yetiyordur diye kendimi kandırdım umursamadım bi süre, ama bebeğim hem uyumuyordu,hemde kilo alamıyordu bende dinlenemiyordum. Mucizevi gelen ise malt içeceği, bir arkadaşım yolladı ve gerçekten sütüm dolmaya başladı.Tabi bu geçici çözüm oldu,içemeyince yine olmuyordu.Sonra ısırgan otunun tohumunu kaynatıp günde 3 kez içtim bu da arttırdı, kilosu 10ytl. sonra da kırmızı et yemenin arttırdığını duydum, bunu da denedim en çok süt yapanın et olduğunu anladım. Tabi süt bezlerinin sık çalıştırmak gerekli, sağmakta işe yarıyo.Sanırım benim süt yapımı için protein eksikliğim varmış, her et yediğimde sütüm taşıyor. Galiba bazı bünyelerde süt için gerekli maddeler eksik oluyor ya da az oluyor ki farklı şeyler farklı kişilerde işe yarıyo.Bunu deneyerek senin bulman lazım.Şimdi sütün ne alemde dersen, bunları hergün yapmaktan bıktım tükendim, doğum kiloma eriştim nerdeyse, ama bebeğimi her emzirmem de bitince şunu içeyim, yiyeyim deyip yetmeye çalışıyorum.Yani kesin ve sürekli bir çözümü yok bence.