kızlar valla ben herşeyi denedim neleri yiyince sütüm artacak diye en çok browni yediğimde ve taze börülce yediğimde göğüslerim doluyo börülceyi haşlayıp salatasını yiyorum artık stok yaptım bir iki kilo alıp haşlıyorum dolaba koyuyorum gün içinde bol bol salata yapıp yiyorum browniyide kendim yapıyorum yuvarlak borcama iki gün dayanmıo bile hepsini kendim yiyorum baya etkisi oldu tabi sizdede olurmu bilemiyorum bu arada browni kilo yapmadı bende haberinis olsun hani bi tepsi browniyi yersem nolurum demeyin ben yiyorum aynı kilodayım ama tabi bi oturuşta yemiyorum gün içinde mutfağa girip çıktıkça tırtıklıyorum cokacimcoook birde pirzolalı türlü yapıyorum oda acayip süt yapıo ve mangalda tavuk yediğimdede sütüm arttı dikkat ettim deneyin bakalım sizde inşaallah etkisi olur ama gün içinde mutlaka öğünlerinizide yiyin kıslar ya öğün atladımmı boş kalıo göğüslerim bnm mutlaka aralarda zaman buldukça atıştırın yemezsenis sütünüzde olmuyor kiloları şimdilik boşverin bebişler emmeyi bırakınca sizde yemeyi bırakırsınıs o zamana kadar sabredin bence diyetteki arkadaşlar sizde düzenli yediğiniz için sütünüs artmıştır öğünler çok önemli atlamamak lazım ne güsel bak kiloda vermişsinis tebrik ediyorum valla a.s.