Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızmayın arkadaslar ama hıcbırınıze katılmıyorum bebegın normal sutten ksme yası 2 dır.ben oglumu 19.5 aylıkken ayırdım.ama hıc böle yontemler kullanmadım dıkkatını dagıtmak ewet dogru ama dıgerlerıne sacını kes gossune yapıştır.:1shok:acı bıber sur falan bana garıp ve ılkel geldı dogrusu:1shok:.yarın bu cocuk suttende tıksınebılır.ben azar azar emzırdım sonra bırgun sadece bırkere emzırdım sureklı oyun oynadım komsuya cıktım falan yanı sonra bırkerede gece emzırdım buymus ertesı gun ıstedı ama ben danone reklamı vardı hatırlarsınız annede sut bıtmıs bundan sonra sana sutu bu verecek dedım yıne baska ugraslarbularak unuttu.normal sutede kolay alısmadı tabıkı.önce muhallebı sonra bıraz daha sıvı olacak sekılde muhallebı verdım nısastayı azltarak sutu cogaltarak ustesınden geldım.umarım faydalı olurum.bıdeneyına.s.
ben kendi kızım kadar emmeye düşkün bir çocuk görmrmiştim. Sütten kesme işinin kesinlikle tek defada olması gerektiğini düşünüyorum. Ben kızım emeceği zaman gayet olumlu bir tavırla açtım ve çocuk salçayı farkedince çekildi.Ben çağırdım o her defasında salça gördü ve emmeyi reddetti. En kötüsü bir başlayıp bir bırakmak ya da bir temiz bir tiksindirici bir göğüsle çocuğa yaklaşmaktır diye düşünüyorum. Hem çocuğun hem ilişkiniz hem de kilo almaman için daha da geciktir derim bu işi yine de.Kolay gelsin.Sevgiler
:)
arkadaşlar,
kızın 15 aylık, ve ben artık yavaş yavaş azaltıp onu kesmek istiyorum. fakat gerçekten çok zor olacak,çünkü aşırı düşkün özellikle gece nasıl kesilecek bilmiyorum.
yardımlarınıza ihtiyacım var.
tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum:1no2:[/QUOT
arkadaşım benim kzımda geceleri bana yalancı meme muamelesi yapıyordu sürekli göğsümde uyuyor emmese bile dili değiyor sabahlara kadar öyle yatıryorduk uykusuz .yemeğide kesti aslında doktorumuz 2 yaşına kadar emmesini istedi ama baktıki olmayacak 18. ayda ayırmamı istedi bende gündğz dikkatini dağıtttım dışarı falan çıkardım. gecede ayrı odada yattım babasıyla aynı odada yattılar ağladıkça eline süt dolu biberon verdi eşim. biraz zor oldu ama 5 günde bıraktık.
siz kaç aya kadar emzirdiniz