Bu arada ablam kereviz deme, yarımı hâlâ dolapta duruyor kuflenir bugün yarınKereviz yap kesin 1. Olursun
Yok kerevizi deynep yapacakmış ama
Yat dinlen kuzum iyi geceler
Yaaa ne güzelNevoş anne kokusu almaya gitti
Bak ben evdeki malzemeni biliyorumda ondan diyorum işteBu arada ablam kereviz deme, yarımı hâlâ dolapta duruyor kuflenir bugün yarın
Ben daha oy vermedim ya .
Aklım karışık ... Sütlü tatlı .... sütlü tatlı olmalıdiyor bi tarafım .. ama onda da süt var diyor diğer tarafım
Kim önde acep(dey'e gelsin bu emoji)
Ablam kendim diye demiyorum, bütün sebzeleri aldım. Diyet yapıyorumBak ben evdeki malzemeni biliyorumda ondan diyorum işte
İtiraf edeyim,ben hiç kereviz yemeği yapmadımKereviz yap kesin 1. Olursun
Yok kerevizi deynep yapacakmış ama
Yat dinlen kuzum iyi geceler
Aus beni takip ettin dimi hadi itiraf et
Canın şu an hangisini istiyor,hangisine hayır demezsin?
Demek bana özel emoji ha,al sana
Pek birşey kaybetmedinİtiraf edeyim,ben hiç kereviz yemeği yapmadım
Bahçelerde kereviz hoppalinna
Biz kereviz yemeyiz hoppalinna
Üzerinde fındık mı istersin tarçın mı?Nevoşun mutfağına geçen gün götürmüştüm ,oradan getireyimYok valla telden girince önümü.bile göremiyorum :))
Bi sütlaç olsa ... lüüüp diye götürürüm şu an
Üzerinde fındık mı istersin tarçın mı?Nevoşun mutfağına geçen gün götürmüştüm ,oradan getireyim
Deme bak takıma derim sonra hoca sütlaç yerse cemaat ay pardon takım ne yapar diyeYok valla telden girince önümü.bile göremiyorum :))
Bi sütlaç olsa ... lüüüp diye götürürüm şu an
Aus ablam diyet kaptanı , deme öyle tatlı matli.Üzerinde fındık mı istersin tarçın mı?Nevoşun mutfağına geçen gün götürmüştüm ,oradan getireyim
Ondan da vardı,her damak tadına uygun karışık yaptımCıkks fındık istemem ... yanmış olacak üstü
Bilmem bi yerde siparis bile verince karamelli trilece veya frambuazlı trilece diyoruz yanlis miyim :) izah edilcek bisi oldugunu sanmiyorum.. Ayrica sutlu nuriye laz boregi trilece gibi tatlilar malesef SÜTLÜ TATLI kategorisinde her zaman ve her yerde.yani profiterol cheesecake gibi tatlilar pastadan sayiliyor daha cok ama dedigim gibi yonetim uygun bulmussa sorun yok..oy verenlere zaten tesekkur edicem ama size simdiden tesekkurler:)Soslu trileçe diye ilk okudugumda farklı oldugunu anlamıştım çünki klasik franbogazlı kramelli vs olunca zaten belirtmeye gerek yok adı trileçe diyip geçiyoruz .
Bu yarışta soslu trileçeyi kim yaptıki onuda bilmiyorum inan kendisi izah eder belki.
Oyumda çok sevdiğim laz böregineydi hamurlu olmasının benim için önemi yok sonuçta içinde süt var.
Deme bak takıma derim sonra hoca sütlaç yerse cemaat ay pardon takım ne yapar diye
Aus ablam diyet kaptanı , deme öyle tatlı matli.
Ablam sen diyet püskivit yiii
Ondan da vardı,her damak tadına uygun karışık yaptım
İyi geceler ablacimBen kaçar eşim kayıp ilanı vermeden yataga gideyim
Özlemişim dostlarla sohbeti
7.takimin incisiDiyet di mii
Bisküvii di mii
Oy nanam benimmmm oyona bile tırsar oldu ablan.
Aslında hep buralardayım gözüm üstünüzdeYaaa ne güzel.
Nevom tadını çıkar
Valla mezun oldum ama bir çoğundan az yiyorum aebenim ... iştahım açılacak diye tırsa tırsa 50 kiloya düşeceğim
Diyet di mii
Bisküvii di mii
Oy nanam benimmmm oyona bile tırsar oldu ablan.
Her eve lazımsın dey
Bende gittim ... hepinizi öptüm
Özlemişim buraları.
Nevreste nevom sana da bırakayım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?